Kviklån til studerende

Hvis du er studerende og er fyldt 18 år kan du låne penge. Det afgørende er ikke om du er studerende eller om du har et job. Kviklån kan søges af alle over 18 år som har en økonomi der tillader dem at søge et kviklån.

Kviklån til studerende er det klogt?

Det lyder ikke som den bedste kombination. Studerende har ofte et meget lille rådighedsbeløb og har i forvejen optaget studielån. Det der er afgørende for om det er klogt er om du kan leve for det rådighedsbeløb der er til overs efter at du har lavet et budget. Dit budget skal indeholde alle relevante indtægter og udgifter – også udgiften på det kviklån du påtænker at søge. Hvis dit budget viser et rådighedsbeløb, som banken eller kreditinstituttet anser for værende ok. Så kan du sikker få et kviklån.

Kviklån

Om det er er klogt?

Det er ikke nogen god ide at sætte sig i gæld når man studerer. Det kan blive rigtig surt at skulle betale af på en ferie over tre til fire år specielt når den næste ferie banker på døren. Hvis du vurderer at din økonomi kan bære det så kan du anvende formularen her på siden til at finde et lån, der passer bedst til dig. Jeg viser dig nogle af de låneudbydere, som tilbyder lån til netop din alder og det beløb du påtænker at låne.

Du kan selv sammenligne kviklån – klik her.

Skrevet af
Andreas Linde
Hjem » Nyheder og artikler » Kviklån til studerende