Sammenlign og lån penge nu på Pengeinfo.dk

Lån penge nu – Kan det være nemmere?

 1. Sammenlign de forskellige lån!
 2. Vælg det lån der matcher dit behov!
 3. Ansøg og lån penge nu – Det tager måske kun 5 minutter!

Men først skal du vælge din alder og det lånebeløb du har brug for. Det kan du gøre på formularen her på siden. På baggrund af dine oplysninger sorterer vi lidt i låneudbyderne. Der er jo ingen grund til at bruge tid på et lån du alligevel ikke kan få.

Det er da uvildig og fair låneformidling. Hos Pengeinfo får du oven i købet den nødvendige information om lån så du kan træffe dine låne dispositioner på et velfunderet og informeret grundlag.

Husk at tjekke prisen på det lån du ønsker. Du skal se efter ÅOP som er det bedste grundlag for at sammenligne lån. Lær om ÅOP her.

Pengeinfo har som mål at være alt det du har brug for inden du låner penge. Du får – med andre ord – råd til at låne penge.

Lån penge nu – Sådan gør du

Lån penge idag, i morgen eller næste uge. Når du skal låne penge igennem et forbrugslån, så kan det være en rigtig god ide at sammenligne de forskellige lån, inden du beslutter dig for, hvem du vil låne penge af. Du vil opleve, at der kan være mange penge at spare, hvis du låner penge hos den rigtige låneudbyder. Her er tre skridt, som du skal kigge på, inden du bestemmer dig for, hvilket lån, som du gerne vil have:

 1. Indtast lånbeløb, alder samt tilbagebetalingsperiode og lad søgemaskinen hente alle lån, der findes.
 2. Det første lån der kommer frem på listen, vil altid være det billigste lån. Forbrugslånene vil blive rangeret ud for den laveste månedlige ydelse baseret ud fra alle udgifter (dvs. renten, etableringsomkostninger mv.). Derfor vil det ikke altid være lånet med en laveste rente, der ligger øverst.
 3. I bunden af hvert lån kan du se et standardeksempel på omkostningerne forbundet med lånet. Kig dem igennem inden du vælger om du vil låne penge nu.

Lån penge med sund fornuft og tænk over, om du kan klare dig uden lånet. De små og nemme forbrugslån på nettet kan være dyrere end normale banklån, da du ofte kan optage uden nogen form for kontrol. Tænk dig derfor grundigt om, inden du går ud og låner penge. Er du bosiddende i Norge, og vil gerne låne penge der, kan vi henvise til vores norske søsterside. Lån på dagen på Pengeinfo.no.

Lån penge i din bank

Hvis du kan vente med at låne penge, så kan det ofte være en bedre ide, at gå ned til din bank, og få en snak med din bankrådgiver, da han ofte kan vurdere, om det vil være den bedste ide for dig at låne penge nu. Han vil bl.a. hjælpe dig med at opstille et budget og forklare dig hvilke faldgrupper der kan være ved at låne penge. Herudover kan han også vurdere, om din økonomi overhovedet kan tåle at få et lån. Lån penge nu igennem en online låneudbyder og du vil ofte opleve, at du ikke får adgang til nogen vejledning, og de indsætter blot pengene på din konto kort tid efter, du har ansøgt og er blevet godkendt til at låne penge hos dem. Lån penge nu igennem dit pengeinstitut, hvis du er i tvivl, om din økonomi kan bære det.

Minilån – Hvad er det?

De mest populære forbrugslån på nettet er i øjeblikket de såkaldte minilån, der giver dig mulighed for let og hurtigt at optage helt små lån uden at skulle stille sikkerhed i banken. En af de meste populære udbydere af disse lån er Minifinans.dk, der tilbyder lån fra 500 kr. og op til 12.000 kr.

Sammenlign, undersøg og lån penge nu

Det kan altid betale sig at kigge på flere låneudbydere, inden du vælger hvilket lån du vil have. På Pengeinfo.dk kan du hurtigt danne dig et overblik over hvilke lån, der findes på markedet, og hvilke lån der passer bedst til dig. Du kan både finde små kviklån, hurtige SMS lånkreditkort på nettet og meget mere.

Det kan ofte være uoverskueligt at finde ud af hvilken lånetype, som du skal vælge – hvis du er i tvivl, er der heldigvis gode råd at hente her på Pengeinfo.dk.

 1. Sammenlign
  Indtast dit lånebehov, alder og tilbagebetalingsperiode, og få en hurtig oversigt over alle lån på markedet.
 2. Undersøg
  Gennemgå dine ønskede lån og se hvilke nogle, der passer bedst til dig. Her kan de anbefales, at du klikker ind på flere forskellige lån, og læser mere om dem inde på låneudbyderens hjemmeside.
 3. Lån penge nu
  Når har du besluttet dig for, hvilket lån der passer bedst til dig, skal du blot gå ind og ansøge på låneudbyderens hjemmeside, og inden for kort til, ville du få at vide, om du kan få lov til at låne penge hos dem.

Lån penge nu med Pengeinfo som låneguide

Lån penge – bliv guidet til at finde de bedste og de billige lån. Hvis du for eksempel søger et lån uden sikkerhed skal du skal blot tage stilling til 2 ting for at låneguiden viser dig de bedste og de billigste lån.

Vælg lånebeløb og alder i formularen herover, og lad herefter Pengeinfo finde de bedste lån til dig.

Du vil herefter blive præsenteret for de låneudbydere der tilbyder lån der passer nøjagtig til dine egne valg.

Herefter vælger du selv de lån fra listen som du vil søge om. De billige lån er dem med den laveste ÅOP.

Bliv informeret grundigt om lån. Læs de mange artikler om rentebegreber, budgetlægning og kredit registre på Pengeinfo. Du får altså hjælp inden du skal låne penge.

Lån penge – hvad koster det?

Der findes en lang udgifter forbundet med dit lån. Det er alle sammen samlet i ÅOP’en – de årlige omkostninger målt i procent. Umiddelbart findes der to overordnet faktorer, der bestemmer ÅOP’en og dermed hvad det koster at låne penge.

 1. Renten
  Renten er den procentsats som bestemmer hvor meget, du løbende skal betale for at låne penge. Den sættes af låneudbyderen og kan derfor variere meget fra hvert lån. Du vil også ofte opleve at hurtig lån har en højere rente end almindelige banklån.
 2. Etableringsomkostninger
  Alle udgifter der er forbundet ifm. stiftelse af lånet ligger i etableringsomkostninger. Disse udgifter repræsenterer både afgifter til staten og udgifter til låneudbyderen. Det er typisk her, at man skal være ekstra opmærksom, da disse defineres på egen hånd og låneudbyderne, og kan variere utrolig meget. Du vil ofte opleve, at jo lavere renten er, jo højere er etableringsomkostningerne.

ÅOP’en er en samlet opgørelse over disse omkostninger, og derfor kan det give rigtig god mening, at sætte sig ordenligt ind i ÅOP’en.

Lån penge hurtigt

Hvis du har brug for at låne penge hurtigt, så kan et hurtig lån på nettet være den bedste løsning. Online lån er en populær låneform, da du ofte kan have pengene på din konto indenfor et par timer fra du ansøger til lånet. Så længe du ikke er registreret som en dårlig betaler, så kan du i de fleste tilfælde optage et hurtig lån.

Læs mere om hurtig lån her.

Er du ‘klædt på’ til et lån nu

Først og fremmest skal du være kendt for at overholde dine forpligtelser. Hvis du står i RKI eller i debitorregisteret, viser du hverken dig selv eller dine omgivelser, at du er moden til at optage et nyt lån. Er du registreret som dårlig betaler, kan du ligeså godt lade være med at søge et lån.

Dernæst skal du lave et budget for at se om du har råd til at låne penge. Husk at medtage udgiften til det lån du overvejer at søge. Se på dit rådighedsbeløb og vær ærlig over for dig selv. Kan du virkelig leve for det der er tilbage efter alle udgifter er betalt.

Er du i tvivl om du står i RKI, eller vil du bare gerne vide mere om debitorregisteret – så har Forbrugerrådet Tænk lavet en guide, som du kan læse ved at klikke her.

Lån penge nu med fornuft

Det er din vilje og din evne, der er afgørende for om det klogt at låne penge. Disse to faktorer kigger låneinstitutterne og bankerne på, når de låner penge ud. De samme to faktorer bør du selv kigge på. Hvis du først har overbevist dig selv om at du ikke kan tage et lån er der heller ingen grund til at gøre det. I sidste ende snyder du dig selv hvis du ikke er ærlig.

Undgå gældsfælder – sørg for at være klædt rigtig på når du skal låne penge. Træf et informeret valg og få råd til lån.

Skrevet af
Andreas Linde
Hjem » Sammenlign og lån penge nu på Pengeinfo.dk

Seneste nyheder