Bank Norwegian

Bank Norwegian er en af de mest populære netbaserede banker på det danske marked. Til trods for at de i begyndelsen udelukkende henvendte sig til det norske låntagere, har du som dansk statsborger i dag rig mulighed for at drage glæde af udbyderens mange tjenester.

Bank Norwegian
Bank Norwegian

Bank Norwegian Danmark har gennem kort tid opnået stor succes – og i dag tilbyder de blandt andet Bank Norwegian kort, samlelån, opsparingstjenester og ikke mindst forbrugslån.

Sidstnævnte får du til rigtig gode priser, og nedenfor skal vi kigge nærmere på, hvad du kan forvente af et Bank Norwegian lån.

Bemærk at Pengeinfo samarbejder med Bank Norwegian og modtager provision, hvis du indgår et lån med dem gennem vores side.

Forbrugslån

Kort om Bank Norwegian

Bank Norwegian er datterselskab af Norwegian Finans Holding ASA med hovedsæde i Fornebu i Norge. Banken blev etableret tilbage i 2007 af flyselskabet med samme navn.

Selvom opstarten på daværende tidspunkt var noget af et sats, har de opnået adskillige positive Bank Norwegian anmeldelser på nettet, som et klart bevis på, at her er tale om en udbyder med styr på tingene.

Til trods for at banken er norsk, kan du modtage en fremragende kundeservice, hvis du skulle have spørgsmål eller støde på problemer. Bank Norwegian kontakt kan enten foregå telefonisk på 70 80 11 00, hvor deres dygtige medarbejdere sidder klar til at hjælpe dig alle ugens hverdage i tidsrummet 08:00-16:00.

Derudover kan de også kontaktes via deres kontaktformular, som du finder på udbyderens hjemmeside.

Lån både stort og småt på Bank Norwegian

Bank Norwegian er en af de ganske få online udbydere, der giver dig mulighed for at låne de helt store beløb. Faktisk kan du låne helt op til 400.000 kroner, hvis du vurderes kreditværdig. Men har du kun brug for et par ekstra tusinde kroner på kontoen, er det også muligt at låne så lidt som 5.000 kr.

Her er altså tale om en långiver, der henvender sig til både store og små finansieringsdrømme.

Til forskel fra mange fysiske banker, giver Bank Norwegian dig mulighed for at optage et lån uden sikkerhed uanset lånebeløbets størrelse.

lån penge nu

Det betyder, at der ikke stilles krav til, hvordan du skal bruge det bevilgede lånebeløb – så du kan altså finansiere præcis det, du står og drømmer om med et online lån fra denne populære udbyder.

Derudover kan du samtidig glæde dig over, at det ikke behøver at koste dyrt at optage et online lån. Den nominelle rente på et lån fra Bank Norwegian starter på små 8,99%, hvilket er yderst lavt, hvis vi sammenligner den med andre lignende låneudbydere på markedet.

(Krediteksempel: Saml. kreditbeløb 75.000 kr., løbetid 3 år. Mdl. ydelse fra 2.316 kr. til 2.864 kr. Variabel debitorrente fra 7,22 % til 24,35 %. ÅOP fra 7,22 % til 24,35 %. Saml. kreditomk. 8.350 kr. til 28.083 kr. Saml. tilbagebetaling fra 83.350 kr. til 103.083 kr.)

Samlelån hos Bank Norwegian

Bank Norwegian udmærker sig særligt ved tilbuddet om samlelån. Du kan nemlig samle dine små, dyre forbrugslån til ét stort lån hos denne bank.

Du kan ialt låne op til 400.000 kroner til afbetaling af den gæld, du har stiftet hos andre låneudbydere.

Den klare fordel ved et samlelån er, at du ikke selv skal indfri dine eksisterende gældsposter – det ordner Bank Norwegian for dig. Med andre ord, skal du bare søge om et samlelån, der kan dække din gæld, hvorefter banken vil sørge for resten.

Med et samlelån skal du kun bekymre dig om ét lån hos én låneudbyder. Det vil både spare dig penge og en masse besvær, da ikke skal afdrage på flere små lån, men blot ét stort til en lav rente.

Hvem kan søge om et lån hos Bank Norwegian?

Bank Norwegian stiller følgende krav til dig som låntager. Sørg for, at du overholder disse punkter, inden du indsender din ansøgning, da du ellers vil blive nægtet et lån:

  • Du skal være bosiddende i Danmark
  • Du skal være fyldt 23 år
  • Du må ikke være registreret i RKI eller Debitorregistret
  • Du skal have fast folkeregisteradresse i Danmark
Privatlån

Derudover skal du vurderes kreditværdig af Bank Norwegian. Når du har indsendt din låneansøgning på udbyderens hjemmeside, vil der blive foretaget et øjeblikkeligt kreditcheck af dig og din økonomiske situation. Derfor er det også vigtigt, at du vælger et realistisk lånebeløb, som du reelt har råd til at afdrage på.

Derfor skal du vælge Bank Norwegian

Der følger en række fordele med, når du optager et lån hos Bank Norwegian.

  • Høj låneramme uden sikkerhedsstillelse

På Bank Norwegian kan du glæde dig over, at det er muligt at optage et lån på op til hele 400.000 kroner uden at skulle stille sikkerhed – og det gør sig også gældende for nye kunder.

Hvis du derfor er på jagt efter en udbyder der giver dig mulighed for at realisere dine større finansieringsbehov, er Bank Norwegian med altså et oplagt bud.

  • Lav debitorente 

Det er langt de færreste online lånevirksomheder, der tilbyder en rente, der kan konkurrere med den rentesats, der bliver tilbudt af traditionelle banker.

Bank Norwegian er dog en undtagelse, da du her kan låne til en lav pålydende rente, der starter fra 7,22%. Din individuelle rente bliver fastlagt baseret på din kreditvurdering.

  • Få besked med det samme

Der er ingen lange ventetider på Bank Norwegian. Når du har udfyldt den korte ansøgningsformular og underskrevet denne med dit personlige NemID, vil Bank Norwegian øjeblikkeligt være i stand til at foretage et kreditcheck af dig.

Det betyder, at du kan se frem til at modtage svar med det samme – og godkendes din ansøgning, vil udbyderen gå i gang med at behandle udbetalingen. Bank Norwegians overførsel af dit lån til din bank vil altså finde sted inden for ganske kort tid.

hurtig lån
  • Hold økonomien samlet

Hvis dit lån bevilges, bliver du tildelt dit eget personlige Bank Norwegian login, som du kan bruge til at holde styr på din låneaftale. Her får du et komplet overblik over alle kommende betalinger.

Det er også her, du kan ansøge om at forhøje dit lån. Har du samtidig en opsparingskonto eller et betalingskort hos banken, kan du holde hele økonomien samlet ét sted.

Du kan ligeledes søge om et samlelån hos Bank Norwegian, som sammenlægger alle dine små gældsposter.

Sådan ansøger du hos Bank Norwegian

Hos Bank Norwegian foregår hele ansøgningsprocessen online på deres hjemmeside. Her skal du udfylde en række oplysninger om dig, din husstand, indkomst og jobssituation.

Ønsker du et samlelån, skal du blot afkrydse feltet “Indfrielse af lån”, når du har indtastet det lånebeløb, du gerne vil låne.

Du underskriver ansøgningen med dit NemID. Nemmere bliver det næsten ikke.

Hjem » Bank Norwegian

Seneste nyheder