Låneguide

Hvad er låneguides?

Låneguider er sammenligningssites på nettet som typisk sammenligner forbrugslån, som kan søges på nettet. Oftest er de ikke meget værd da de sjældent tager alle udbydere med og desværre ofte sammenligner til egen fordel. Når de sammenligner til egen fordel betyder det at der modtages henvisningsprovision fra de låneudbydere deres brugere linker til. Derfor listes de låneudbydere, som betaler mest oftest først eller fremhævet i tekst eller med knapper. Derfor gælder det om at være på vagt. Vi modtager også henvisningsprovision fra vores låneguide, men vi har forsøgt at sortere lånene på vores liste så de billigste er øverst og de dyreste er nederst.

Billige lån

… Men da mange af låneudbyderne har forskellige priser, kan en udbyder som tilsyneladende er billig ende med at være lige så dyr, som de låneudbydere som ved første øjekast er de dyreste. Det vil derfor altid være bedst at tage en pengerådgiver med på råd når der skal lånes penge. Tag ikke en låneguide for andet end hvad det er, nemlig en liste over låneudbydere, som hver især kæmper om at få dig som kunde.

Hvem skal jeg vælge?

Pengeinfo.dk er i øjeblikket en af de mest omfattende låneguides og sammenligningssider på nettet, da vi har opbygget en stor database over alle låneudbydere både indenfor forbrugslån, boliglån, realkreditlån m.fl. Vi henter live priser fra udbyderne, og kan dermed give et yderst præcist og retvisende billede ift. andre udbydere på markedet, som manuelt skal indtaste informationer, hver gang et låneinstitut ændrer deres priser. Pengepriser er også en omfattende låneguide som stilles til rådighed af pengeinstitutterne.

Lån penge nu – sammenlign lån her

Skrevet af
Andreas Linde
Hjem » Nyheder og artikler » Låneguide