Diba Billån

Er du på jagt efter et af de billigste billån på markedet, er Diba bilfinansiering et rigtig godt bud.

Her får du en anerkendt udbyder, der siden deres etablering tilbage i 1989 har tilbudt favorable lån til enten køb af bil, campingvogn eller andre køretøjer.

Diba Billån

Bag om Diba Billån

Diba Billån startede faktisk ud som Diba Bank, der blev etableret tilbage i 1871 – og var altså Danmarks ældste bank. I 2013 blev banken dog købt af Sydbank, der også står bag Diba Billån i dag.

I dag tilbyder Diba Billån nogle af markedets absolut bedste priser på billån, og det er da heller ikke noget, der er gået ubemærket hen.

Udover at du kan finde adskillige positive anmeldelser om Diba forsikring og lån, bør det også nævnes at udbyderen blev anbefalet og rost af det danske Forbrugerråd TÆNK Penge. Deres Diba Billån TÆNK anbefaling er altså et klart bevis på, at der her er tale om en udbyder med styr på tingene.

Om Diba Billåns lånetilbud og forsikring

Hos Diba Billån kan du få finansieret købet af din drømmebil med en yderst konkurrencedygtig debitorrente, der starter fra små 2,27%. Du kan helt selv vælge, om du vil have en variabel eller fast rente.

Her kan du med fordel anvende den smarte Diba Billån beregner, der gør det nemt for dig at få et komplet overblik over samtlige omkostninger forbundet med lånet, hvorved du også kan justere din ønskede månedlige ydelse.

Billån

Diba Billån gør det desuden muligt for dig at ansøge om lånet med en medansøger, således at du kan forstærke din kreditværdighed endnu mere og derved øge sandsynligheden for, at du kan blive bevilget et endnu bedre tilbud.

En af de klare fordele ved Diba Billån er, at du kan optage et billån både med og uden udbetaling.

Hvis du eksempelvis har mulighed for at lægge 20-40% i udbetaling, kan du glæde dig over at modtage en attraktiv rente med en løbetid på op til 96 måneder. Hvis du dog ikke selv har til udbetalingen af bilen, kan denne også finansieres gennem Diba Billån – og du kan på alle tidspunkter indfri lånet uden ekstra omkostninger.

Beregn prisen på dit Diba Billån

På Diba Billån er det nemt at regne ud, hvor meget dit lån kommer til at koste ved hjælp af den smarte låneberegner.

Det eneste, du skal gøre, er at angive bilens købspris, din ønskede udbetaling (hvis du ønsker at lægge en udbetaling), årgangen på bilen samt din ønskede løbetid.

Billig lån

Herefter vil du modtage en komplet beregning på dit lån, der gør det nemt for dig at få overblik over både lånets samlede pris samt størrelse.

Det gør det også nemmere for dig at sammenligne billånet fra Diba med lån fra andre udbydere, således at du kan være sikker på, at du vælger den billigste løsning.

Krav til dig som låntager

Som med alle andre låntyper på nettet, er der visse krav, du skal overholde, før du kan komme i betragtning til et lån fra Diba Billån.

Udover at skulle vurderes kreditværdig og økonomisk stabil, skal du imødekomme følgende punkter:

 • Du skal være fyldt 18 år
 • Du skal have fast folkeregisteradresse i Danmark
 • Du skal have dansk telefonnummer
 • Du skal have et NemID samt NemKonto
 • Du må ikke være registreret i RKI eller Debitorregistret

Vær opmærksom på, at det ikke er alle biltyper, du kan få finansieret gennem Diba Billån.

Hvis du ikke har eller ønsker en udbetaling, er det muligt at finansiere almindelige standardbiler og campingvogne, der er op til 8 år gammel. Hvis du dog har brug for at finansiere dit køb af en bil, der er ældre end 8 år, kræves det, at du selv betaler mindst 20% af bilens pris i udbetaling.

Lån

Husk også på, at det i nogle tilfælde godt kan betale sig at indsende din ansøgning med en medansøger fra din husstand. På denne måde forstærker du din ansøgning og øger chancen for, at dit lån kan blive bevilget.

Fordele ved Diba Billån

Når du finansierer bilen gennem Diba Billån, er der en række fordele, du kan få glæde af. Det er ikke muligt at tegne en Diba bilforsikring gennem udbyderen, men mange danske forsikringsselskaber vil give dig en betydelig rabat på din forsikring, når du finansierer købet gennem Diba.

Nedenstående punkter er yderligere fordele ved at vælge et Diba Billån:

 • Det er hurtigt og nemt at ansøge online
 • Mulighed for at optage et lån med eller uden udbetaling
 • Vælg mellem en variabel eller fast rente
 • Du får dit eget Diba Billån login, hvor du kan holde øje med din låneaftale
 • Indfri lånet, når det passer dig – uden ekstra omkostninger
 • Mulighed for at finansiere køb af privatbil

Kontakt Diba Billån

Som hos enhver anden seriøs låneudbyder, kan du selvfølgelig også modtage en fremragende kundeservice hos Diba. Udbyderen har kontor på Axeltorv 5 i Næstved – og Diba Billån kontakt kan ske telefonisk på 55 75 43 00 alle ugens hverdage i tidsrummet 08:00-20:00.

Hjem » Diba Billån

Seneste nyheder