Ferratum

Vælger du et Ferratum lån, får du fuldstændig lov til selv at styre, hvordan pengene skal bruges.

Her er ingen krav om dokumentation, og du kan låne uden kravet om sikkerhed. Det er derfor heller ikke så underligt, at et lån hos Ferratum er blevet en del af mange danskers hverdag.

Det behøver heller ikke at være dyrt at optage et lån på nettet. Udbyderen tilbyder nemlig kredit til yderst overkommelige priser.

Og da du selv kan justere din Ferratum tilbagebetaling, kan du være sikker på, at du indgår en låneaftale, der passer til din økonomiske situation.

Bag om Ferratum

Selvom Ferratum uden tvivl har haft stor succes på det danske lånemarked, startede det hele i Finland.

Deres låneprodukter opnåede dog hurtig så stor en popularitet, at de i dag tilbyder deres tjenester i 22 europæiske lande – og måske har du allerede hørt om Ferratum Business, der er kendt for at hjælpe iværksættere og virksomheder med deres finansieringsprojekter.

Lån penge

Ferratum bank har naturligvis kontor i Danmark, som de har haft siden 2009. Deres danske afdeling finder du på Bredgade i København. Her har de også en dygtig Ferratum kundeservice, der står klar til at hjælpe dig, hvis du skulle få problemer med dit lån.

Ferratum kredit

Hvor Ferratum før i tiden fokuserede på kviklån, er det i dag i stedet muligt at optage en online kredit. Dette er i den grad blevet et hit blandt både nye og eksisterende kunder, da du med en Ferratum kredit kun betaler for det beløb, du ender med at bruge.

Hvor høj en kreditgrænse, du vil få bevilget, afhænger at din kreditværdighed. Dog er minimumsbeløbet på 1.500 kroner – og du kan ikke låne mere end 30.000 kroner ad gangen.

Når du har indfriet dit skyldige beløb, kan du igen ansøge om en endnu en kredit.

Det smarte ved en online kredit ved Ferratum er, at du kan holde styr på din kreditaftale direkte på udbyderens hjemmeside.

Hvis din ansøgning godkendes, bliver du automatisk tildelt et Ferratum login, som giver dig adgang til din helt egen personlige brugerkonto.

Her kan du holde styr på samtlige aftaler, du har indgået med udbyderen, se dine betalinger samt skabe dig et overblik over, hvornår det skyldige beløb er indfriet.

Billige lånemuligheder

Mange fordele ved Ferratum kredit

Til trods for at det primært stadig er kviklån, der dominerer lånemarkedet, er der mange fordele ved at vælge en kredit hos Ferratum. Det har flere og flere danskere i den grad også fundet ud af.

Når du optager en kredit hos Ferratum, kan du blandt andet drage glæde af følgende fordele:

 • Lån til hvad du vil – her er ingen der blander sig i, hvordan du skal bruge pengene
 • Lån aldrig mere end nødvendigt. Du betaler kun for den kredit, du bruger
 • Hurtig svar på din ansøgning og pengene overført indenfor 45 minutter, såfremt du søger i åbningstiden
 • Lån med ro i sindet uden stille sikkerhed eller dokumentation for din kreditaftale
 • Gode muligheder for at få en endnu billigere kreditaftale med en Ferratum kampagnekode
Hurtig lån

Krav til dig som låntager

Før du kan gå i gang med at ansøge om en online kredit hos Ferratum, er det vigtigt, at du først sørger for at sikre, at du overholder visse krav, som udbyderen stiller til alle deres kunder.

Kravene er som følger:

 • Du skal være fyldt 23 år
 • Du skal have dansk CPR-nummer, et gyldigt NemID samt en NemKonto
 • Du må ikke være registreret i RKI eller Debitorregistret
 • Du skal have dansk folkeregisteradresse
 • Du skal have dansk telefonnummer
 • Du må ikke have udestående gældsposter hos Ferratum

Sådan ansøger du om din Ferratum kredit

Lyder ovenstående fristende? I så fald kan du med fordel klikke dig videre til Ferratums side, hvor du på kun få sekunder kan indsende din ansøgning.

Når du klikker dig ind på udbyderens hjemmeside, vil du blive mødt af en smart låneberegner, der gør det nemt for dig at justere din ønskede kreditaftale.

Her skal du blot angive dit ønskede lånebeløb og klikke dig videre til den korte ansøgningsformular, hvor du skal angive et par basale oplysninger om dig selv og din økonomiske situation.

Lån penge via sms

Da Ferratum ved hjælp af dit NemID er i stand til at foretage et øjeblikkeligt kreditcheck af dig, skal du ikke bøvle med at indsende papirarbejde og dokumentation. Det betyder også, at du kan forvente at modtage svar på din ansøgning inden for ganske kort tid.

Godkendes din ansøgning, skal du blot underskrive den endelige låneaftale med dit NemID, hvorefter du vil blive tildelt dit Ferratum login, således at du kan holde styr på din kreditaftale.

Så længe du har penge tilgængelige på din kreditkonto, kan du udbetale dem til din egen bank med det samme.

Ferratum kontakt

Skulle du få brug for at kontakte udbyderen, er kontaktoplysninger og Ferratum åbningstider som følger:

Tlf: 70201047 eller 78730932

E-mail: kundeservice@ferratum.dk

Telefonåbningstider: Hverdage 09:00-20:00. Lørdage 10:00-17:00.

Hjem » Ferratum

Seneste nyheder