Kassekreditten

Hos Kassekreditten DK kan du – som navnet rigtig nok indikerer – få bevilget en kredit fra 3.000 – 15.000 kroner hos denne danskejede udbyder.

  • Få en kredit med en ubegrænset løbetid – du skal kun betale dine månedlige renter på kreditten
  • Drag glæde af en udbyder med en høj kundetilfredshed
  • Et af markedets laveste månedlige renter på kun 12,5%
Kassekreditten
Kassekreditten

I dag er der flere og flere danskere, der tyer til de populære online kassekreditter fremfor andre låneprodukter – og det er der mange gode grunde til. Nedenfor tager vi et nærmere kig på, hvad Kassekreditten helt konkret har at byde på, så du selv kan vurdere, om det er den rette udbyder for dig.

Bag om Kassekreditten

Kassekreditten hører ind under Finans 247 ApS, der både er registreret hos Finanstilsynet og er medlem af Dansk Kredit Råd. Denne udbyder er 100% danskejet, hvorfor du altid vil få en dansktalende medarbejder i røret, hvis du ringer til deres kundeservice.

Kassekredit

Hos Kassekreditten foregår alt på ansvarlig vis, da det er vigtigt for dem, at du ikke låner mere, end din økonomi kan holde til. Din låneaftale bliver således baseret på en individuel kreditvurdering af dig.

Det betyder altså kort fortalt, at du er i gode og trygge hænder, når du vælger at låne gennem denne udbyder.

Kassekreditten lån

Uanset om du er ny eller eksisterende kunde, tilbyder Kassekreditten dig forbrugskreditter på mellem 3.000 og 15.000 kroner. Udbyderen henvender sig altså især til dig, der har brug for et mindre lån på kontoen nu og her.

Sammenlignet med traditionelle kassekreditter, du optager hos banken, er en kredit lidt anderledes, når den bevilges gennem Kassekreditten.

Her får du i stedet et slags lån, hvor du selv kan styre, hvornår du ønsker at udbetale penge til din konto med hjælp fra dit eget personlige Kassekreditten login, som du får tildelt, efter din låneansøgning er godkendt.

Kviklån på nettet

Udover at folkene bag Kassekreditten aldrig vil blande sig i, hvordan du har tænkt dig at bruge pengene, behøver du heller aldrig at låne mere, end hvad du har brug for.

Selvom du derfor får bevilget en maksimal kreditgrænse på eksempelvis 13.000 kroner, bestemmer du helt selv, om du kun ønsker at låne 4.000 kroner. Du kommer på denne måde aldrig til at optage et større lån end nødvendigt – og du betaler kun for det beløb, du reelt set bruger.

Kredit fra Kassekreditten – hvad koster det?

Det er selvfølgelig vigtigt, at du sætter dig ind i, hvor meget en kredit hos Kassekreditten kommer til at koste dig, inden du låner. Ved at gøre dit hjemmearbejde, kan du nemlig sikre dig, at du ender med det billigste lån.

En kredit hos udbyderen koster 495. kroner i oprettelse for både nye og eksisterende kunder. Derudover har alle kreditter, der bevilges gennem Kassekreditten en månedlig rente på 12,5%.

Husk på, at du kan låne i lige så kort og lang tid, som det passer dig, da løbetiden er ubegrænset. Du skal blot sørge for at betale den månedlige rente.

Hurtig udbetaling af pengene

Kassekreditten er godt klar over, at du sikkert gerne vil modtage pengene hurtigst muligt.

Derfor foretager de i dag også straksoverførsler 2 gange dagligt alle bankdage, så du faktisk kan regne med at modtage pengene på kontoen samme dag – så længe du søger inden kl. 16:00 på almindelige hverdage.

Hurtigt lån

Indsender du dog din ansøgning efter kl. 16:00, modtager du pengene dagen efter, hvis dette er en bankdag. Søger du i weekenden, vil din Kassekreditten udbetaling ske mandag morgen.

Vil du låne penge i weekenden – så læs mere her

Krav hos Kassekreditten

Før du kan få bevilget en kredit fra Kassekreditten, er der selvfølgelig et par basale krav, du skal overholde.

Sørg først og fremmest for, at du overholder nedenstående krav, således at du øger dine chancer for, at din ansøgning godkendes i første hug.

  • Hos Kassekreditten er det et krav at du har både dansk CPR-nummer og folkeregisteradresse i Danmark.
  • Derudover skal du have en aktiv og gyldig e-mailadresse, dansk mobiltelefonnummer og en NemKonto.
  • Du skal også være fyldt mindst 21 år, før du kan komme i betragtning til et lån.
  • Vigtigst af alt er, at du er kreditværdig.

Når du har indsendt din ansøgning og underskrevet denne med dit NemID, giver du udbyderen tilladelse til at foretage et automatisk kredittjek af dig. Dette tjener formålet at vurdere, om du rent faktisk har råd til at afdrage på lånet hver måned.

Din kreditværdighed spiller en væsentlig rolle – og derfor er det altså ikke muligt at optage et Kassekreditten RKI lån. Hvis du er registreret i RKI og ønsker at få bevilget en kredit fra udbyderen, skal du først sørge for at få slettet din status som RKI-registreret.

Kontakt Kassekreditten

Til forskel fra mange andre låneudbydere, er firmaet 100% dansk – og det betyder naturligvis også, at deres kundeservice leveres på dansk.

Hvis du skulle have spørgsmål eller støde på problemer undervejs, kan du til enhver tid foretage Kassekreditten kontakt på enten e-mail på info@kassekreditten.dk eller ved at ringe på 71 70 10 60 i tidsrummet 09:00-17:00 alle ugens hverdage.

Skrevet af
Andreas Linde
Hjem » Kassekreditten

Seneste nyheder