Låne nu eller senere?

Skal jeg låne nu eller skal jeg vente?

Kender du det! Du har lige fået en god idé eller fundet den hjørnesofa du har ønsket dig så længe. Og opsparingen er i bund. Der er kun lige til de faste udgifter.

Det tror jeg de fleste gør. Løsningen for mange er at låne pengene. Er det så en god idé?

Lån penge

I nogle tilfælde vil det være en dårlig idé. Hvis du for eksempel ikke har råd til at låne pengene. Men hvis der er luft i budgettet og tilbuddet er så godt at det kan forsvare at betale renter og gebyrer til et låneinstitut, så behøver det ikke være en dårlig idé.

Du kan bedst selv vurdere det.

Vælg IKKE det dyreste lån.

Hvis det skal være her og nu, så er det vigtigt at sammenligne de lån der er til rådighed på markedet. Det er nemlig meget nemt at vælge et for dyrt lån når det skal gå hurtigt.

Lån penge nu hos Pengeinfo. Så kan du nemt og hurtigt se hvilket lån der passer bedst til dig. Vi sorterer dem efter alder og beløb. Med alder der mener vi hvilke lån kan du som f.eks. 20 årig kan få. Beløb giver næsten sig selv.

Hvis du for eksempel er 19 år og du skal låne 20.000 kroner så viser vi en oversigt over de låneudbydere, som gerne låner 20.000 ud til en 19 årig.

Billig lån

Der er en del låneinstitutter, som ikke ønsker at låne ud til unge under 21 eller unge under 25 år.

Hvis du skal låne mere end 50.000 kroner er det heller ikke alle låneinstitutter, som ønsker at være med.

Vi har derfor gjort det nemt og enkelt hvis du står og skal låne penge her og nu.

Overblik og lån

Vi oplyser ÅOP på alle de lån du bliver præsenteret for. Vores service eller ydelse er gratis. Når du har valgt bliver du viderstillet til låneudbyderen og vi får ikke kendskab til om du søger eller hvad du oplyser. Du er altså sikret fuld anonymitet.

Skrevet af
Andreas Linde
Hjem » Nyheder og artikler » Låne nu eller senere?