LendMe

At låne penge på nettet kan hurtigt blive uoverskueligt med det store udvalg af forskellige udbydere. Men det har LendMe gjort noget ved.

Med kun et par få klik, vil LendMe indhente en række forskellige lånetilbud til dig – fuldstændig gratis og uforpligtende.

LendMe
LendMe

Via LendMe kan du låne alt mellem 10.000 kroner og 300.000 kroner. Ønsker du at samle lån, kan du dog låne op til 500.000 kroner.

Sådan fungerer LendMe DK

Til forskel fra egentlige låneudbydere på nettet, skal LendMe betragtes som en tjeneste, der indhenter de bedste lånetilbud til dig gennem deres mange samarbejdspartnere.

Det betyder blandt andet, at du ikke selv skal bruge tid på at sammenligne lån og vurdere hvilket lån, der er det billigste – LendMe gør nemlig hele det hårde arbejde for dig.

Det tager heller ikke mere end et par få minutter at komme i gang, hvilket også én af grundene til, at tjenesten er blevet yderst populær blandt danske låntagere. Det eneste, du skal gøre, er at vælge hvor meget du ønsker at låne samt hvor lang en betalingsperiode, du har brug for.

Herefter indsender LendMe din låneansøgning videre til deres partnere – som herefter vil sende forskellige til dig, som du uforpligtende og helt gratis kan arbejde med.

Tjenesten samarbejder i øjeblikket ikke “kun” med 8 af de største, men også mest anerkendte lånevirksomheder på det danske marked, hvilket er med til at sikre, at du altid kan få et godt tilbud.

Låne penge

Kontakt LendMes kundeservice

Skulle du af den ene eller anden grund have brug for at kontakte LendMe, sidder deres dygtige medarbejdere selvfølgelig klar til at hjælpe dig.

Du kan blandt andet kontakte dem via e-mail på kundeservice@lendme.dk eller ringe til dem på tlf. 70 60 62 62.

Her sidder de klar til at hjælpe dig med eventuelle spørgsmål alle ugens hverdage i tidsrummet 10.00-16.00.

Inden at du kontakter LendMe, anbefaler vi dog, at du tager et kig på deres Q/A side. Formidleren har nemlig udarbejdet en komplet og omfattende side med nogle af de oftest stillede spørgsmål.

Hvert emne har sin egen side, som du kan klikke dig videre til.

Få frihed med et kviklån fra LendMe

Når du låner penge gennem en online udbyder, er der ingen der blander sig i, hvordan pengene skal bruges.

Sagt på en anden måde: når pengene først står tilgængelige på din konto, kan du frit bruge dem til at finansiere dit næste renoveringsprojekt eller tage på den rejse, du altid har drømt om.

LendMe giver dig mulighed for at søge om lånebeløb på helt ned til 10.000 kr. (såkaldte kviklån). Men skulle dine lånebehov være mere omfattende, kan du samtidig også glæde dig over, at det er muligt at låne helt op til 300.000 kr. hvis du vurderes kreditværdig af den enkelte låneudbyder.

Kort sagt, kan du gennem LendMe være sikker på, at der også findes et lån til dine behov.

Kviklån

Ansøg om et lån via LendMe på få minutter

Står du og mangler penge nu og her? At ansøge om et lån gennem LendMe tager ikke mere et par få minutter og kan gøres fra både din computer, tablet eller mobile enhed.

Det eneste du skal gøre for at komme i gang, er at følge disse tre nedenstående trin:

  1. Indsend din låneansøgning: Udfyld en kort ansøgningsformular, hvor du angiver et par basale oplysninger om dig selv og dine låneønsker. Du underskriver ansøgningen med dit NemID, hvilket giver de enkelte udbydere mulighed for at foretage en kreditvurdering af dig og sikre, at du er i stand til at betale pengene tilbage.
  2. Modtag forskellige tilbud: Vurderes du kreditværdig af den enkelte låneudbyder, vil du nu modtage forskellige lånetilbud. Du får kun tilbud fra de låneudbydere, der kan godkende dig som låntager – både i forhold til krav og ønsket lånebeløb.
  3. Vælg det bedste lånetilbud: Når udbyderne har sendt dig deres lånetilbud, kan du frit vælge den bedste løsning i ro og mag. Husk på, at det er fuldstændig uforpligtende og gratis at anvende LendMe til at indhente lånetilbud – og du forpligter dig altså ikke noget, før at du underskriver en endelig lånekontrakt med dit NemID.

8 forskellige banker hos LendMe

Når du indsender en låneansøgning gennem LendMe, bliver denne sendt videre til i alt 8 forskellige samarbejdsbanker- og udbydere:

LendMe opdaterer fra tid til anden deres liste med samarbejdsbanker, så det er muligt at endnu flere udbydere vil blive tilføjet i fremtiden.

Når du indsender din ansøgning gennem LendMe, er det altid vigtigt at huske på, at det ikke er LendMe der stiller forskellige krav til deres låntagere – men bankerne selv.

Det er derfor meget muligt at du ikke modtager lånetilbud hos samtlige af udbyderne på listen, hvis du ikke lever op til de enkelte krav. Visse udbydere kræver for eksempel, at du tjener et vist årligt beløb, eller at du er en vis alder.

Få et samlelån gennem LendMe

Går du og afdrager på flere forskellige lån? Dette kan på længere sigt sagtens gå hen at blive en dyr fornøjelse, og i så fald kan du med fordel overveje at optage et samlelån gennem LendMe.

Kort fortalt går et samlelån ud på, at du samler samtlige lån hos de forskellige långivere til ét lån.Dette sparer dig i de langt de fleste tilfælde ikke kun penge, men giver dig i sidste ende også et bedre overblik over din økonomi.

I dag er der rigtig mange danskere, der allerede har samlet deres gældsposter – og med god grund. Med et samlelån gennem LendMe kan du blandt andet glæde dig over følgende:

  • Du vil sandsynligvis blive bevilliget en bedre rente på tværs af dine lån
  • ÅOP’en bliver lavere
  • Du skal kun tænke på at betale til én långiver
  • Du får et bedre overblik over din eksisterende gæld – hvilket gør din hverdag meget nemmere!
Billig lån

LendMe på Trustpilot

Der er ingen tvivl om, at danskerne er glade for LendMe. Det er de samtlige flotte anmeldelser på Trustpilot fra forskellige låntagere et klart bevis på.

I skrivende stund har de i øjeblikket næsten 2.000 anmeldelse, og langt størstedelen af dem er femstjernede, hvilket taler for sig selv.

Hjem » LendMe

Seneste nyheder