Lån i bank

Lån Penge i banken

Er banklån det sikre valg hvis du skal låne penge? Det mener mange men det bør komme an på en prøve. Når vi medtager den krise bankerne har været i de sidste 4 – 5 år, så er det ikke sikkert at lån i bank er det sikreste valg. Hvis det da overhovedet er en mulighed. De banker, som er presset på likviditeten har nemlig lukket kassen i. Det er kun deres virkelig gode kunder, som kan få et lån til en favorabel rente. Er det rimeligt? Og har jeg ret i min påstand? Du kan jo skrive en kommentar hvis du har en anden oplevelse.

lån

Forbrugslån – bank eller kviklån

Hvis jeg tager et kviklån eller såkaldt forbrugslån – får jeg fuld anonymitet. jeg ved hvad jeg får – ingen pinlige spørgsmål. Hvad prisen angår, så behøver et banklån ikke at være billigere end et hurtig lån på nettet. Men her gælder det om at være på vagt. Hvis du er en god og stabil kunde i en traditionel bank kan du sikkert få en kassekredit eller måske få et lån i dit hus til en billig rente. Men det er bare ikke flertallet der står i den situation. Hvis du ikke ønsker at blande din bank ind i dit lånebehov eller du måske har fået et afslag og ønsker at prøve et forbrugslån over nettet så skal du være meget opmærksom på prisen.

Forbrugslån

Du har sikkert hørt om ÅOP – Årlige omkostninger i procent. Flere ynder at kalde det kiloprisen på penge. Udfordringen er bare at kiloprisen flader ud jo større lån du tager og jo længere tilbagebetalingstiden er. Derfor skal du kun sammenligne ÅOP mellem lån af samme størrelse og samme løbetid.

Godt overblik over lån

Vi giver et godt overblik over lån og viser kun de låneinstitutter der tilbyder online lån ud fra to kriterier:

  1. Din alder
  2. Lånebeløb.

Læs mere om boliglån på nettet her.

Skrevet af
Andreas Linde
Hjem » Nyheder og artikler » Lån i bank