Robot lån

Robotlån – lån penge hurtigt

Hos Robotlån kan du låne fra 3.000 til 75.000 kroner. Du får svar på din ansøgning med det samme, du har ansøgt. Så har du hårdt brug for penge lige nu, er Robotlån et oplagt valg.

Her kan du læse mere om Robotlån og hvad, du kan forvente med et lån hos denne udbyder.

Hvem står bag Robotlån?

Selvom du måske ikke kender så meget til Robotlån, er der ingen grund til at frygte det værste. Robotlån er en kreditformidler, der udbyder låneprodukter for den danske internetbanken Basisbank A/S.

Med Basisbank i ryggen er Robotlån både en pålidelig og erfaren låneformidler på det online lånemarked. Du kan derfor forvente at blive taget godt hånd om, når du søger om et Robotlån.

Lån sammenligningHvorfor vælge Robotlån?

Har du svært ved at vælge og vrage mellem de forskellige lånemuligheder, så kan du her læse om de fordele, som Robotlån giver dig.

  • Din ansøgning bliver behandlet automatisk og med det samme
  • Du får straks svar på din ansøgning og modtager en låneaftale kort tid efter
  • Du underskriver med NemID uden at uploade og indsende dokumentation
  • Du kan bruge pengene lige, som du har lyst

Derudover vil pengene tikke ind på din konto senest bankdagen efter, din ansøgning er blevet godkendt og låneaftalen underskrevet.

Underskriv med NemID og få penge hurtigt ind på kontoen

Du underskriver din låneansøgning med NemID, og kan derfor få penge udbetalt på din NemKonto meget hurtigt.

NemID bekræfter ikke kun din identitet. Du giver samtidigt udbyderen adgang til dine skatteoplysninger samt opnår en større sikkerhed.

SMS lån

Underskriver du din lånekontrakt hos Robotlån med dit NemID, skal du altså hverken bekymre dig om at indsende skattedokumenter eller frygte, at dine oplysninger bliver misligholdt af uvedkommende.

Krav hos Robotlån

Robotlån har fokus på ansvarlig udlån, hvorfor det ikke er alle og enhver, der kan få et lån bevilget. Dette er bedst for begge parter, da Robotlån ikke risikerer at miste deres penge, og du undgår at optage et lån, din økonomi ikke kan holde til.

Kravene er: 

  • Du skal være fyldt 18 år.
  • Du skal have en minimums indkomst på 150.000 kroner årligt.
  • Du skal have fast arbejde.

Herudover skal du først vurderes kreditværdig af Robotlån, før du kan blive godkendt. Du skal altså have en stabil økonomi med plads til den ekstra gældspost, som et lån indebærer.

Sådan ansøger du hos Robotlån

Vil du søge om et lån hos Robotlån?

forbrugslån

Så skal du gøre følgende:

  • Gå ind på Robolåns hjemmeside og vælg lånebeløb og løbetid, hvorefter du får vist lånets (potentielle) pris
  • Klik på “Fortsæt til ansøgning” som leder dig ind til Robotlåns ansøgningsskema
  • Udfyld ansøgningsskemaet med bl.a. dine bank- og kontaktoplysninger samt informationer om indkomst, beskæftigelse, civilstand og lignende.

Når du har gennemgået disse simple trin, er det bare tilbage at underskrive med dit NemID. Nemmere bliver det næsten ikke.

Presse om Robotlån

“Lån penge af en robot” skriver Computerworld i denne artikel og henviser til SAP som hjælper Coop Bank med at skrue en ny ‘kreditmotor’ sammen. Det er nu ingen nyhed. Med det datagrundlag, der efterhånden er indsamlet af banker og låneinstitutter og ikke mindst af Experian, der i forvejen er skarp til kreditvurdering, så er resultatet af de automatiske scoringer blevet meget meget bedre. Det er en model som SkandiaBanken.se i Sverige og Norge har anvendt i mere end 10 år og med stor succes.

I Danmark – hvor innovationen ofte dræbes af for tætte relationer i finansverdenen og det faktum, at de fleste banker anvender samme datacentral – er det muligt at nedtone innovationen og lade kunderne betale for manglende effektivisering.

Danske Bank ser ud til at stikke af fra dette og høster allerede nu belønning fra deres aktionærer for deres meget udskældte program. 45000 kunder har sagt farvel til Danske Bank, som følge af at de er blevet mere klar i spyttet med hvilken kundegruppe, de ønsker at fokusere på. Sjovt nok beklager mange sig over, at Danske Bank er blevet for stor i Danmark. Det er de samme mennesker, der beklager sig, når banken rydder ud i kundeporteføljen.

Hvis Danske Bank (se hjemmeside: danskebank.dk) var den eneste bank i Danmark og havde samme opgave som for eksempel Danmarks Radio (at være forpligtet til at være public service kanal), så var kritikken mere berettiget. At Danske Bank skærer ind til benet skaber netop grobund for nichebanker og ‘frække drenge’ i klassen som i sidste ende kan være gavnligt for os forbrugere. Lad os nu se om Coop Bank (besøg deres side: bank.coop.dk) kan leve op til den rolle – at udfordre de store – som ligger lige til højrebenet.

At Robotlån pludselig vækker journalisternes interesse er meget naturligt. Tiden er moden, og det er bankerne sandsynligvis også blevet. Lad os håbe, at det kommer forbrugerne til gode med lavere priser og gebyrer som følge af en mere automatiseret håndtering af lån.

Hjem » Robot lån

Seneste nyheder