Nemme lån

Nemme lån 2021 – Find dem her

Du behøver ikke at gennemgå en lang og besværlig låneproces, når du vil låne penge lige nu og her. I dag kan du optage nemme lån på nettet. Det handler bare om at finde et nemt lån, der passer til dine personlige og økonomiske forhold.

Det er netop her, Pengeinfo.dk kommer ind i billedet.

Her på siden får du svar på: 

 • Hvordan nemme lån kan være nemme
 • Hvorfor du skal vælge et nemt lån
 • Hvordan du finder, sammenligner og ansøger om nemme lån

Giv dig selv et forspring, når du er på udkig efter et nemt lån, såsom et SMS lån – læs med her og lad Pengeinfo.dk hjælpe dig.

Nemme lån – hvad er det?

Nemme lån kan lidt sammenlignes med en færdigret fra Brugsen. Den skal blot varmes op i mikroovnen, og så er den klar.

Et nemt lån er et lån, som kan ansøges via internettet. Typisk vil de nemmeste lån have en øvre beløbsgrænse på 20.000 kroner.

Hele låneprocessen foregår online, hvilke næsten ikke bliver nemmere.

Bedste lån

Pengene går automatisk ind på din NemKonto, så snart du har underskrevet lånekontrakten med dit NemID.

Der er altså ikke langt fra tanke til handling, når det angår nemme lån online. Der er dog flere grunde til, at online lån er så nemme at optage.

Du slipper nemlig for at: 

 • pantsætte ejendele som sikkerhed for lånet
 • uploade og indsende dokumentation i form af årsopgørelser, lønsedler og budget
 • angive begrundelse for dit låneønske

Nemme lån kan derfor kendetegnes som hurtige online lån uden sikkerhed, dokumentation og begrundelse.

Lån nemme penge i dag – sådan gør du

Det er yderst fristende at låne nemme penge, når muligheden byder sig. Og du vil hurtigt opdage, at nemme lån er indenfor rækkevidde, når du tænder for din computer, tablet eller smartphone og går på internettet.

Lånemarkedet på nettet bugner af nemme lån, du kan optage allerede i dag. Men før du bliver alt for ivrig, anbefaler vi, at du slår koldt vand i blodet og sammenligner dine mange lånemuligheder.

Der er nemlig mange penge at spare, hvis du gør et grundigt forarbejde, inden du springer direkte ud i et nemt lån.

Er du interesseret i at låne nemme penge, bør du gøre følgende: 

 • Sammenlign lån via en online sammenligningstjeneste som Pengeinfo.dk
 • Udvælg en håndfuld lån, der har interesse for dig
 • Undersøg alle lånevilkår for dit udvalg af nemme lån
 • Ansøg om et (eller flere) lån på nettet med dit NemID

Selve ansøgningsprocessen er også ganske nem og overskuelig. Du tilgår et online ansøgningskema på udbyderens hjemmeside, som typisk kun indeholder et par felter, du kan udfylde i løbet af 5 minutter.

I låneansøgningen skal du normalt oplyse om:

 • Dit fulde navn
 • Fødselsdato og CPR-nummer
 • Bopæl og telefonnummer
 • Civilstatus og boligsituation
 • Indkomst og job

Har du alle disse oplysninger klar, tager det ikke lang tid at udfylde en låneansøgning og få den sendt afsted.

Hvorfor er det nemt at låne penge online?

At låne penge online medfører en del fordele for dig som låntager. Først og fremmest tager din ansøgningproces ganske kort tid, da der kun bliver stillet basale krav og betingelser til dig.

Vi vil her kigge nærmere på de vigtigste fordele ved nemme lån på nettet.

Låneprocessen foregår online

Du ansøger 100% online via udbyderens hjemmeside. Det skal altså ikke aftale et møde med banken for at gennemgå din låneforespørgsel med en rådgiver.

Du foretager altså hele ansøgningsprocesen online fra din computer, tablet eller smartphone – direkte hjemme i stuen eller på farten.

Godkendelsen sker automatisk

Du skal ikke vente lang tid på at blive godkendt til det lån, du søger om. Der er her tale om ganske få minutter, hvorfor du hurtigt får svar på, om lånet er dit.

Det skyldes den digitale proces, der automatisk bliver igangsat lige så snart, du har indsendt ansøgningen med dit NemID. Via dit digitale signatur kan udbyderen indhente relevante kreditoplysninger fra SKAT, som gør det muligt at vurdere din kreditværdighed på ingen tid.

Du skal ikke stille sikkerhed

Nemme lån online er alle uden kravet om sikkerhed – uanset størrelsen på den lånesum, du ønsker at optage. Det vil sige, at du hverken behøver at eje din egen bolig og bil eller pantsætte disse ejendele som garanti for lånet. I banken vil du opleve, at lån til større investeringer kræver en form for sikkerhedsstillelse.

Dette slipper du for med nemme lån på nettet. Her kan du låne alt mellem 1.000 kroner og 500.000 kroner uden at stille sikkerhed.

Pengene bliver hurtigt udbetalt

Bliver du godkendt til et nemt lån, går der ikke længe, for pengene tikker ind på din NemKonto. Når du har underskrevet den tilsendte lånekontrakt, vil udbyderen som regel overføre pengene med det samme. Du kan derfor være heldig at modtage pengene allerede samme dag, du bliver godkendt – eller senest hverdagen efter.

Hurtig lån

Dog afhænger udbetalingstiden af den pågældende låneudbyder, samarbejdet mellem bankerne samt hvornår på dagen og ugen, du indsender ansøgningen og underskriver kontrakten.

Du vælger selv lånebeløb og løbetid

Med et et nemt lån på nettet vælger du helt selv det beløb, du ønsker at låne. Du kan ligeledes selv sætte den løbetid, du har behov. Når du valgt lånebeløb og løbetid, vil du også automatisk fastsætte, hvor stor en månedlig ydelse du skal betale for lånet. Lånebeløb og løbetid hænger nemlig uløstligt sammen, når du skal bestemme, hvor meget du vil betale for lånet hver måned.

Både beløbet og løbetiden er betinget af det lån, du søger. Det vil sige, at hver låneudbyder har en forudfastsat beløbs- og løbetidsgrænse for deres lån. Ansøger du eksempelvis om et kviklån eller SMS lån, vil beløbet og løbetiden typisk være mindre sammenlignet med almindelige forbrugslån og samlelån.

Pengene kan bruges, som du har lyst

Nemme lån på nettet udmærker sig særligt ved de få krav, der stilles til dig som låntager. Som en væsentlig faktor skal du ikke redegøre overfor en bankrådgiver, hvad du agter at anvende penge til. Søger du eksempelvis om et boliglån i banken, skal pengene naturligvis bruges på at finansiere dit huskøb.

Men optager du et nemt lån online, kan du bruge pengene på lige det, du står og mangler. Måske trænger garderoben til at blive udskiftet? Eller måske vil du endelig tage familien med på den ferie, du længe har drømt om?

Pengene er altså dine. Du bestemmer helt selv, hvordan du vil bruge dem.

Nemme lån trods RKI – er der muligt?

Du kan nemt fristet til at tro, at nemme lån også kan blive bevilget til personer, der er registreret i RKI eller Debitor Registret.

Nemme lån er trods alt nemme. Men virkeligheden er dog en anden. Selv udbydere af nemme lån sætter krav til deres låntagere. Ønsker du at optage nemme lån trods RKI, vil du blive slemt skuffet.

Det er muligt at få bevilget et nemt lån, hvis du er stemplet som dårlig betaler.

Den primære årsag til dette er, at låneudbyderen naturligvis kun vil låne penge ud til personer, der har mulighed for at betale lånet tilbage. Er du RKI-registreret, sidder du allerede inde med gæld, du ikke har afbetalt. Derfor vil din økonomi umuligt kunne klare endnu en gældspost.

Typiske krav til dig som låntager

Krav til:Du skal:
AlderVære fyldt 18 år
BopælBo i Danmark
StatsborgerskabHave et dansk CPR-nr.
ØkonomiHave en stabil indkomst
KontaktHave et dansk tlf. nr. og NemID
RKIIkke være registreret

Hvordan kommer jeg ud af RKI?

Er du en af de uheldige, der har modtaget en RKI-registrering, er der håb forude. Du forbliver nemlig ikke i RKI for evigt – medmindre du fortsætter med stifte gæld, du ikke kan afbetale.

Du kan kun blive registreret én gang for de enkelte forseelser. Er du havnet i RKI for én gældsopkrævning, vil denne registrering automatisk blive slettet, når der er gået 5 år.

Du kan dog være registreret flere gange, hvis du sidder inde med mere end én ubetalt gæld. Du bliver altså først fri fra RKI, når al din gæld er blevet sletter fra registret.

Vi anbefaler, at du ikke bare venter de 5 år – men derimod gør en aktiv indsats for at afbetale din gæld og derved komme ud af RKI. Det går du bedste ved at lægge et gennemarbejdet budget over din privatøkonomi, hvori du sammenlægger dine indtægter og udgifter.

Et budget giver dig et reelt billede af, hvordan din økonomi hænger sammen. Når du har dannet dig dette overblik, kan du langt nemmere finde mulige besparelser i budgettet, som vil give dig plads til at afdrage på din gæld.

Nye nemme lån – hold dig opdateret

Det online lånemarked er i rivende udvikling. Det skyldes hovedsageligt de mange teknologiske muligheder, der i dag beriger det moderne samfund.

Flere og flere banker og låneselskaber er derfor begyndt at se potentialet i at tilbyde nemme lån, der udelukkende foregår online.

Der kommer hele tiden nye spillere ind på lånescenen, hvorfor dit udvalg af nemme lån også bliver større.

Grundet det store udbud af online lån er konkurrencen på lånemarkedet også blevet langt mere iøjenfaldende, hvorfor du nu kan finde nye nemme lån, der tilbyder dig konkurrencedygtige lånevilkår.

Det kan derfor være en god idé at holde dig opdateret om nye nemme lån på markedet, så du ikke snyde dig selv for de mest fordelagtige priser og vilkår.

På Pengeinfo.dk opdaterer vi løbende vores låneoversigt, så du kan holde dig ajour med mange af de nyeste nemme lån på det danske lånemarked.

Du kan låne nemt og hurtigt hos bl.a.:

Sammenlign nemme lån og spar penge

Vi har nu fastlagt, at lån på nettet kan karakteriseres om nemme lån.

Men hvad med prisen? 

Nemme lån kan også fås til fornuftige renter, der kan konkurrere med de rentesatser, du får tilbudt i banken. Det handler bare om at sammenligne lånetilbud, så du får øje på de mest attraktive priser.

Når du sammenligner priser på nemme lån, skal du være særligt opmærksom på:

 • Renten
 • Etableringsgebyr
 • Administrationsgebyr
 • Øvrige omkostninger

Slår vi alle låneomkostningerne sammen, finder du lånets ÅOP (Årlige Omkostninger i Procent). Denne procentsats viser altså, hvor meget du skal betale for lånet på årlig basis, når både renter og gebyrer er lagt sammen.

Billig lån

Når du sammenligner nemme lån ud fra ÅOP, skal du tage højde for lånebeløbet og løbetiden. Et lille lånebeløb med en kort løbetid på eksempelvis 2 måneder, vil indebære en høj ÅOP, da de øvrige omkostninger i forbindelse med etablering og administration her optager en stor del af procentsatsen. Omvendt vil et større lånebeløb med en løbetid på over et år bevirke en lavere ÅOP.

Vær derfor sikker på kun at sidestille lån med samme beløb og løbetid, så du opnår en mere retvisende sammenligning.

GODT TIP:

Renten har en hel del at sige, når vi taler om prisen på de nemme lån. De enkelte låneselskaber oplyser om deres standard rentesats med en min. og maks. grænse. Du kan derfor ikke vide med sikkerhed, hvad din individuelle rente vil lande på.

Din specifikke rente bliver primært bestemt ud fra din kreditvurdering og lånebeløbet. Du ved altså først, hvordan din rente vil se ud, når du har ansøgt om lånet og modtaget en lånekontrakt, hvori dine lånevilkår er oplyst.

Vi anbefaler, at du indhente lånetilbud fra flere forskellige låneudbydere. Alle ansøgninger er 100% uforpligtende.

Ved at ansøge om lån flere steder og derved modtage flere lånetilbud, kan du sammenligne de eksakte priser. Sådan kan vælge og vrage mellem lån og derigennem optage det nemme lån, der giver dig de bedste lånevilkår.

3 populære nemme lån

Ferratum

Ferratum er en særdeles populær udbyder i store dele af Europa. I Danmark tilbyder Ferratum udbetaling på rekordtid. Du kan låne alt mellem 1.500 kroner og op til 30.000 kroner.

Når du har fået svar på din ansøgning, kan du forvente at få pengene indenfor 45 minutter.

Kassekreditten

Med et lån hos Kassekreditten er du sikret en nem og hurtig behandlingstid. Du får svar allerede efter 2 minutter, og modtager pengene med straksudbetaling alle ugens dage.

Kassekreditten udlåner kreditløsninger fra 3.000 til 15.000 kroner, som du kan bruge til lige det, du vil.

Lån penge nemt – Vi hjælper dig

Før du optager et nemt lån, bør du altid sørge for, at dit budget kan holde til den ekstra økonomiske byrde, som et lån medfører.

Sørg derfor altid for at have lagt et budget – og husk at tage alle udgifterne med. Den eneste, du snyder ved at glemme noget i budgettet, er dig selv.

SMS lån nu

Hvis du har luft i økonomien og råd til at låne nemme penge på nettet, er det jo bare om at komme igang. Hvis du er nået til den beslutning, vil vi gerne hjælpe dig med at finde den bedste løsning.

Brug vores sammenligningstjeneste til at vælge låneinterval og angive din alder – så præsenterer vi dig for et udvalg af de låneudbydere, som vil lave forretning med dig.

Ud fra hvert lån oplyser vi dig om: 

 • Lånebeløb
 • Løbetid
 • ÅOP
 • Udbetalingstid
 • 3 særlige fordele

Herved kan du nemt skimte lånene igennem og udvælge de nemme lån, der imødekommer dine kriterier og behov. Når du har udplukket et (eller flere) lån fra listen, skal du blot klikke på “Ansøg”, hvorefter du tilgår den pågældende udbyders hjemmeside. Det er herfra, du udfylder og indsender din låneansøgning.

Lyder det svært?

Det er det heller ikke – nemme lån er nemme.

Skrevet af
Andreas Linde
Hjem » Nemme lån

Seneste nyheder