Lån til kolonihave

Lån til kolonihavehus

Det er sommer og hvem gider sidde i en varm lejlighed og kede sig. Det er cool at ha’ en kolonihave og det er helt vildt lækkert at dyrke sine egne radiser og lidt kruspersille. Det giver eget kolonihavehus mulighed for. Hvad nu hvis du ikke har råd til et kolonihavehus. Hvis det skal være nogenlunde brugbart kan det koste fra 40-50.000 kroner til flere hundrede tusinde.

Låne penge

… Hvem har så mange penge stående som blot ventet på at man finder ud at de skal bruges på et kolonihavehus. Lån penge til dit kolonihavehus. Mange låner penge til deres ferie. Lidt ærgeligt at betale af på en ferie i flere år, men et kolonihavehus er da en varig forbrugsgode, som i de fleste tilfælde bevarer værdien. Hvis du beslutter dig for at få et lån til kolonihave er der et par ting du skal være opmærksomme på: 1. Låneudbyder 2. ÅOP – Årlige Omkostninger i Procent 3. Indfrielsesvilkår

Forbrugslån til kolonihave

Det behøver ikke være en dum ide at søge et forbrugslån til en ny kolonihave, men du skal sikre dig at det er en låneudbyder, som er kendt i markedet og godkendt af Finanstilsynet til at låne penge ud. Og så skal du være klar over at der er meget stor forskel i prisen på et forbrugslån. De fleste er meget dyre og der skal være virkelig gode grunde til at vælge et dyrt forbrugslån. Stil også dig selv følgende spørgsmål:

Hvis jeg har fået nej i banken til lå til kolonihavehus – kunne det så tænkes at det er fordi de mener at jeg ikke har råd til det?

Så kan det godt være at du kan få et såkaldt hurtig lån. Men det vil ikke være en god ide. Når du beslutter dig for valg af lån så skal du sikre dig at du kan indfri det før tid uden ekstra omkostninger. Pas på med skjulte gebyrer / opkrævningsgebyrer mv. Kig på ÅOP og få evt instituttet til at beregne ÅOP hvis du indfrier lånet midt i løbetiden. Du bliver måske overrasket. Held og lykke med dit nye kolonihavehus!

Forbrugslån
Skrevet af
Andreas Linde
Hjem » Nyheder og artikler » Lån til kolonihave