PayMark Finans

PayMark Finans er en ny låneudbyder på det danske marked, der har leveret lånetjenester til privatkunder siden juni 2018.

Udbyderen giver dig mulighed for at låne op til hele 150.000 kroner uanset, om du er ny eller tilbagevendende kunde – og du kan glæde dig over, at du får svar på din ansøgning inden for 1 time.

Paymark Finans

Da PayMark Finans stadig er så ny på lånemarkedet, findes der ikke megen omtale om udbyderen online. Derfor har vi udarbejdet en komplet PayMark Finans anmeldelse, således du selv kan danne dig et indtryk af, hvad udbyderen har at byde på.

Bag om PayMark Finans

PayMark Finans hører ind under L’EASY koncernen, som også står bag populære låneformidlere som D:E:R Privat Finans og Spargo Finans.

optag lån

Det er altså erfarne fagfolk, der står bag PayMark Finans, hvorfor du trygt kan optage et lån hos denne nye spiller på markedet. Du kan altså være sikker på, at du her får en udbyder, der ved, hvad de har med at gøre.

PayMark Finans lån

Hos PayMark Finans kan du låne mellem 10.000-150.000 kroner uden kravet om sikkerhedsstillelse. Det vil sige, at du ikke skal pantsætte værdier for dit lån, uanset lånesummens størrelse.

Derudover blander PayMark Finans sig ikke i, hvordan du har tænkt dig at bruge pengene. Så uanset om du vil låne til drømmerejsen, renoveringen af boligen eller betaling af uforudsete udgifter, kan du få bevilget et lån hos PayMark Finans.

Hos PayMark Finans får du en yderst konkurrencedygtig rente på så lidt som 9,90-19,56%, hvilket er en af de laveste på markedet.

Hvor lav en rente, du får tilbudt, afhænger dog af din overordnede kreditværdighed. Jo bedre kreditværdighed du har, jo lavere en rente kan du se frem til at få tilbudt.

Hos PayMark Finans er der ingen skjulte gebyrer eller omkostninger. Inden at du underskriver din låneaftale med dit NemID, vil du blive oplyst om samtlige udgifter relateret til lånet.

Det gør det nemt for dig at sammenligne lånet på tværs af andre udbydere, så du kan være sikker på, at du vælger den billigste løsning.

Få svar inden for 1 time

Langt de fleste online låneudbydere er godt klar over, at du sikkert står og har brug for at pengene tikker ind på din konto hurtigst muligt.

Det er PayMark Finans naturligvis også godt bevidst om, og derfor kan du faktisk forvente at modtage svar på din ansøgning kun en time efter, at du har indsendt den.

Som hos alle andre låneudbydere på nettet, foregår hele ansøgningsprocessen fuldstændig elektronisk. Du skal altså hverken bøvle med dokumentation eller en masse papirarbejde.

bedste hurtig lån

Det eneste, du skal sørge for at have ved hånden, er dit NemID. Dette skal du nemlig bruge til at underskrive låneansøgningen med.

Når du har anvendt PayMark Finans’ smarte låneberegner til at tilpasse din ønskede låneaftale, kan du klikke dig videre til den korte ansøgningsformular. Her skal du angive et par basale oplysninger om dig selv og din økonomi.

Du skal blandt andet oplyse om:

  • Dit ønskede lånebeløb samt løbetiden
  • Dit navn og adresse samt andre personlige oplysninger
  • Din økonomiske situation samt oplysninger om dit job og indtægt

Når disse oplysninger er korrekt udfyldt, er du klar til at indsende ansøgningen ved hjælp af dit personlige NemID. Dette giver udbyderen mulighed for at foretage et øjeblikkeligt kredittjek af dig for at bekræfte, at du rent faktisk har råd til at afdrage på dit lån.

kviklån oversigt

Hvis alt ser fornuftigt ud, vil pengene blive udbetalt til din NemKonto næste hverdag. Herefter er det helt op til dig, hvordan de skal bruges.

Krav hos PayMark Finans

Ligesom alle andre låneudbydere på nettet, stiller PayMark en række forskellige krav, som du skal overholde, før du kan komme i betragtning til et lån gennem udbyderen.

Kravene er som følger:

  • Du skal være fyldt 20 år
  • Du skal have fast folkeregisteradresse i Danmark samt dansk telefonnummer
  • Du skal have en fast indtægt på mindst 100.000 kroner årligt
  • Du skal være bosiddende i Danmark
  • Du skal have et gyldigt NemID samt en NemKonto
  • Du må ikke være registreret som skyldner i RKI eller Debitor Registret

Derudover skal du også vurderes kreditværdig af PayMark Finans.

Det betyder, at du skal have en fornuftig økonomi, hvorfor du ikke må være registreret i hverken RKI eller Debitor Registret. Først når din registrering i disse registre er blevet slettet, kan du komme i betragtning til et lån hos udbyderen.

Kontakt PayMark Finans

Hvis du har spørgsmål relateret til ansøgningsprocessen gennem PayMark Finans, kan du selvfølgelig altid kontakte deres dygtige kundeservice, som sidder klar til at hjælpe dig.

PayMark Finans’ åbningstider er i tidsrummet 08:00-18:00 alle ugens dage. Du kan altså komme i kontakt med dem alle ugens dage – også i weekenden.

Hjem » PayMark Finans

Seneste nyheder