Resurs Bank

Står du og drømmer om at finansiere din næste rejse, eller har du netop fået en uventet regning ind ad døren?

I så fald kan du med fordel overveje at optage et hurtigt lån uden sikkerhed gennem Resurs Bank. Her kan du låne mellem 5.000 kroner og helt op til 300.000 kroner – alt sammen til en konkurrencedygtig rente.

Resurs Bank
Resurs Bank

Resurs Bank blev først etableret tilbage i 1977, hvor de tilbød finansieringsløsninger til detailkunder, og du får her altså en anerkendt udbyder der har eksisteret på det nordiske marked i en længere periode.

Alternative låneudbydere:

Resurs Bank kontakt og åbningstider

Sidder du inde med spørgsmål, inden at du går videre med din låneansøgning? I så fald kan du naturligvis kontakte Resurs Bank til enhver tid.

Udbyderen sidder klar til at besvare alle henvisninger alle ugens hverdage i tidsrummet 09:00-17:00 på telefonen.

Du kan også kontakte udbyderen via e-mail på mail@resurs.dk, hvor de stræber efter at svare tilbage inden for maks. 24 timer.

Tlf. nummer til Resurs Banks kundeservice

Du kan ringe til Resurs Bank på 39 13 16 00.

Derudover kan du med fordel også tjekke deres FAQ-side, hvor de har samlet de mest almindelige spørgsmål og svar – som de selv skriver på deres website, kan 7 ud af 10 spørgsmål løses på egen hånd.

Lån pengeLån uden sikkerhed gennem Resurs Bank

Resurs Bank har gjort det nemt for dig at låne penge på nettet.

Uanset om du ønsker at optage et mindre lån på et par få tusinde kroner, eller skal finansiere købet af din næste bil, kan du glæde dig over, at du aldrig skal stille sikkerhed for lånet – og du løber dermed en langt mindre risiko ved at låne.

Resurs Bank tilbyder en variabel rente fra 8,99%, som kan konkurrere med selv de billigste lån på markedet.

Dog bliver din eksakte rente beregnet ud fra din kreditvurdering. Det betyder,, at den præcise rente på lånet først bliver oplyst, når du har indsendt din låneansøgning.

Til forskel fra mange andre låneudbydere på nettet, kan du også søge om lånet telefonisk, hvis du skulle foretrække dette.

Låneeksempel hos Resurs Bank

ParametreLåneberegning
Lånebeløb100.000 kr.
Løbetid96 mdr.
Rente8,99%
ÅOP11,49%
Mdl. ydelse1.567 kr.
Samlet tilbagebet.150.496 kr.

Resurs Finans lader dig låne med en medansøger

Ønsker du at styrke din låneansøgning, kan du med fordel vælge at søge om lånet med en medansøger. Dette giver dig en langt større chance for, at lånet bliver godkendt. På lånekontrakten vil du stå som hovedansøger og din partner som medansøger.

Ved at ansøge med en medansøger, vil du med stor sandsynlighed også blive tilbudt bedre lånevilkår og en lavere rente. En medansøger øger nemlig din kreditvurdering, da det herved er to, der hæfter sig for lånet.

Billån eller ferielån gennem Resurs Bank

En af de klare fordele ved at vælge Resurs Bank som din låneudbyder er, at du får fuldstændig frihed til at låne til netop det, du står og mangler eller drømmer om. Med andre ord stiller udbyderen altså aldrig spørgsmålstegn til, hvordan lånet skal bruges.

Du kan derfor bruge pengene til som et billån til at finansiere drømmebilen. Lånet kan også bruges til ferie, boligrenovering og diverse forbrug.

Optager du et lån gennem en almen bank, er det ikke ualmindeligt, at du skal dokumentere for, hvordan lånet skal benyttes.

Ønsker du derfor den ultimative frihed, kan du med fordel vælge Resurs Bank som din næste låneudbyder. Her kan du frit anvende pengene, som det passer dig, så snart at de tikker ind på din konto.

Få dit lånebevis fra Resurs Bank allerede i dag

At ansøge om et lån gennem Resurs Bank tager ikke længere end højest et par minutter. Det eneste, du skal gøre for at komme i gang med låneprocessen, er at udfylde en kort ansøgningsformular. Her skal du angive et par basale oplysninger omkring dig selv og din nuværende indtægt.

Låneansøgningen underskriver du med dit NemID, som giver Resurs Bank mulighed for at foretage en øjeblikkelig kreditvurdering af dig. Det er også i dette trin, at du vil blive præsenteret for den endelige rente på lånet.

Husk på, at din låneansøgning er fuldstændig uforpligtende, og du binder dig ikke til en låneaftale før, den endelige kontrakt er underskrevet.

Min Konto med Resurs Bank

Når dit lån er oprettet og udbetalt, bliver der samtidig oprettet et personligt login, som du kan anvende til at holde styr på din låneaftale.

Gennem din egen konto på Resurs Bank får du et komplet overblik over samtlige indbetalinger, lånets resterende løbetid, og du kan til enhver tid foretage ekstra indbetalinger, hvis du skulle ønske at afdrage ekstra.

Ønsker du at ansøge om endnu et lån gennem Resurs Bank, gøres dette også gennem dit log-in. Husk dog på, at det kun er muligt at have én aktiv låneaftale hos udbyderen ad gangen, og du skal altså derfor indfri dit lån før, du igen kan låne penge.

Privatlån

Mastercard og kreditkort gennem Resurs Bank

Udover deres attraktive lånetjenester, er det også værd at bemærke, at du som kunde hos Resurs Bank kan søge om to fordelagtige korttyper hos udbyderen – nemlig deres Supreme Card World og Supreme Card Gold.

  • Supreme Card World – som navnet antyder – henvender sig primært til de rejselystne. Her får du et kort der tilbyder en rentefri delbetaling, og hvor det altid koster 0 kr. i valutaveksling og ved kontakthævning – uanset hvor i verden du befinder dig. Kortet har en årsafgift på 295 kr. og kan naturligvis også anvendes til online- og kontaktløse betalinger.
  • Supreme Card Gold er til dig, der leder efter et fleksibelt kort til din hverdag. Her kan du optjene bonuspoints – 1 point pr. krone – som kan bruges til en række forskellige tjenester. Årsafgiften lyder på 195 kr., og du får samtidig en rentefri delbetaling.

Kan du søge om lån hos Resurs Bank?

For at kunne komme i betragtning til et lån gennem Resurs Bank, er det vigtigt, at du opfylder nedenstående krav:

  • Du skal som minimum være fyldt 18 år
  • Du skal være enten i arbejde eller være på pension
  • Du skal have dansk folkeregisteradresse og CPR-nummer
  • Du skal have en gyldig e-mailadresse og et dansk telefonnummer
  • Du skal have et NemID og en NemKonto, hvortil pengene kan udbetales
  • Du må ikke være registreret i hverken RKI eller Debitorregistret

Anmeldelser af Resurs Bank Danmark

I skrivende stund kan Resurs Bank prale af at have mere end tusind anmeldelser på Trustpilot fra deres tidligere kunder.

Dette har resulteret i, at de har opnået en samlet score på over middel, og du kan derfor forvente at modtage god service fra den anerkendte udbyder.

Hjem » Resurs Bank

Seneste nyheder