Ribers Kredit Information

Kender du Ribers Kredit Information? Det er der rigtig mange der gør – måske kender de det bedre, som RKI, som er en forkortelse af Ribers Kredit Information.

RKI er i dag ejet af Experian, som er et meget stort kreditoplysningsbureau.

Advokater, banker og firmaer har mulighed for at registrere personer, som ikke betaler deres gæld. For at man ikke ryger i RKI bare fordi man får en rykker, så er der visse krav, der skal være opfyldt før man bliver registreret. Der er ingen der bør være i tvivl om at de er registreret i RKI. Ribers Kredit Information sender information til alle der bliver registreret i deres betalingsregister. Skulle du alligevel være i tvivl, så har Experian.dk en service hvor man kan tjekke, om man er registreret – det foregår på dininfo.dk.

Lån

Der skal anvendes NemID for at foretage et tjek. Er alt håb ude, når man er havnet i RKI? Nej – det kommer meget and på årsagen til registreringen. Hvis det er muligt at indfri sin gæld kan man blive slettet af registret. Der er en del mennesker, som absolut har viljen til at betale, men som på grund af forhold de ikke har været herrer over er blevet registreret i RKI. Det kan være de er gået konkurs med en enkeltmandsvirksomhed eller har haft deres hus på tvangsauktion som følge af arbejdsløshed eller sygdom i familien. I sådanne situationer vil det være muligt at finde et låneinstitut, som kan forstå ens situation. Men det kræver at der kan fremvises et budget, som er realistisk og at man har forholdt sig til situationer som arbejdsløshed, sygdom og andre ting, der kan påvirke ens privatøkonomi.

Skrevet af
Andreas Linde
Hjem » Nyheder og artikler » Ribers Kredit Information