NordCredit

Gennem NordCredit får du mulighed for at få en online kassekredit uden hverken binding eller en fast betalingsperiode.

Står du derfor og mangler mellem 500 til 15.000 kroner til finansiering af dine drømme eller en uventet udgift nu og her, kan udbyderens kredittjeneste altså være en oplagt løsning for dig.

Kontakt NordCredit DK

Har du spørgsmål eller blot brug for vejledning, kan du til enhver tid kontakte NordCredits dygtige kundeservice, som sidder klar til at hjælpe dig – både over telefonen og via e-mail.

Udbyderen sidder klar til at besvare dine spørgsmål ved telefonen i tidsrummet 09:00-16:00 alle ugens hverdage. Det gør du ved at ringe 78 79 37 34.

Skulle du foretrække at skrive en e-mail gøres dette til kundeservice@nordcredit.dk. Du kan forvente svar inden for senest 24 timer, såfremt din henvendelse er sendt på en almindelig hverdag.

NordCredits anmeldelser på Trustpilot

En vigtig del af at vælge en online låneudbyder på nettet er at sikre sig, at den enkelte virksomhed ikke kun leverer det billigste lån men også en god service.

Dette sikrer du dig bedst ved at læse om andres erfaringer – eksempelvis ved hjælp af Trustpilot, hvor tidligere kunder kan skrive anmeldelser om deres erfaringer.

Da NordCredit stadig er en forholdsvis ny låneudbyder på det danske marked, svømmer de endnu ikke i anmeldelser på platformen.

Dog er det vigtigt at bemærke, at NordCredit hører under det anerkendte finske firma, Lainasto Oy, som gennem en årrække har været kendt for deres fremragende service og pålidelighed.

Der er derfor ingen grund til at tvivle på hverken oprigtigheden eller sikkerheden bag NordCredit.

Lån penge

Online kassekredit gennem NordCredit

I forhold til de fleste udbydere på nettet som tilbyder egentlige lån, der udbetales til din konto, specialiserer NordCredit sig altså i stedet i kassekreditter. Det betyder kort fortalt, at du bliver bevilget et givet beløb, som du frit kan trække fra efter behov, hvilket giver dig endnu større frihed.

Med den bevilgede kassekredit bestemmer nu helt selv, hvor meget du ønsker at hæve ad gangen – og selv om du bliver bevilget det maksimale kreditbeløb på 15.000 kr., er der ingen krav til, at du partout skal trække det fulde beløb.

På denne måde risikerer du altså ikke at potentielt stå med et for stort lån, som du faktisk ikke har brug for – du hæver kun de beløb du har brug for, når du har brug for dem!

Låneeksempel på kredit hos NordCredit:

ParametreBeregning
Kreditbeløb:10.000 kr.
Løbetid:17 mdr.
Mdl. rente:20 %
ÅOP:210,06 %
Mdl. ydelse:2.000 kr.
Samlet tilbagebetaling:16.975 kr

Alternative kreditløsninger finder du hos bl.a.:

Kredit med hurtig udbetaling

NordCredit tilbyder kassekreditter helt ned til 500 kr., men skulle du have brug for et større beløb, kan du glæde dig over, at du gennem udbyderen får mulighed for at hæve helt op til 15.000 kr.

Din online kassekredit kan altså derfor med fordel fungere som en buffer og være til en stor hjælp, hvis du fra tid til anden skulle befinde dig i ekstra stramme økonomiske perioder.

Vælger du NordCredit som din udbyder, kan du også glæde dig over, at der ikke er nogle lange behandlingstider.

Så snart din kredit er bevilget og står tilgængelig på din NordCredit konto, kan du udbetale dem til din bank.

Den egentlige behandlingstid vil variere fra bank til bank, men som regel kan du forvente, at pengene tikker ind på din konto allerede samme dag eller senest dagen efter, såfremt du ansøger på en hverdag.

Nye kviklån

Krav for at få kredit gennem NordCredit

Inden du går i gang med at indsende din kreditansøgning, er det vigtigt, at du først og fremmest sikrer dig, at du overholder udbyderens krav.

Disse er som følger:

 • Du skal som minimum være fyldt 21 år
 • Du skal have et gyldigt NemID som bruges under ansøgningsprocessen
 • Du skal have både et dansk telefonnummer og en gyldig e-mailadresse
 • Du skal være bosiddende på en dansk folkeregisteradresse
 • Du skal have en dansk bank med en NemKonto

Derudover er det vigtigt at bemærke, at NordCredit udelukkende bevilger kredit til kunder, med en sund og fornuftig økonomi. Af denne grund tilbyder de heller ikke kassekreditter til personer, der står registrerede som dårlige betalere i RKI eller Debitorregistret.

Hold styr på din kredit med dit NordCredit login

Når du bliver bevilget et kreditbeløb gennem NordCredit, oprettes der automatisk et personligt login til dig, som du til enhver tid kan anvende til at holde styr på din nuværende kreditaftale.

Dit login bruger du også, når du ønsker at udbetale penge fra det bevilgede kreditbeløb, og du kan gennem din konto samtidig foretage indbetalinger eller indfri det skyldige beløb fuldstændigt.

Indfrier du det skyldige beløb, og ønsker du at ansøge om en ny kreditgrænse, gøres dette også gennem dit login.

Da systemet allerede har dine oplysninger, tager det ikke mere end et par få minutter at ansøge om endnu en kreditaftale, og du skal blot underskrive med NemID.

Vær opmærksom på, at det ikke er muligt at have mere end én aktiv kreditaftale kørende gennem NordCredit.

Kassekredit

Bør du vælge lån eller kredit?

Er du i tvivl om, hvorvidt at du bør vælge et online lån eller en kassekredit?

I så fald kan du med fordel tage et kig på nedenstående fordele og ulemper, og på denne måde gøre op med dig selv, hvad der bedst kan betale sig afhængigt af din situation.

Fordele ved en online kassekredit gennem NordCredit

 • Du betaler udelukkende for det hævede beløb og ender aldrig med unødvendigt stort lån
 • Du kan anvende den bevilgede kredit som en buffer til din økonomi
 • Du betaler ikke for oprettelsen af din kredit
 • Hurtig udbetaling til din konto direkte gennem dit eget NordCredit login
 • Du skal ikke stille sikkerhed for kreditten

Fordele ved et almindeligt online lån

 • I mange tilfælde kan du låne et større beløb
 • Der er et større udvalg af egentlige låneudbydere og derfor bedre mulighed for at sammenligne tilbud
 • Pengene udbetales direkte til din konto i ét samlet beløb

Som du kan læse dig til ovenfor, er der altså både fordele og ulemper ved begge løsninger – og der findes altså ikke noget korrekt svar, da det i sidste ende afhænger af dine behov og økonomiske situation. 

Hvor meget koster en kredit hos NordCredit?

Den årlige rente hos NordCredit er fast og ligger på 96%. Den månedlige rente er dog lavere og ligger på 20%. Derudover opkræves et udbetalingsgebyr på 10%. Låner du eksempelvis 2.000 kroner, skal du betale 200 kroner i gebyr.

Hvor hurtigt modtager jeg pengene?

Fra du godkender låneaftalen, til pengene står på din konto, går der ca. 1-2 hverdage. Udbetalingstiden afhænger dog af dit pengeinstitut. Du kan vælge kun at få udbetalt en portion af beløbet til din bankkonto.

Kan jeg indbetale ekstra?

Ja, det kan du sagtens. Står du pludselig i en situation, hvor du har mulighed for at indfri hele beløbet på én gang, kan du frit gøre det – uden ekstra gebyrer. En klar fordel ved NordCredit er, at der ikke er nogen bindingsperiode.

Kan jeg fortryde min kredit hos NordCredit?

Ja, du har ret til at fortryde dit “køb” indenfor de første 14 dage. Fortrydelsesretten gælder fra den dag, kreditaftalen indgås. Ønsker du at udøve din fortrydelsesret i forbindelse med dit NordCredit lån, kan du kontakte dem pr. mail på kundeservice@nordcredit.dk.

Hjem » NordCredit

Seneste nyheder