Ikano Bank

Ikano Bank – få et stort udvalg af låneprodukter

Ikano Bank har mange års erfaring på lånemarkedet, og tilbyder i dag et stort udvalg af finansielle produkter som privatlån, samlelån, opsparingskonti og kreditkort.

Ikano Bank
Ikano Bank

Hos Ikano Bank kan du låne fra 10.000 – 300.000 kroner, som du kan bruge på alt mellem himmel og jord. Renten starter fra små 5,5%, som næsten ikke kan gøres billigere på lånemarkedet i dag.

I 2017 blev Ikano Banks opsparingskonti med fast rente kåret som Bedst i Test af Forbrugerrådet Tænk Penge foran 14 andre pengeinstitutter. Det er altså ikke uden grund, at Ikano Bank er blevet en af danskernes foretrunkne lånevirksomheder.

Vi giver dig her et overblik over lånevilkårene hos Ikano Bank, så du bedre kan vurdere, om denne udbyder kan imødekomme dine lånebehov.

Billig privatlånBag om Ikano Bank

Det er møbelgiganten IKEA, der er står bag Ikano Bank. IKEA ejes af familien Kamprad, der etablerede Ikano Bank Danmark tilbage i 1978.

I dag er Ikano Bank Danmark en filial af Ikano Bank AB, Sverige, som ligeledes er en del af Ikano Gruppen. Denne gruppe er opdelt i 5 forretningsområder: Finansiering, forsikring, detailhandel, fast ejendom og kapitalforvaltning.

Det er altså erfarne folk, der står bag Ikano Bank Danmark, hvorfor du trygt og sikkert lan låne hos denne udbyder.

Privatlån hos Ikano Bank

Ikano Bank tilbyder en lang række låneprodukter, som du kan optage med fordelagtige vilkår. Iblandt disse produkter finder du deres privatlån, som er særligt populære hos deres kunder.

Her låne du fra 10.000 kroner og helt op til 300.000 kroner uden sikkerhed og til en lav variabel rente, der starter fra 5,5%. Denne låneform er ligeledes anvendelig som billån, hvilket Ikano Bank også reklamerer med.

Billån

Når Ikano Bank har foretaget en kreditvurdering af dig, vil du få tilbudt en individuel rente, der passer til dine personlige og økonomiske forhold.

Ikano Bank tilbyder desuden en lang løbetid på op til 12 år, hvorfor du har god tid til at afdrage på lånet.

Dog varierer den maksimale løbetid af lånebeløbets størrelse. Her kan du se, hvor lang løbetiden må være på de forskellige lånebeløb:

LånebeløbMax løbetid
  
10.000 – 19.00060 måneder
20.000 – 29.00084 måneder
30.000 – 39.00096 måneder
40.000 – 49.000108 måneder
50.000 – 69.000120 måneder
70.000 – 89.000132 måneder
90.000 – 300.000144 måneder

Selvom der er faste løbetidsgrænser for de forskellige lånebeløb, kan du altid indfri hele lånet, når du har mulighed for det – uden ekstra omkostninger. Du kan altså til enhver tid blive gældfri igen, hvis du pludselig får økonomisk overskud til at tilbagebetale den totale lånesum.

Derudover kan du også søge om at forhøje dit lån hos Ikano Bank, hvis du får brug for ekstra penge mellem hænderne. Her får du samme gode vilkår, som med dit oprindelige lån.

Alle kreditaftaler, du indgår med Ikano Bank, har desuden en 14 dages fortrydelsesret. Du har altså mulighed for at trække låneaftalen tilbage, hvis du pludselig ikke får brug for lånebeløbet alligevel.

Ikano Bank – øvrige låneprodukter

Udover at tilbyde almindelige online privatlån specialiserer Ikano Bank sig også i andre låneprodukter som:

 • Samlelån
 • Opsparingskonti
 • Visa kreditkort
 • Kontokort

I det nedenstående giver vi dig et kort overblik over egenskaber og vilkår ved de enkelte produkter.

Samlelån

Med et samlelån hos Ikano Bank kan du sammenlægge dine små lån til ét stort. Sådan vil du opleve betydelige besparelser, da du kun skal bekymre dig om én låneudgift hos én udbyder.

På Ikano Banks hjemmeside kan du beregne dit samlelån og selv vælge, hvor meget du vil betale hver måned.

Du kan maksimum sammelægge lån for 300.000 kroner, som starter på en rente fra 5,5%, afhængig af lånebeløb og din kreditværdighed.

Opsparingskonti

Ikano Banks anmelderroste opsparingskonti giver dig mulighed for at sætte skub i din opsparing. Du kan enten vælge en konto med fast eller variabel indlånsrente.

Du har følgende 2 muligheder:

 • SparFri – 0,50%: Få en variabel rente, indsæt op til 10 mio. kr., få tilskrevet rente hvert år.
 • SparFast – 0,85-1,05%: Få en fast rente, bind din opsparing mellem 1-3 år, indsæt op til 10 mio. kr.

Du kan frit vælge mellem disse to løsninger. Her handler det blot om at finde den bedste kontoaftale til dig og dine behov.

Visa kreditkort

Ikano Bank tilbyder kreditbeløb på op til 50.000 kroner, som du frit kan bruge af. Du skal hverken betale et oprettelses- eller årsgebyr for Visa kreditkortet – og så virker det også i MobilePay.

Du får desuden unikke rabatfordele med et Visa kreditkort hos Ikano Bank, såsom rabat på cafe- og restaurantbesøg. Derudover får du en ny rabat hver måned på op til 30%.

På Ikano Banks hjemmeside finder du en rabatkalender, der viser de rabatter, du får hver måned.

Kontokort

Ikano Bank samarbejder med et hav de største detailhandelskæder i Danmark, heriblandt IKEA, Jem & Fix, Harald Nyborg og H&M.

Et kontokort (netværkskort) hos Ikano Bank kan altså benyttes og indløses hos disse kæder.

Derfor skal du vælge Ikano Bank

Ikano Bank er ikke blot en erfaren og pålidelig spiller på det online lånemarked – du får også en række fordele, som er værd at tage med i dine overvejelser, når du søger en online låneløsning.

Du får bl.a. følgende fordele: 

 • Lån op til 300.000 kroner uden at stille sikkerhed for lånet
 • Få en lav rente, der starter fra 5,5%
 • Ansøg online direkte fra deres hjemmeside
 • Tilvælg en fordelagtig ØkonomiSikring, der sikrer dine betaliner i tilfælde af bl.a. arbejdsløshed
 • Vælg blandt en lang række låneprodukter
Kviklån

Derudover får du alle de betydelige fordele, som gør dig gældende ved online lån. Du skal nemlig bare udfylde et online ansøgningsskema, som ikke tager mere end 15 minutter at færdiggøre. Herefter får du svar indenfor få minutter.

Krav hos Ikano Bank

Er du brændt varm på en låneløsning hos Ikano Bank, er der en række krav, du skal kunne opfylde.

Kravene er: 

 • Du skal være fyldt 18 år
 • Du skal have dansk statsborgerskab eller opholdstilladelse
 • Du skal have en samlet husstandsindkomst på over 225.000 kroner
 • Du skal have fast bopæl i Danmark
 • Du må ikke være registreret i RKI eller Debitor Registret

Selvom disse krav er ganske basale, må du ikke glemme, at den endelige afgørelse baseres på deres kreditvurdering af dig og din økonomi. Det vil sige, at du skal have en stabil og fornuftig indkomst for at komme i betragtning til et lån.

Sådan ansøger du hos Ikano Bank

Vil du søge om et lån hos Ikano Bank, foregår dette på deres hjemmeside.

Først og fremmest skal du vælge lånebeløb og løbetid ved at benytte låneberegneren på deres hjemmeside. Herefter trykker du på “Ansøg nu” og vælger, du vil søge om et sololån (1 ansøger) eller et familielån (2 ansøgere).

Vælger du eksempelvis et sololån, skal du udfylde et ansøgningsskema, der spørger om følgende:

 • Lånebeløb og løbetid
 • Personlige oplysninger
 • Bopæl, civilstand og jobsoplysninger
 • Indkomst
 • Lånets yderligere detaljer

Herefter skal du blot indsende ansøgningen med dit NemID og vente på et svar, som dukker op på din skærm indenfor få minutter.

Forberedelse

Inden du ansøger, skal du have din årsopgørelse og de seneste to lønsedler klar. Hvis I er to der søger, gælder det for begge ansøgere.

Oplysninger om Ikano Bank Danmark

Ikano Bank Danamrk, filial af Ikano Bank SE, Sverige Stationsparken 24 2600, Glostrup CVR. nr. 28 14 83 21.

Vi tager forbehold for urigtige oplysninger. Alle oplysninger er fundet på Ikano Banks hjemmeside. Seneste opdatering 9. november 2018.

Hjem » Ikano Bank

Seneste nyheder