Lendo

Går du og drømmer om at optage et billigt lån på nettet? I så fald er det vigtigt at huske på, at det første tilbud ikke altid er det bedste.

Derfor kan du med fordel gøre brug af Lendo og deres sammenligningstjeneste, der giver danske låntagere mulighed for at indhente og sammenligne tilbud på kryds og tværs fra banker og online udbydere.

Du kan maks. låne op til 500.000 kroner, hvilket også er en god sjat penge. Derudover er det muligt at søge om et fordelagtigt samlelån.

Lendo kontakt

Skulle du have brug for at komme i kontakt med tjeneste, kan du kontakte Lendo alle ugens hverdage i tidsrummet 09:00-16:00. Deres kundeservice sidder klar til at hjælpe dig telefonisk, hvis du ringer til dem på 70 50 00 10.

Skulle du foretrække at sende en mail, kan dette også gøres på kundeservice@lendo.dk. Her kan du forvente svar inden for maks. 24 timer såfremt at din henvendelse indsendes på en almindelig hverdag.

Bag om Lendo Danmark

Det er ikke nogen hemmelighed, at der i dag findes et væld af forskellige låneudbydere på nettet, hvilket kan gøre det noget uoverskueligt at finde det bedste og billigste tilbud.

Det er her at Lendo kommer ind i billedet. Tjenesten blev først etableret tilbage i Sverige i 2007, og kan i dag prale af at være den største sammenligningstjeneste for lån i både Norge og Sverige – og de har i den grad også opnået stor fremgang i Danmark.

I skrivende stund har Lendo indgået et partnerskab med over 30 nordiske låneudbydere – og samtlige af deres danske samarbejdspartnere er under tilsyn af Finanstilsynet, så du kan låne med ro i sindet.

Lån penge

Sammenlign lån gennem Lendo DK

At indhente og sammenligne lån på egen hånd kan ikke kun vise sig at blive en uoverskuelig opgave – med det store antal af låneudbydere på nettet, kan det også gå hen at blive yderst tidskrævende.

Lendo gør kort fortalt alt det hårde arbejde for dig. Det eneste, du skal angive er, hvor meget du ønsker at låne samt hvor lang en løbeperiode, du ønsker.

Herefter indhenter tjenesten en række forskellige tilbud, hvorefter du nemt og overskueligt kan sammenligne de enkelte låns renter, og derved ende med det billigste tilbud.

Når du indhenter tilbud fra Lendos samarbejdspartnere, er der heller ingen lange behandlingstider. Faktisk går der aldrig mere end maks. 24 timer før, at samtlige tilbud på tværs af de forskellige udbydere er klar til sammenligning.

I stedet for at bruge urimeligt mange timer og måske edda dage på at søge nettet tomt for lån, kan du altså med fordel overveje at indhente tilbud gennem Lendos gratis tjeneste – som desuden er fuldstændig uforpligtende!

Eksempel på et lånetilbud via Lendo:

ParametreBeregning
Lånebeløb:150.000 kr.
Løbetid:10 år
ÅOP:7,22 %
Rente:7 %
Etb. gebyr:1.500 kr.
Mdl. ydelse:1.798 kr.
Samlet tilbagebetaling:215.702 kr.

Gratis at søge om lån hos Lendo

Lendo har til mission at finde dig det bedste lån. Deres sammenligningstjeneste er fuldstændig gratis – uanset hvor mange lån du indhenter – og du vil på intet tidspunkt blive opkrævet ekstra renter eller andre omkostninger.

For at Lendo kan forblive gratis for dig som låntager, opkræver de i stedet en kommission fra deres samarbejdspartnere. Den betaling som Lendo modtager fra den enkelte bank og långiver, påvirker altså aldrig dig eller dit fremtidige lån.

Forbrugslån

Lån uden sikkerhed hos Lendo

Når du vælger at optage et lån gennem en af Lendos samarbejdspartnere, kan du glæde dig over, at du aldrig behøver at stille sikkerhed for lånet.

Ønsker du at optage et større lån gennem din almene bank, er det ikke usædvanligt, at du vil blive bedt om at stille sikkerhed for lånet i form af at pantsætte dine værdigenstande – oftest din bolig eller køretøj.

Det betyder, at banken kan gøre krav på disse i tilfælde af, at du ikke kan overholde din betalingsaftale – og du løber derved en langt større risiko ved at optage et lån med sikkerhed.

Når du optager et lån gennem Lendo, skal du aldrig stille sikkerhed for det – og du behøver heller ikke at tænke på at skulle dokumentere for, hvordan lånet skal bruges.

Når først pengene tikker ind på din konto, er de til fri afbenyttelse, som det passer dig!

Krav for at låne gennem Lendo

For at komme i betragtning til et lån i Danmark, er der som hovedregel et par enkelte krav, du skal opfylde.

  • Du skal være fyldt mindst 18 år på låneansøgningens tidspunkt
  • Du skal have en årlig indtægt på mindst 60.000 kr.
  • Du skal have dansk CPR-nummer og have en fast bopæl i Danmark
  • Du skal have både et dansk telefonnummer og en gyldig e-mail adresse
  • Du må ikke være registreret i hverken Debitorregistret eller RKI

Når du indsender din låneansøgning, er det vigtigt at huske på, at de enkelte vilkår fastsættes af låneudbyderne selv, og Lendo kan altså ikke påvirke disse.

I øjeblikket sammenligner Lendo Danmark med følgende udbydere og banker:

Lånebeløb og betalingsperiode gennem Lendo

Gennem Lendo er det muligt at ansøge om lån i størrelsen 10.000-500.000 kr. Uanset om du derfor blot har brug for at optage et mindre lån til en uventet udgift eller skal have hjælp til at finansiere dit næste boligkøb, er der gode forudsætninger for, at du kan finde et godt tilbud gennem sammenligningstjenesten.

Du vælger som hovedregel selv betalingsperioden, således at du kan betale af på lånet i et tempo, der passer din økonomi.

Tilbagebetalingstiden kan varierer fra 1 til op til 12 år, og du kan – uanset långiver – altid indfri lånet før tid eller vælge at afdrage med et større beløb end aftalt.

Få hjælp til samlelån gennem Lendo

Udover at tilbyde lån gennem deres samarbejdspartnere, kan du gennem Lendo også indhente tilbud på samlelån.

Ligesom et almindeligt lån, skal du blot udfylde en enkelt ansøgning og inkludere et par oplysninger om dine eksisterende lån, hvorefter tjenesten inden for 24 timer vil vende tilbage med forskellige tilbud.

Har du flere aktive låneaftaler, kan du med fordel overveje at samle dem til ét samlet lån.

Udover at give dig et bedre overblik over din økonomi, da du kun skal afdrage til én udbyder, kan du i mange tilfælde også drage glæde af at spare penge ved at opnå lavere renter og gebyrer på tværs af de enkelte lån når de samles.

Koster det noget at bruge Lendo?

Nej, det er fuldstændig gratis at ansøge om lån hos Lendo. Den måde, hvorpå Lendo tjener penge, er via kommission fra de banker, som Lendo samarbejder med. Det er altså 100% gratis og uforpligtende at benytte Lendo som låneansøger.

Hvor meget kan jeg låne gennem Lendo?

Du kan låne mellem 10.000 og 500.000 kroner gennem Lendo. Det er dog op til den enkelte långiver hvor stort et beløb, du kan godkendes til. Dette bestemmes i godkendelsesfasen, hvor udbyderne forholder sig til økonomiske situation og derudfra fastsætter, hvor meget du kan låne samt til hvilken rente. Som en god tommerfingerregel, kan du ikke låne mere end 90% af din årsindkomst.

Hvor hurtigt udbetales pengene?

Efter at have valgt og accepteret det lånetilbud, der passer bedst til dig, sendes du videre til den pågældende långiver for at gennemføre ansøgningsprocessen. Når långiveren har udbetalt pengene, modtager du typisk pengene efter 1-2 hverdage.

Kan jeg låne penge til afbetaling af eksisterende lån?

Ja, du kan søge om et samlelån via Lendo til afbetaling af eksisterende gæld. Det er en god idé at samle dine lån til ét stort, hvis du ønsker at sænke dine låneomkostninger og få et bedre overblik over din økonomi. Hos Lendo kan du søge om samlelån på op til 500.000 kroner.

Hjem » Lendo

Seneste nyheder