Om Pengeinfo.dk

Indholdet på Pengeinfo stilles gratis til rådighed for brugere / læsere af websiten. Materialet må ikke eftergøres eller kopieres uden forudgående tilladelse. Der må gerne henvises fra andre websites uden forudgående tilladelse. Tekst og indhold må ikke kopieres.

Personer eller personer der kopierer eller står bag automatiseret kopiering af indhold (scraping) fra Pengeinfos website overtræder loven om ophavsret. Enkelte sætninger må citeres med henvisning til kilden. Indholdet på Pengeinfo’s website skal ikke betragtes som rådgivning og følges entydigt.

Det skal betragtes som information, som kan være en af mange informationer som samlet kan være med til at danne grundlag for en endelig beslutning inden for privatøkonomiske handlinger. Da en del af den information der videregives på websiten er hentet fra andre kilder, herunder offentlig tilgængelige kilder på internettet, kan der ikke garanteres for rigtigheden eller for at oplysningerne er opdateret i forbindelse med senere ændringer og tilføjelser.

Alt indhold, brug af værktøjer, services der anvendes af besøgende er på eget ansvar. Pengeinfo eller de juridiske personer og selskaber, som står bag Pengeinfo kan ikke drages til ansvar for fejlslagne dispositioner i forbindelse med brug af Pengeinfo. Pengeinfos pengeredaktører anvender opdigtede navne. Pengeinfo er bekendt med forfatterne bag artiklerne.

Indtjening / disclosure

Pengeinfo tjener penge på følgende måder: 1. Reklamebannere 2. AdSense fra Google 3. Henvisningsprovision som skabes ved at en bruger af Pengeinfos website eller fra en mailkampagne aktiverer et link til et produkt eller service.

Pengeinfo har ikke ansvaret for indholdet eller på nogen måde indflydelse på driften af de hjemmesider, som der linkes til. Pengeinfo linker derfor uden garantier af nogen art hverken udtrykkelige eller stiltiende.

Ejerskab over interaktion

Pengeinfo har ejerskab over alle indlæg eller kommentarer, som den besøgende afgiver på sitet eller via mail og brev. Informationer af denne karakter herunder kommentarer, spørgsmål, forslag eller anbefalinger som den besøgende afgiver anser vi ikke for at være private eller fortrolige. Pengeinfo kan frit anvende oplysningerne og videregive dem til 3. part uden forudgående godkendelse.

Fraskrivning af ansvar

Pengeinfo fraskriver sig ethvert ansvar for eventuelle tab eller skader, som følge af adgang eller eventuel manglende adgang til siten. Pengeinfo fraskriver sig ethvert ansvar for eventuelle tab eller skader som er pådraget i tillid til indholdet på sitet. Pengeinfo vil ikke i noget tilfælde kunne holdes ansvarlig for mistede data, tabt fortjeneste, påførte vira eller følgeskader af enhver art eller nogen form for direkte eller indirekte tab og skader. Dette gælder også selvom Pengeinfo har været orienteret om muligheden for det. Pengeinfo fraskriver sig enhver form for erstatningspligt og ansvar for skader af direkte og indirekte, tilfældig, betragtelig eller medvirkende betydning ved brug af sitet.

Behandling af persondata

Dette emne er beskrevet i Pengeinfo’s Cookie- og privatlivspolitik. Pengeinfo’s cookie- og privatlivspolitik kan læses her.

Spørgsmål

Spørgsmål vedrørende websitet kan rettes til den ansvarlige.

Skrevet af
Andreas Linde
Hjem » Disclaimer

Seneste nyheder