Basisbank

Overvejer du at optage et lån – og gerne et større et af slagsen? Så kan et Basisbank privatlån meget vel være en ideel løsning. Her får du en seriøs låneudbyder, der gennem en årrække er blevet førende på det online lånemarked med sine tiltalende produkter og tjenester.

Basisbank
Basisbank

Basisbank online gør det både nemt og bekvemt for nye og eksisterende kunder at optage lån og drage glæde af deres andre tilbud.

Nedenfor tager vi et kig på, hvordan du bedst bærer dig ad, hvis du overvejer at optage et Basisbank lån til bil, bolig eller forbrug.

Bag om Basisbank

Basisbank er en dansk danskejet bank, der har eksisteret siden år 2000, hvor de siden da har haft stor succes.

Til trods for at udbyderen både tilbyder forbrugslån, opsparingskonti, og forskellige betalingskort, har de altså ikke nogen fysisk filial.

Dette er dog ikke nødvendigvis nogen dårlig ting, da du får en enestående online kundeservice på Basisbank DKs hjemmeside, hvilket sikkert også er grunden til, at flere og flere eksisterende kunder tyer til denne populære udbyder.

Billig privatlån

Selvom der ikke er nogen tvivl om, at Basisbank primært tilbyder attraktive lån i alle størrelsesordner, kan du dog også oprette en attraktiv opsparingskonto, refinansiere dine lån eller forhøj dit lån gennem Basisbank. Nogle af deres låneprodukter giver dig også mulighed for at vælge en valgfri Basisbank betalingsfri måned.

Basisbank lån

På Basisbank stilles der ikke nogen krav til, hvordan du bruger dine penge. Her får du altså et lån hvor du hverken skal stille eventuelle værdigenstande i pant eller begrunde, hvorfor du har brug for at låne penge – og ønsker du at optage det helt store lånebeløb, er det også fuldt ud muligt.

På Basisbank kan du nemlig låne op 500.000 kroner som ny kunde, så længe at du vurderes kreditværdig. Skulle du dog kun have brug for at optage et mindre lån, er dette også muligt. Basisbank lån penge lader dig nemlig låne så lidt som 30.000 kr.

onlinelån

Her er altså ikke tale om en udbyder med fokus på de helt små minilån, men i stedet en udbyder, der henvender sig til dig, der har brug for et lidt større beløb på kontoen nu og her – uden at der stilles spørgsmålstegn ved din låneforespørgsel.

Hold styr på din låneaftale med dit Basisbank login

Får du bevilget et lån fra Basisbank, vil du automatisk modtage et personlige Basisbank login, som du kan bruge til at holde styr på samtlige aftaler, du har indgået med Basisbank.

Med dit eget personlige login kan du også tilgå Basisbank fra mobilen, så du på alle tidspunkter kan holde styr på dit lån.

Her kan du blandt andet få et komplet overblik over din nuværende låneaftale, kommende betalinger og din eksisterende Basisbank restgæld. Hvis du samtidig har en opsparing hos banken, kan du holde hele økonomien samlet ét og samme sted.

Krav til dig som låntager

Som udgangspunk er det ganske nemt at få bevilget et lån fra Basisbank. Det kræver bare, at du imødekommer følgende krav:

  • Du er fyldt 18 år
  • Du bor i Danmark
  • Du har en fast indtægt
  • Du er ikke registreret i RKI eller Debitorregistret

Derudover vil der foretages en kreditvurdering af din økonomiske situation, for at sikre, at du reelt har råd til at optage det ønskede lånebeløb. Det er ligeledes denne, der er afgørende for den rentesats, du potentielt får tilbudt.

Sådan ansøger du om et lån på Basisbank

Det er nemt at ansøge om et lån på Basisbank – også selvom du ikke har prøvet at optage et online lån før. Det eneste, du skal have klart, er dit personlige NemID – og selv hvis du ønsker at låne et større beløb, skal du ikke bøvle med dokumentation.

Det skyldes, at udbyderen automatisk foretager et kreditcheck af dig, når du foretager en Basisbank signering af din låneaftale.

Når du har klikket dig ind på udbyderens hjemmeside, bliver du mødt af en smart låneberegner, der nemt og hurtigt giver dig mulighed for at tilpasse de enkelte kriterier således, at du får et lån, der passer til dine behov. Når du er tilfreds, kan du klikke dig videre, hvor du vil blive bedt om at udfylde et par basale oplysninger om dig selv og din økonomi.

hurtig lån oversigt

Her er det desuden en fordel, at du kan vælge at ansøge med en medansøger, således at du forhøjer dine chancer for, at din ansøgning godkendes.

Når din ansøgning er indsendt, modtager du svar med det samme – og du kan desuden glæde dig over, at Basisbank vil gå i gang med at behandle udbetalingen indenfor kort tid, så du kan se frem til at pengene lynhurtigt tikker ind på din konto.

Basisbank kontakt

Til trods for at Basisbank ikke har nogen fysisk filial, kan du stadig se frem til at modtage en fantastisk kundeservice og massere af hjælp, hvis du skulle få brug for det.

Basisbank kundeservice står klar til at hjælpe dig alle ugens hverdage i tidsrummet 08:00-16:30. De kan enten kontaktes via telefon eller e-mail, hvor alle anmodninger bliver besvare tinden for maks. 24 timer.

Vær dog opmærksom på, at Basisbank åbningstider ikke inkluderer weekender og helligdage. Hvis du derfor står med et akut problem, anbefales du at tage kontakt til dem telefonisk på en hverdag.

Hjem » Basisbank

Seneste nyheder