Motorcykel lån

Lån til motorcykel

Drømmer du om kubik mellem benene. Er du nået den alder hvor du bliver nødt til at vise at du stadig er med på beatet og har du besluttet dig for at en motorcykel – en af de helt store – skal være den der gør forskellen for dig. Hvis du er klar over risikoen og du tager dine forholdsregler og tænker på din familie, så er der da også stor sandsynlighed for at det går godt.

Billig privatlån

Men statistikkerne er nu ikke pro motorcykler. En motorcykel er ikke gratis og ligesom med en bil, så kan det være nødvendigt at finansiere den i en bank eller i et finansieringsselskab. Et forbrugslån kan være løsningen netop for dig. Markedet er ikke rasende stort. Der er vel under 10 seriøse udbydere og nogle af dem yder kun små lån – op til 50.000 kroner. Jeg kan forestille mig at en motorcykel koster væsentlig mere.

Priseksempel på et lån til motorcykel:

PrisparameterBeregning
Lånebeløb50.000 kr.
Lånetid3 år
RenteFra 5 %
ÅOPFra 6,95 %
Mdl. ydelseFra 1.545 kr.
Samlet tilbagebet.Fra 57.105 kr.

Vælg et lån med en lav ÅOP. Omkostningerne til lånet skal du holde op mod et lån i banken hvor de skal have pant i cyklen. Det bliver også dyrt. Men hvis du har mulighed for at låne pengene i din bank, vil det nok være det billigste. Søg flere steder og vælg det bedste tilbud fra de udbydere hvor du får tilsagn, så bliver der også råd til at komme benzin på cyklen – Få et lån i dag.

Skrevet af
Andreas Linde
Hjem » Nyheder og artikler » Motorcykel lån