Hvilket billån skal jeg vælge?

Find billån

Har du fundet din drømmebil og har du brug for at finde et billån med gode vilkår? Jeg har støvsuget markedet for gode billån og lavet en service hvor du kan skrive bilens pris og hvor stor udbetaling du kan klare. Herefter viser jeg hvilke muligheder der for at få et attraktivt billån.

Lån, finansiering eller leasing

I dag tilbydes der mange former for billån. Hvis du kan finde en bank som har format og ønske om at hjælpe deres kunder med et billån så kan du få et traditionelt billån. Hos bilforhandleren kan du via deres samarbejdspartner få tilbudt en finansieringsordning eller få et tilbud på at lease bilen. På min hjemmeside kan du finde artikler, som beskriver disse muligheder mere indgående.

Lån

Se her, hvis du skal låne penge online.

Ens for alle billån er at der er forholdsvis store etableringsomkostninger. Sikkerheden for et billån kan være pant eller et ejendomsforbehold. Hvad der er bedst afhænger ifølge min mening i sidste ende om økonomien. Hvad er billigst og bedst for dig. Er der mulighed for at få en billig bilforsikring med i låneaftalen. Er der serviceaftale med til favorable vilkår og så videre. Du får svar på det hele i vores billån guide.

Billån

Sammenligning af billån

Når du sammenligner billån er du sikkert bekendt med at du skal anvende ÅOP. De årlige omkostninger i procent er det mange kalder kiloprisen for penge eller for lån hvilket betyder at de kan sammenlignes. Ligesom du sammenligner prisen på ketchup i Netto ved at se på literprisen. Når du sammenligner billån er det vigtigt at du er opmærksom på at lånene skal være samme størrelse og have samme løbetid. Vores billån guide hjælper dig godt på vej med dette. Hvis du finder et af billånene som er med på oversigten favorable, så kan du gå videre til låneudbyderen og få indblik i endnu flere detaljer. Og måske få et billån til din drømmebil. Held og lykke med din nye bil!

Skrevet af
Andreas Linde
Hjem » Nyheder og artikler » Hvilket billån skal jeg vælge?