Ikano Bank Visa

Visa Kreditkort

Ikano Bank Visa er et kreditkort hvor du kan få tilknyttet en kredit på op til 50000 kroner. Du får op til 45 dages kredit som der ikke beregnes rente af.

Gebyrer

Ikano Bank Visa kreditkort er uden årsgebyr og oprettelsesgebyr. Lån penge billigt hvis du betaler kreditten ud hver måned.

Renter og tilbagebetaling

Debitorrenten er 14,2% (fra udbyders hjemmeside 17. september 2012). Renten er variabel og reguleres hver tredie måned med CIBOR renten som udgangspunkt. Du kan vælge at afdrage din kredit som du vil. Eneste krav fra Ikano Bank er at afdraget skal være på minimum 3% af kreditten og minimum 100 kroner om måneden.

Kassekredit

På Ikano Banks hjemmeside er der udreget et eksempel med ÅOP: Kredit: 20.000 kroner Tilbagebetaling: 3 år Månedlig ydelse: 699 kroner Det giver en ÅOP (Årlige Omkostninger i Procent på 16,5.

Visa kreditkort generelt

Visa kreditkort kan anvendes over 32.000 forretninger i Danmark og i over 29 millioner steder i hele verden. Visa kreditkort er en god rejsefælle når turen går til udlandet. Visa kreditkort kan anvendes til internethandel og til hævning i pengeautomater i Danmark og i udlandet. Læs mere om Visa og om Visa kreditkort her på visa.dk.

Du kan også se alle fordelene hos diverse udbydere af kreditkort her.

Skrevet af
Andreas Linde
Hjem » Nyheder og artikler » Ikano Bank Visa