Hurtig lån & banklån

Hurtig lån – enkelt og nemt

Søger du et hurtig lån? Lad os guide dig til det hurtig lån, som matcher dine behov bedst.

Sammenligner du lån lige her og nu, vil du hurtigt opdage, at du kan få et ekstra pengebeløb på kontoen allerede i dag.

Hurtig lån

Her på siden får du svar på:

 • Hvad hurtiglån er, og hvordan de fungerer
 • Hvad hurtig lån online indeholder af fordele og lånevilkår
 • Hvordan du udvælger det bedste hurtig lån til dig

Benyt vores sammenligningstjeneste til at finde nogle af de bedste hurtig lån på markedet i dag. Vælg din alder og ønsket lånebeløb – og bliv præsenteret for de lån, der passer til dine behov.

Derefter kan du vælge det hurtiglån, der opfylder dine kriterier. Vi har gjort det nemt for dig at tage en beslutning, når der skal søges om hurtige lån. Du søger selvfølgelig helt anonymt og uforpligtende. Det kan næsten kun gå for langsomt med at få et hurtig lån.

Hvad er hurtig lån online?

Betegnelsen ‘hurtig lån’ dækker også over de lån, vi kender som kviklån på nettet eller de nye SMS lån.

Andre sammenligningstjenester online, der kan hjælpe dig med at finde hurtige lån, er Fairlån.

Tilgå Fairlån.dk ved at klikke på dette link: Lån penge hurtigt

Men hvad vil det egentligt sige, at et lån er hurtigt?

…At du ikke skal igennem en lang og tidskrævende ansøgningsproces. Du får pengene stillet til rådighed indenfor kort tid, hvilket skærer en hel del af ventetiden.

Nye SMS lån

Denne hurtige låneproces er mulig grundet den moderne teknologi. I dag kan du nemlig optage et hurtigt på nettet fra enhver digital enhed såsom din computer, tablet eller smartphone. Det eneste, du herudover skal bruge, er en internetadgang og dit NemID.

Når du har sendt den online låneansøgning afsted, får du svar indenfor bare et par minutter. Så nemt og hurtigt kan du søge om hurtig lån online.

Et hurtig lån kan fås i mange størrelser og med mange forskellige lånevilkår. På det online marked for lån, kan du i dag låne alt fra 100 og helt op til 50.000 kroner med hurtig udbetaling. Visse udbydere har tilmed en øvre beløbsgrænse på hele 500.000 kroner. Renten varier også alt efter, hvor du søger.

Lån penge hurtigt på nettet

I dag bliver du mødt af et hav af lånemuligheder, når du søger efter hurtig lån på nettet. Internettet bugner altså af hurtige lån, der kan tilbyde dig mange forskellige priser, vilkår og særlige fordele.

Men hvordan finder du de bedste og hurtigste lån, der kan imødekomme din personlige og økonomiske situation?

Sådan gør du: 

 • Fastlæg lånebeløb og løbetid, der passer til din privatøkonomi
 • Sammenlign hurtig lån på nettet ud fra lånebeløb, løbetid, pris og udbetaling
 • Udfyld en online låneansøgning på udbyderens hjemmeside
 • Få svar og penge på kontoen indenfor kort tid
Sammenlign lån

I det nedestående vil vi dykke lidt nærmere ned i hvert af disse trin.

Du kan med fordel også Politikens online sektion om privatøkonomi og blive klogere på lån, budgetter, osv.

Fastlæg lånebeløb og løbetid

Først og fremmest skal du naturligvis gøre det klar for dig selv, hvor meget du har behov for at låne. Lån aldrig mere end højest nødvendigt. Du må nemlig ikke glemme, at et lån altid vil være en økonomisk byrde – og jo større lånebeløb, desto større byrde.

Dertil er det essentielt, at du vælger en løbetid, der passer til din privatøkonomi. Det er vigtigt, at løbetiden hverken er for lang eller kort.

Vælger du en hurtig løbetid, vil du naturligvis skulle betale et større månedligt afdrag, end tilfældet med en længere løbetid. Omvendt skal du også betale flere renter for et lån, der strækker sig over en længere periode.

Du bør derfor altid vælge den løbetid, som din økonomi kan holde til.

GODT TIP: Læg et budget over din privatøkonomi.

billigste privatlån

Dit budget skal inkludere alle dine indtægter og udgifter, så du får et overblik over, hvor mange penge du har til rådighed hver måned – og hvor i budgettet, du kan spare.

Når du har klarhed over dit budget, ved du også præcist hvor stort et beløb, du har brug for at låne, samt hvor stor en månedlig ydelse, din økonomi kan klare.

Sammenlign hurtig lån

Når du har gjort det klart, hvor meget og hvor længe, du vil låne, skal du nu sammenligne lånemuligheder på nettet via services som Pengeinfo.dk.

Når du vil finde det bedste og hurtigste lån, bør du altid sammenligne:

 • Udbetalingstid
 • Priser
 • Løbetid

Det er især vigtigt at sammenligner udbetalingstider, hvis du vil optage det hurtigste lån på markedet. Her skal du huske på, at svartiden også spiller en rolle, da den bliver lagt oveni selve ekspeditionstiden. Hvis udbyderen reklamerer med, at du får svar indenfor et par minutter, vil pengene også hurtigt tikke ind på kontoen.

Du kan dog også komme ud for, at du først får svar i løbet af et par timer, hvilket selvsagt vil forlænge din udbetalingstid.

Derudover må du ikke glemme at kigge på lånet rentesats og ÅOP. Disse er nemlig afgørende for, hvor dyrt lånet vil blive for dig.

Dertil bør du altid overveje løbetiden, da jo længere en løbetid, du vælger, desto mindre bliver din månedlige ydelse. Omvendt skal du betale flere månedlige renter for et hurtigt lån med en lang løbetid.

Udfyld og indsend ansøgningen

Har du udvalgt et, eller flere, lån, er det næste skridt på vejen at udfylde en online ansøgning på udbyderens site.

Denne kan fuldføres ganske hurtigt, da du ikke skal uploade dokumenter som årsopgørelse og lønsedler.

Du skal blot opgive informationer i forbindelse med:

 • Navn og adresse
 • Alder og CPR-nummer
 • Civilstatus og boligsituation
 • Indkomst og job

Har du disse informationer ved hånden, kan du udfylde en ansøgningen i løbet af 5 minutter.

Du indsender låneansøgningen med dit NemID, som giver udbyderen tilladelse til at hente relevante skatteoplysninger om dig, hvorudfra der foretages en vurdering af din kreditværdighed. Denne sker automatisk og 100% elektronisk, hvorfor du hurtigt får svar på din låneansøgning.

Få hurtigt svar og udbetaling

Når du har indsendt din låneansøgning, vil du typisk få svar på din skærm i løbet af et par minutter. Herefter vil du modtage et lånetilbud, hvori dine lånevilkår er oplyst.

Er du tilfreds med disse vilkår, skal du blot underskrive med dit NemID, hvilket fungerer som din kontraktunderskrift. Når vi taler om hurtig lån, vil du få lånet stillet til rådighed på din konto indenfor kort tid.

Hvis udbyderen gør brug af straksoverførsler, kan du allerede modtage lånet samme dag, du har underskrevet lånekontrakten. Typisk vil der dog gå 1-2 hverdage, før beløbet er disponibelt for dig.

Derfor skal du vælge hurtig lån online

Har du fundet din drømmeferie? Med et hurtigt lån får du råd til en velfortjent ferie. Men det er ikke kun ferierejser, du kan låne til med hurtige lån. Der bliver nemlig ikke spurgt ind til, hvad du vil bruge beløbet til.

Måske er det en ny bærbar eller en knallert, du står og mangler. Med andre ord, så kan du låne til hvad som helst med et hurtig lån.

Dette er blot én af fordelene ved hurtig lån online.

Andre fordele inkludere: 

 • Online ansøgning: Du foretager hele ansøgningsprocessen online med dit NemID, hvorfor du ikke skal møde fysisk op i banken, når du vil låne penge hurtigt.
 • Ingen krav om sikkerhed: Hurtig lån etableres uden nogen form for sikkerhed. Det betyder, långiver ikke behøver at have pant i din ejerlejlighed, dit hus, din bil eller andre ejendele af værdi.
 • Hurtig ekspeditionstid: Som nævnt kan du lån penge hurtigt på nettet. Det vil sige, at du ikke skal vente mere end 1-2 hverdage på dit lån.
 • Færre krav til låntager: Du skal ikke opfylde strenge krav i forbindelse med din indkomst og jobssituation, når du søger om et hurtigt lån på nettet.

Hvis du vægter disse fordele højt, vil et hurtigt lån meget muligt være en oplagt låneløsning til dig.

En anden anbefalet sammenligningsportal er LoanScouter, som du kan tilgå ved at klikke på nedenstående link:

Lån penge hurtigt

Hurtiglån – hvilke krav skal du opfylde?

Når vi taler om hurtig lån, indebærer dette naturligvis en hurtig proces. Dette kan tildels lade sig gøre på grund af de få krav, der til stilles til dig som låntager. Du slipper eksempelvis for at indsende skatteoplysninger, årsopgørelser (find dem på SKAT.dk), dine seneste lønsedler og budget

Men dermed ikke sagt, at alle og enhver kan blive godkendt til et hurtiglån.

Alle låneudbydere vil nemlig sikre sig, at deres låntagere er i stand til at betale beløbet tilbage igen. Derfor er der visse krav, du skal kunne imødekomme.

Kravene inkluderer bl.a:

 • Du skal være fyldt 18, 21 eller 25 år.
 • Du skal være registreret i det danske folkeregister
 • Du skal være i besiddelse af et NemID
 • Du skal have en fast indkomst
 • Du må ikke være registreret i RKI eller Debitor Registret

Disse krav kan dog variere alt efter, hvilken udbyder du søger hos. Det er derfor en god idé at undersøge krav og betingelser hos de enkelte lånevirksomheder af hurtiglån, så du ikke søger forgæves.

Er hurtig lån dyre?

Et hurtig lån online vil altid indebærer højere renter sammenlignet med de lån, du får tilbudt i banken. Et lån vil altid medbringe ekstra udgifter, hvorfor du nøje skal overveje, om et lån er den bedste løsning til dig.

Men hvis et pengebehov opstår, er det rart at have muligheden for at låne penge hurtigt.. Mange unge, som skal igang med at studere eller flytte hjemme fra, mangler måske penge til indskud i lejligheden eller til møbler. Så er det bekvemt at kunne optage et mindre hurtiglån, som kan dække disse omkostninger.

Ikke alle hurtig lån har samme pris

Husk altid at være grundig, når du undersøger markedet for hurtige lån. Der kan godt være stor forskel i prisen på hurtig lån. Vilkårene fra de forskellige udbydere gør også, at prisen varierer forskelligt afhængig af lånebeløb.

Billig lån

Det betyder, at et mindre lån er billigere hos en udbyder, mens et stort lån er billigere hos en helt anden. Prøv derfor deres låneværktøjer af og se, hvad din ÅOP ender på. Undersøg det hos alle udbyderne og vælg det billigste.

Få et hurtiglån, men brug fornuften

Et lån kan være behjælpelig i mange henseender, da du hurtigt får stillet et beløb til rådighed på din konto. Men selvom et hurtiglån kan virke som den nemmeste og hurtigste måde at få dækket et pengebehov.

Men du bør altid være varsom med et hurtiglån, da du hæfter dig for et lån, der skal betales tilbage igen – med renter og gebyrer.

Sørg for at lægge et budget

Når du søger muligheden for at låne penge hurtigt, skal du være bevidst om, at det vil udgør en byrde for din privatøkonomi. Derfor fraråder vi, at du optager et lån, hvis du sidder inde med udestående gældsposter, du i forvejen ikke kan se dig selv ud af.

Skab derfor et overblik over din økonomi ved at lægge et realistisk budget. Når du har lagt et budget over dine indtæger og udgifter, kan du langt nemmere finde besparelser i hverdagen samt vurdere, om et hurtigt lån er den rigtige løsning til dig.

Hurtig lån trods RKI

I Danmark er det ikke muligt at tage et hurtig lån trods RKI. Det er dog ikke kun hurtig lån som det ikke er muligt at tage trods RKI, du kan ikke tage nogle lån, når du er i RKI. Er du i tvivl om du er registreret i RKI? Så kan du tjekke det her, ved at logge ind med NemID.

RKI er låneudbydernes sikkerhed for, at de ikke låner ud til dårlige betalere. Er du registreret i RKI, er det fordi du gentagende gange har forsømt dine afbetalinger. Derfor er du ikke troværdig, i forhold til at låne penge hos en anden låneudbyder.

Vi anbefaler at du fokuserer på at komme ud af RKI som det første. Hvis det er uoverskueligt med for mange forskellige lån, kan du med fordel samle dine lån. På den måde vil du fremadrettet kun have ét lån du skal tilbagebetale på. Et samlelån er også ofte billigere i længden.

Hurtig lån uden sikkerhed

Når man skal låne penge skal man altid stille sikkerhed og derfor er det ikke muligt at tage et hurtig lån uden sikkerhed i Danmark. Dog er der stor forskel på hvad du skal stille som sikkerhed i en bank eller hos en online låneudbyder.

I en bank skal du stille sikkerhed gennem værdier som du besidder. Det kunne være fast ejendom, som dit hus eller lejlighed.

Hos en online låneudbyder er det nemmere at stille noget som sikkerhed. Her skal du blot verificeres gennem din ansøgning. Bliver du godkendt, er dét din sikkerhed. Derfor skal du altså ikke stille andet som sikkerhed end det.

3 populære hurtiglån

Turbolån

Som navnet antyder, udlåner Turbolån hurtige lån. De udbetaler penge alle ugen dage, inklusive weekender og helligdage (læs om lån i weekenden her). Det er altså muligt at få penge stillet til rådighed med det samme, uanset hvilken dag det er.

Hos Turbolån kan du låne fra 100 til 10.000 kroner over 12-60 måneder.

Sammenlign hurtig lån online på Pengeinfo.dk

Før du foretager dig noget andet, er det altid klogt at sammenligne dine lånemuligheder ved at benytte en online sammenligningstjeneste, hvilket denne artikel fra Viborg Folkeblad ligeledes bevidner.

Det er her, du med fordel kan anvende Pengeinfo.dk som et led i din låneproces.

Vores service er 100% gratis og uforpligtende for dig som forbruger. Du kan altså gøre brug af vores låneoversigt med en nyttig filteringsfunktion, der giver dig mulighed for at filtrere lånene på listen, så du først og fremmest får vist de hurtig lån, der er mest relevante for dig.

Vi har udviklet vores filtreringfunktion således, at du kan justere listen ud fra dit ønskede lånebeløb og din alder. Listen bliver herefter reduceret ned til kun at indeholde de lån, der kan imødekomme disse kriterier.

Er du eksempelvis 18 eller 19 år, bliver du kun præsenteret for de lån, der tilbydes til denne alderskategori. Dette overskueliggøre lånelisten samt gør det langt nemmere for at vælge et hurtig lån.

Låneoversigten indebærer desuden en yderligere funktion, hvor du kan filtrere lånene ud fra:

 • Mest populære
 • Beløb (høj til lav / lav til høj)
 • Løbetid (høj til lav / lav til høj)

Få ordforklaring på “løbetid” her på Ordnet.dk.

Herefter vil du altså få vist listen i en revideret og tilpasset form, så den passer til de kriterier, du har valgt at filtrere listen ud fra.

Låneoversigten indeholder mange af de mest aktuelle online lån på det danske lånemarked. Vi opdaterer hele tiden listen, så du kan holde dig ajour med nogle af de nyeste, bedste og mest konkurrencedygtige lån i dag.

For at gøre dine sammenligningsproces langt nemmere for dig, giver låneoversigten et hurtigt overblik over lånebeløb, løbetid, ÅOP, udbetalingstid og 3 fordele ved hvert lån.

Herudfra kan du bedre tage stilling til hvilket lån på listen, der bedst matcher dine behov.

Skrevet af
Andreas Linde
Hjem » Hurtig lån & banklån

Seneste nyheder