Coop Bank

Er du på jagt efter et lån på nettet? Coop Bank – tilhørende Coop Amba – blev grundlagt tilbage i 2013, og har siden da fungeret som en online bank der tilbyder både online lån, opsparingskonti og forskellige betalingskort.

Coop Bank kontakt og kundeservice

Som en anerkendt online bank, har du naturligvis rig mulighed for at kontakte Coop Bank, hvis du skulle få brug for hjælp eller blot sidder inde med spørgsmål, inden du går i gang med at ansøge om deres tjenester.

Deres dygtige kundeservice sidder klar til at hjælpe dig alle ugens hverdage i tidsrummet 09:00-16:00. Hvis du desuden har akut brug for at spærre dit kort, har Coop også et nummer der kan ringes til uden for bankens almene åbningstider.

Coop Danmarks åbningstider og telefonnummer

Almene spørgsmål og henvendelser bliver besvaret ved at ringe til Coop Banks kundeservice på telefon 43 86 11 11 i tidsrummet 09:00-16:00.

Skulle du få brug for at spærre dit Coop kort, kan der ringes på 44 89 29 29 for Visa/Dankort og 44 89 27 50 for MasterCard. Her kan du få hjælp på alle tider på døgnet.

Lån gennem Coop netbank med attraktive renter

I dag tilbyder Coop Bank en række forskellige låntyper til danske låntagere, herunder

  • CoopLån 20+ hvor du kan låne mellem 20.000-75.000 kr.
  • Coop50+ i størrelsen 50.000-350.000 kr.
  • Billån fra 20.000-350.00 kr.
  • Samlelån fra 20.000-350.00 kr.

Fælles for alle låntyperne er, at du ikke skal stille sikkerhed for lånet, og du kan derfor låne med ro i sindet.

Ønsker du at optage et alment forbrugslån gennem Coop, kan du samtidig også glæde dig over, at du – modsat mange fysiske banker – ikke skal opgive, hvordan du har tænkt dig at bruge pengene. Så snart at de er tikket ind på din NemKonto, står lånet altså til fri afbenyttelse.

Forbrugslån

Forbrugslån med Coops låneberegner

Coops smarte låneberegnere gør det nemt for dig at tilpasse dit næste forbrugslån, som det passer dig.

Uanset om du ønsker at optage et mindre lån til at finansiere den næste familieferie eller har brug for hjælp til udbetalingen på dit næste boligkøb, kan du med den enkle beregner få et komplet overblik over, hvordan din låneaftale kommer til at se ud.

Når du bruger beregneren til at tilpasse dit lån, får du altid en fuldstændig oversigt over samtlige omkostninger forbundet med dit tilpassede lån – herunder debitorrenten og den årlige omkostning i procent. Det betyder også, at der er ingen grimme overraskelser.

Eksempel på en låneberegning:

ParametreBeregning
Lånebeløb:100.000 kr.
Løbetid:72 mdr.
Mdl. ydelse:1.593 kr.
Samlede kreditomkostninger:14.696 – 35.576 kr.
Samlet tilbagebetaling:114.696 – 135.576 kr.
Debitorrente:4,01 – 10,33 %
ÅOP:4,72 – 11,13 %
Etableringsomkostninger:2.000 kr.

Hurtig udbetaling af dit Coop Lån

Når først den endelige låneaftale er underskrevet med hjælp fra dit NemID, går der som regel ikke mere end én dag, før at pengene står til rådighed på din konto.

Vær dog opmærksom på, at behandlingstiden på din ansøgning tager en smule længere, hvis du har brug for at optage et lån større end 100.000 kr.

I så fald kræver Coop Bank nemlig, at du vedhæfter et budget sammen med din ansøgning. De har udarbejdet deres egen smarte budgetskabelon under ansøgningsprocessen, som er hurtig og nem at udfylde.

Billån gennem Coop Banks hjemmeside

Udover ovennævnte forbrugslån, har du også mulighed for at optage et billån gennem Coop Bank.

Med et Coop Billån kan du finansiere dit næste bilkøb med et forbrugslån med en attraktiv rente og afdrage i en periode på mellem 24 og 120 måneder – dvs. helt op til 10 år.

Til forskel fra et almindeligt billån, slipper du for at lægge en udbetaling og bilen anvendes altså ikke som sikkerhed – og lånet kan bruges til køb af både nye og brugte biler!

Få styr på din opsparing gennem en Coop konto

Er du allerede kunde hos Coop Bank og ønsker at starte en opsparing, kan du med fordel overveje at oprette en såkaldt højrentekonto.

Kontoen er ideel for dig, som har penge stående, som ikke skal bruges nu og her – da pengene bindes i 12 måneder. Dette giver dig til gengæld en attraktiv rente på 0,25% årligt, hvilket giver dig mulighed for at spare op til det, du står og drømmer om.

Med en højrentekonto hos Coop Bank kan du have op til 100.000 kr. stående ad gangen.

Kassekredit

Visa kort, kreditkort og MasterCard hos Coop Danmark

Coop Bank tilbyder også flere forskellige kortløsninger, herunder MasterCard debet, MasterCard Kredit samt VISA/Dankort.

Med et VISA/Dankort får du ikke kun et internationalt kort, der kan anvendes i Danmark og på ferier i udlandet – du får også 20% rabat, når du anvender kortet til at betale for dine dagligvarer. Dette giver dig mulighed for at oprette et betalingskort og Coop kort i ét og samme kort, og der er ingen oprettelsesgebyrer.

Med et MasterCard Debet sikrer du, at du aldrig kommer ud for grimme oplevelser – kortet opdaterer nemlig altid den gældende saldo på din konto, hvilket giver dig endnu større kontrol over din økonomi. Dit MasterCard Debet gennem Coop Bank giver dig ligeledes 20% rabat i samtlige Coops butikker – og det kan desuden også anvendes online.

Et MasterCard Kredit kort er til dig, der både ønsker at anvende kortet som almindeligt betalingskort herhjemme og på de udenlandske rejser. Kortet giver dig mulighed for at blive bevilget op til i alt 45 dages fuldstændig rentefri kredit, og du får naturligvis også 20% i rabat hvis du handler hos Coops butikker med kortet.

Inden at du ansøger om et Coop lån

Inden at du indsender din ansøgning om et forbrugslån gennem Coop Bank, bør du sikre dig, at du opfylder udbyderens krav til deres låntagere.

Disse er som følger:

  • Du skal som minimum være fyldt 18 år
  • Du skal være dansk statsborger og have dansk folkeregisteradresse i Danmark
  • Du skal have både et dansk telefonnummer og en gyldig e-mailadresse
  • Du må ikke have eksisterende, ubetalte låneaftaler hos Coop Bank
  • Du må ikke være registreret i hverken Debitorregistret eller i RKI

Derudover oplyser Coop Bank også, at du i mange tilfælde vil kunne styrke din ansøgning ved at låne med enten din samlever eller eventuel ægtefælle. Det kan desuden være en fordel at allerede være eksisterende kunde hos Coop Bank, men dette er ikke et krav.

Skal jeg være medlem af Coop for at låne penge?

Nej, det er ikke et krav, at du i forvejen er medlem af Coop, når du vil optage et Coop Lån. Det skal dog siges, at medlemmer har adgang til flere services og bankprodukter samt får flere fordele end ikke-medlemmer.

Er det en god idé at søge med en medansøger?

Ja, det kan være en rigtig god idé at ansøge med en samlever, ægtefælle eller et familiemedlem. Dette kan nemlig forbedre den samlede kreditvurdering og dermed give jer bedre lånevilkår f.eks. i form af en lavere rente. og

Kan jeg bruge et lån hos Coop til at afbetale anden gæld?

Ja, hos Coop Bank kan du med fordel vælge at samle dine eksisterende lån til ét stort. Det fungerer således, at du ansøger om dét beløb, der svarer til størrelsen på din gæld. Herefter vil Coop Bank sørge for at afbetale dine lån hos de forskellige kreditorer, hvormed du kun skal afbetale ét lån – nemlig dit Coop Lån. Du kan dog maks. låne op til 350.00 kroner.

Hvornår bliver pengene udbetalt?

Når du har sendt din låneansøgning afsted, går der som regel 2-3 bankdage, før de sender dig en eventuel låneaftale. Efter at have underskrevet låneaftalen med dit NemID, går der blot én bankdag, før pengene står til rådighed for dig på din konto.

Hjem » Coop Bank

Seneste nyheder