Modus Finans

Ønsker du et lån, der giver dig større luft i budgettet til hverdag, kan du med fordel overveje at søge om et lån hos Modus Finans DK.

Modus Finans

Nedenunder har vi udarbejdet en komplet Modus Finans anmeldelse, så du kan få et klart indblik i, hvad du kan forvente fra denne udbyder, hvis du vælger at optage et lån hos dem.

Hvem er Modus Finans?

Hvis du undrer dig over, hvem der står bag Modus Finans, kan du glæde dig over, at det er et erfarent team, der i samarbejde med 3C Retail A/S leverer deres lånetjenester til privatpersoner i Danmark.

Virksomheden har hovedsæde og kontor på Østre Stationsvej 1-5 i Odense C og er registreret under CVR-nummer 214700. Du får altså her en låneudbyder, der er fuldstændig pålidelig er erfaren indenfor lånemarkedet.

Lån online

Lån hos Modus Finans

Modus Finans giver dig mulighed for at låne fra 10.000 til 50.000 kroner, som du kan bruge på præcis det, du står og mangler. Med en løbetid fra 24 til 120 måneder, kan du afdrage i et tempo, der passer dine behov.

Kviklån

Du får tilbudt en variabel rente fra 9,90-19,56%. Din individuelle rente fastsættes på baggrund af lånebeløbet, løbetiden og din kreditværdighed.

Lån uden sikkerhed hos Modus Finans

Til forskel fra langt de fleste banker i dag, kræver Modus Finans ikke, at du stiller sikkerhed for lånet – og det er uanset, hvor stort et lånebeløb du søger om.

Når du låner uden sikkerhed, kan du have fuldstændig ro i sindet, da du ikke behøver at skulle pantsætte hverken bolig eller bil.

Når du låner online med dit NemID, giver du Modus Finans tilladelse til at foretage et kredittjek af dig, hvorved de selv i stand til at indhente alle nødvendige oplysninger omkring din økonomi.

Det betyder også, at de langt hurtigere er i stand til at behandle din ansøgning, godkende lånet og gå i gang med at udbetale dine penge. Du behøver derfor ikke at vente i dagevis, når du låner gennem Modus Finans.

Kan du blive bevilget et lån gennem Modus Finans?

Modus Finans stiller generelt ikke mange krav til deres kunder, og derfor er der også god chance for, at du kan blive bevilget et online lån allerede i dag.

Før du går i gang med din låneansøgning, er det dog vigtigt, at du sikrer dig, at du rent faktisk overholder visse punkter.

SMS lån

Først og fremmest kan unge mennesker glæde sig over, at det gennem Modus Finans er muligt at låne helt ned fra 21 år.

Derudover kræver udbyderen, at du har dansk folkeregisteradresse, et CPR-nummer og et NemID, samt dansk telefonnummer.

Vigtigst af alt, skal du dog vurderes kreditværdig af udbyderen.

Når din ansøgning er indsendt, vil Modus Finans være i stand til at foretage et øjeblikkeligt kredittjek af dig for at vurdere, om de reelt mener, at du har råd til at optage lånet.

Kun personer med en tilfredsstillende kreditværdighed kan blive bevilget et lån gennem Modus Finans. Du er altså i fuldstændig trygge hænder hos udbyderen, da lånebevillingen foregår på ansvarlig vis.

Hurtigt svar på under én time

Så snart, du mener, at du er klar til at låne, er det bare at komme i gang med at indsende din ansøgning.

Gennem Modus Finans kan du glæde dig over, at det går super stærkt med at udbetale pengene. Og indsender du din ansøgning på en almindelig hverdag, kan du forvente at få svar inden for kun en time!

Hurtig lån online

Derudover lover Modus Finans også, at pengene overføres til din konto indenfor kun 1-2 hverdage.

Hvad enten du ønsker at drage afsted på en lækker charterferie eller har brug for penge til at finansiere drømmekøkkenet, kan du se frem til at modtage pengene lynhurtigt, når lånet først er blevet godkendt.

Modus Finans kontakt

Ønsker du at tage kontakt til Modus Finans, er det selvfølgelig også fuldt ud muligt.

Udbyderen kan kontaktes på telefon 99 99 91 11 alle ugens dage mellem kl. 08:00-18:00 og via e-mail på modusfinans@modusfinans.dk.

Skrevet af
Andreas Linde
Hjem » Modus Finans

Seneste nyheder