Om Pengeinfo.dk

Pengeinfo.dk er udviklet til dig, der ønsker et bredt overblik over lån på det online lånemarked. Vi giver dig spændende artikler, indsigt i det økonomiske vejr i Danmark og gode råd omkring din privatøkonomi.

Vi gør opmærksom på, at hjemmesiden er drevet med et kommercielt formål. Dette betyder, at flere af låneudbyderne betaler en provision for at være på listen. Både størrelsen på provisionen samt de enkelte låns konverteringsrate bestemmer, hvordan lånene på listen bliver sorteret.

Du kan finde pengeinfo på facebook. Vi sidder klar til at besvare dine spørgsmål enten på Facebook eller via mail: info@pengeinfo.dk

Hej med dig,
Mit navn er Stefan og jeg står bag pengeinfo.dk – en hjemmeside, hvor vi dagligt hjælper flere hundrede forbrugere med at undersøge lånemarkedet. Det kan være svært at finde hoved og hale blandt online lån. Der er mange mulighederne, renterne er vidt forskellige og bankerne/låneudbyderne er begyndt at tilbyde forskellige unikke fordele (eksempelvis arbejdsløshedsforsikring, hvor lånet bliver betalt af, hvis man bliver arbejdsløs). Jeg arbejder dagligt for at gøre det nemmere for dig, kære forbruger, i din jagt efter det bedste lån. Med et godt lån styrker du din privatøkonomi og får flere muligheder for at indfri dine ønsker og drømme.

Skrevet af
Andreas Linde
Hjem » Om pengeinfo.dk

Seneste nyheder