Fokuslån

Fokuslån er en forholdsvis ny låneudbyder med etablering tilbage i 2019. Går du og drømmer om at optage et hurtigt lån uden sikkerhed, kan du hos Fokuslån låne mellem 10.000-150.000 kr. – også selvom du er ny kunde.

Kontakt Fokuslån

Oplever du problemer under selve ansøgningsprocessen, eller skulle du blot få brug for vejledning undervejs, kan du naturligvis altid kontakte Fokuslån.

Inden at du tager kontakt til udbyderen, anbefaler vi dog, at du tager et kig på deres spørgsmål-og-svar side, hvor du finder nogle af de oftest stillede spørgsmål omkring lån og økonomi – en stor hjælp til dig, der ikke har lånt penge gennem en online udbyder tidligere.

Fokuslåns åbningstider

Skulle du have brug for at kontakte Fokuslån, kan dette gøres telefonisk på telefonnummer 99 99 90 00 i tidsrummet 08:00-18:00 alle ugens dage.

Derudover kan de også kontaktes via e-mail på fokuslaan@fokuslaan.dk, hvor de stræber sig efter at svare inden for maks. 24 timer.

Lån penge

Mange fordele ved Fokuslån

At låne gennem Fokuslån er både nemt, hurtigt og bekvemt – du kan bruge lånet til lige dét, du har lyst – og så låner du fuldstændig uden sikkerhed.

Står du eksempelvis med en uventet udgift, som skal betales nu og her, kan du samtidig glæde dig over, at pengene udbetales lynhurtigt til din konto.

Faktisk bestræber Fokuslån sig på at udbetale pengene senest efter 1-2 hverdage. Det betyder altså, at hvis din ansøgning om et lån godkendes mandag, kan du i mange tilfælde se frem til, at pengene allerede står klar til brug på din konto tirsdag eller onsdag.

Fokuslån specialiserer sig i mellemstore lån i størrelsen 10.000 kroner og op til 150.000 kroner, som du låner uden sikkerhed.

Låntagere har mulighed for at have én aktiv låneaftale kørende med udbyderen ad gangen, og så snart at du har indfriet det skyldige beløb, kan du igen ansøge om et nyt lån.

Lån uden sikkerhed på Fokuslån

Ønsker du at optage et større lån på over 50.000 kroner gennem din almene bank, er det ikke ualmindeligt at de kræver, at du stiller en form for sikkerhed for lånet.

Dette betyder som regel, at banken tager pant i eksempelvis din bolig eller køretøj og kan gøre krav på disse i tilfælde af, at du ikke betaler lånet tilbage.

Ændrer din økonomiske situation sig, kan et lån med sikkerhed altså derfor putte dig i en meget svær situation, hvor du kan risikere at miste dine værdigenstande.

Når du låner gennem Fokuslån, skal du aldrig stille sikkerhed for lånet – heller ikke hvis du ønsker at låne det maksimale lånebeløb på 150.000 kr.

Selvom at du låner uden sikkerhed, er det dog vigtigt at understrege, at det stadig er lige så vigtigt at sikre, at du er i stand til at betale pengene tilbage som aftalt.

Vedligeholder du ikke en låneaftale – uanset om der er tale om et lån med eller uden sikkerhed – kan det nemlig få store konsekvenser for dig.

Låneeksempel hos Fokuslån:

ParametreLåneberegning
Lånebeløb:100.000 kr.
Løbetid:84 mdr.
Rente:9,90 – 19,59 %
ÅOP:12,66% – 22,92%
Mdl. ydelse:1.765 – 2.270 kr.
Samlet tilbagebetaling:148.147 – 190.668 kr.

Forbrugslån

Hurtig behandlingstid

Vi kan alle komme ud for at stå med en akut regning, der skal betales nu og her. I sådanne tilfælde er det ikke altid, at banken kan handle lige så hurtigt som en online låneudbyder.

Og hos Fokuslån går det ekstra stærkt. Udbyderen udbetaler nemlig penge alle timer i døgnet, og det er ikke ualmindeligt, at lånet allerede tikker ind efter 1-2 hverdage, hvis du indsender din ansøgning i åbningstiden.

Prioriterer du derfor en hurtig udbetalingstid, kan du derfor med fordel vælge Fokuslån som din udbyder – så du hurtigt kan gå i gang med at finansiere netop det, du står og drømmer om.

Fokuslåns anmeldelser på Trustpilot

Uanset om du har optaget lån på nettet før, eller om det er første gang, du ønsker at låne penge gennem en online låneudbyder, er det vigtigt, at du tager dig tid til at undersøge den enkelte lånevirksomheds omdømme.

Det kan nemlig være risikabelt at acceptere et lånetilbud, hvis andre danske låntagere kun har oplevet en dårlig og utilstrækkelig service hos den specifikke låneudbyder.

Da Fokuslån kun har været etableret som låneudbyder i ganske kort tid, er det altså ikke underligt, at de endnu ikke har opnået nogen særlig score på sider som Trustpilot.dk. 

Dog er det vigtigt at bemærke, at formidleren hører ind under L’EASY-koncernen, som har været yderst anerkendt i Danmark i en årrække, og du har derfor ikke nogen grund til bekymring, når du vælger et lån gennem Fokuslån.

L’EASY står desuden bag en lang række låneformidlere på markedet. I blandt disse finder du Spargo Finans, PayMark Finans, L’EASY Minilån og D:E:R.

Så nemt er det gennem Fokuslån

At blive bevilget et hurtigt lån – uanset beløb – gennem Fokuslån, behøver ikke at tage mere end et par få minutter. Bedst af det hele er, at du får svar på din ansøgning indenfor 1 time, så her er ingen lange behandlingstider, som hos en almen bank.

Lyder et lån gennem Fokuslån som noget for dig? Så skal du blot følge tre nedenstående punkter:

 1. Udfyld ansøgningsformularen:
  Den korte ansøgningsformular på Fokuslån.dk tager ikke mere end et par få minutter at udfylde. Du skal blandt andet opgive din bopæl, bankoplysninger samt beskæftigelse. De resterende informationer bekræftes via dit NemID.
 2. Indsend din låneansøgning:
  Når du har valgt og justeret dit ønskede lån samt udfyldt ansøgningsformularen, er det tid til at indsende din ansøgning. Dette gør du med hjælp af dit NemID, og ansøger du inden for udbyderens almene åbningstider, får du svar efter senest 1 time.
 3. Modtag pengene:
  Blev din ansøgning godkendt? I så fald kan du se frem til at modtage pengene på din NemKonto inden for ganske kort tid. Gennem Fokuslån behøver du ikke at bekymre dig om urimeligt lange behandlingstider, og i mange tilfælde kan du se frem til, at pengene tikker ind på din konto indenfor 1-2 hverdage.
Billig lån

Almene lånevilkår hos Fokuslån

For at kunne komme i betragtning til et lån gennem Fokuslån.dk, er der visse krav, du som låntager skal opfylde, før din ansøgning kan godkendes.

Sørg derfor at sikre dig, at du opfylder alle nedenstående krav, før du går i gang med at indsende din låneansøgning:

 • Du skal som minimum være fyldt 21 år.
 • Du skal have et dansk CPR-nummer og være bosiddende i Danmark.
 • Du skal have en NemKonto, hvortil pengene kan udbetales.
 • Du skal have både et dansk telefonnummer og en gyldig e-mailadresse hvorpå du kan kontaktes.
 • Du må ikke være registreret som dårlig betaler i hverken Debitor Registret eller RKI.
 • Du må ikke have eksisterende låneaftaler hos Fokuslån.
Hvordan ansøger jeg hos Fokuslån?

Du ansøger hos Fokuslån ved at udfylde en online ansøgningsformular direkte fra deres hjemmeside. Når du har klikket på “Ansøg om lån nu”, bliver du ledt videre til ansøgningsformularen. Efter at have udfyldt de felterne, indsendes ansøgningen med dit NemID. Ansøger du i deres åbningstid, får du svar i løbet af 1 time.

Kan jeg låne penge trods RKI?

Nej, du kan ikke låne penge hos Fokuslån, hvis du står skrevet i RKI. Når du er registreret i et gældsregister, anses du automatisk som værende en dårlig betaler og dermed uegnet til at optage et nyt lån.

Hvor lav er renten hos Fokuslån?

Fokuslån tilbyder en variabel rente mellem 9,90 – 19,56%. Du kan altså få tilbudt en rente indenfor det spænd. Hvor lav/høj din individuelle rente bliver, fastsættes på baggrund af din økonomiske situation. Jo bedre din økonomi er, desto lavere en rente, kan du få.

Hvor hurtigt bliver pengene overført til min konto?

Fokuslån stræber efter at udbetale pengene hurtigst muligt. Når du har fået godkendt lånet, bliver pengene som regel overført til din NemKonto indenfor 1-2 hverdage.

Hjem » Fokuslån

Seneste nyheder