L’EASY Minilån

Er du på jagt efter et mindre lån? I så fald kan du med fordel vælge L’EASY Minilån som din udbyder, hvor du kan optage et såkaldt minilån på op til 50.000 kr. og få mange fordele.

Leasy Minilån

Gå til L’EASY Minilån her

Bag om L’EASY Minilån

L’EASY Minilån er en del af L’EASY A/S, som også er kendt for at levere produkter inden for hårde hvidevarer, pc’er og anden teknologi samt andre finansieringstjenester. De står bl.a. bag låneformidlere som PayMark Finans, Spargo Finans og D:E:R, og har over 25 års erfaring på lånemarkedet.

Skulle du sidde inde med spørgsmål, eller har du brug for yderligere vejledning, inden du ansøger om et lån, kan du til enhver tid kontakte L’EASYs dygtige kundeservice, som sidder klar til at hjælpe dig.

Derudover har de også udarbejdet en FAQ-sektion på deres websted, hvor de oftest stillede spørgsmål besvares.

Minilån

L’EASY Minilåns åbningstider

L’EASY Minilån står klar til at hjælpe dig telefonisk i tidsrummet 08:00-18:00 alle ugens dage – også weekender. De kan kontaktes på 88 88 88 88.

Skulle du foretrække at sende en e-mail, kan dette gøres ved at skrive til minilaan@leasy.dk. Her kan du forvente at modtage svar inden for maks. 24 timer.

Små lån gennem L’EASY Minilån

Som navnet rigtig nok antyder, specialiserer L’EASY Minilån sig altså i mindre lån – helt nøjagtigt i størrelsen 10.000 kroner og op til 50.000 kroner. Skulle du have brug for at optage et større lånebeløb, kan du i stedet overveje at låne gennem L’EASY Kontantlån, hvor der bevilges lån helt op til 150.000 kroner.

L’EASY Minilån tilbyder forholdsvis korte betalingsperioder på mellem 24-120 måneder uanset lånebeløb. Vær dog opmærksom på, at du til enhver tid kan tilbagebetale lånet før tid, hvis du skulle få mulighed for dette – uden at det koster dig en krone ekstra.

Eksempel på et L’EASY Minilån

Beregning baseret på:Låneberegning:
Kreditbeløb20.000 kr.
Løbetid84 mdr.
Rente fra9,90%
ÅOP fra12,66%
Mdl. ydelse fra353 kr.
Samlet tilbagebet. fra 29.629 kr.

* Låneeksemplet er udregnet med lavest mulig rente og ÅOP.

Forhøj dit lån gennem L’EASY

Til forskel fra mange andre online udbydere, har du gennem L’EASY mulighed for at forhøje dit lån.

Det betyder blandt andet, at du ikke behøver at optage et yderligere lån hos en anden udbyder, hvilket hurtigt kan føre til ekstra unødvendige omkostninger.

Har du eksempelvis optaget det maksimale lånebeløb på 15.000 kroner gennem L’EASY Minilån, men skulle have brug for at låne mere, kan du i visse tilfælde få forhøjet dit lån gennem L’EASY’s kontantlån.

Lån penge

Brug dit L’EASY Minilån til ethvert formål

Uanset om du står med en uventet udgift i form af en regning, der netop er kommet ind af døren – eller om du drømmer om at forkæle dig selv med en rejse, en ny vaskemaskine eller noget helt tredje – kan du glæde dig over, at L’EASY aldrig blander sig i, hvordan du har tænkt dig at bruge pengene.

I dag er det ikke unormalt, at de almene banker kræver, at du dokumenterer for, hvorfor du ønsker at optage et lån. Med et banklån får du altså ikke samme frihed til at låne til det, du går og drømmer om eller mangler.

Udfyld din ansøgning på få minutter

Gennem L’EASY Minilåns hjemmeside kan du nemt og hurtigt udfylde den simple ansøgningsformular og tilpasse dit ønskede lån, som det passer dig.

Det eneste, du skal gøre, er at angive et par basale oplysninger omkring dig selv og din økonomi, og underskrive med NemID – hvorefter L’EASY vil foretage en øjeblikkelig kreditvurdering af dig.

Når du underskriver din ansøgning med dit NemID, betyder det også, at du får svar på din ansøgning stort set øjeblikkeligt – og senest efter en time. I modsætning til mange fysiske banker, er der altså ingen lange behandlingstider gennem L’EASY, og du kan se frem til, at pengene tikker ind på din NemKonto efter ganske kort tid.

Hurtig udbetaling gennem L’EASY Minilån

Når din ansøgning er godkendt, og den endelige låneaftale er underskrevet med dit NemID, vil L’EASY Minilån gå i gang med at udbetale pengene til din konto. Dette sker normalt allerede samme dag eller senest indenfor 1-2 hverdage.

Står du derfor med en uventet regning, eller mangler du af andre grunde penge nu og her, kan et lån gennem L’EASY Minilån altså fungere som en ideel løsning, da du i langt de fleste tilfælde vil modtage pengene senest dagen efter, at din ansøgning er godkendt.

Til trods for, at det altid er langt hurtigere at underskrive din ansøgning og lånekontrakt online med dit NemID, har du også mulighed for at bede L’EASY om at sende kontrakterne fysisk med posten – i så fald skal du dog være opmærksom på, at der vil forekomme en længere behandlingstid.

Hurtig lån online

Renter på L’EASYs Minilån

Når du ansøger om et lån gennem L’EASY Minilån, vil udbyderen foretage en individuel kreditvurdering af dig og din økonomi for at vurdere, hvor lav en rente de kan tilbyde dig.

I skrivende stund starter debitorrenten på et minilån fra L’EASY på 9,90-19,56%.

Den præcise rente vil altid være synlig på den endelige låneaftale. Låneaftalen er ikke bindende før, du underskriver kontrakten med dit NemID som nævnt tidligere.

Krav til låntagere hos L’EASY Minilån

Inden du giver dig i kast med at indsende en låneansøgning, bør du først og fremmest sikre dig, at du opfylder udbyderens enkelte krav.

Før du kan bevilges et lån gennem L’EASY Minilån, skal du:

  • være fyldt mindst 21 år på ansøgningstidspunktet
  • være i stand til at dokumentere for din indtægt
  • have en dansk bopæl og være bosiddende fast i Danmark
  • ikke være registreret i hverken RKI eller Debitorregistret
  • have et dansk telefonnummer og en gyldig e-mailadresse
  • vurderes kredit- og betalingsværdig af L’EASY Minilån

Flotte anmeldelser på Trustpilot

L’EASY har eksisteret som koncern i over 30 år, og der er ingen tvivl om, at de i dag er blandt de mest anerkendte låneudbydere på markedet. Det er deres anmeldelser på Trustpilot også et klart bevis på.

I skrivende stund kan L’EASY prale af at have over hele 5.000 anmeldelser fra danske kunder, og med en gennemsnitlig score på 4.5/5 stjerner, kan vi kun konkludere, at de klarer sig rigtig godt.

Er du derfor på jagt efter et mindre lån, hvor du både får en attraktiv rente og en fremragende service, er der altså ingen grund til at tøve med at vælge L’EASY som din næste udbyder.

Hjem » L’EASY Minilån

Seneste nyheder