Santander Consumer Bank

Santander Bank

Sandsynligheden for, at du allerede har hørt om Santander bank, er stor. Udbyderen er nemlig den fjerde største finansinstitution på verdensplan og har efterhånden opnået stor succes på lånemarkedet – også i Danmark.

Santander Consumer Bank
Santander Consumer Bank

Santander Consumer Bank tilbyder en lang række forskellige banktjenester og låneprodukter til gode prise. Her kan du holde styr på hele din økonomi ét samlet sted, idet de både tilbyder forbrugslån, kreditkort, opsparingstjenester og deres populære Santander billån.

I vores Santander bank anmeldelse nedenfor har vi taget et nærmere kig på, hvad du kan forvente fra denne populære udbyder.

Lån pengeBag om Santander Bank Danmark

Tilbage i 2014 blev Santander kåret som den bedste bank i Europa af det anerkendte magasin, Euromoney. Det er ikke så underligt, når vi kigger på det enorme udvalg af tjenester og produkter, som Santander tilbyder privatkunder.

Udover at være blandt de største udbydere af billån, kan du også glæde dig over, at det er nemt og bekvemt at optage privatlån til rimelige priser – helt uden sikkerhed.

Skulle du have brug for det, kan du blandt andet også gøre nytte af deres samlelån Santander, der giver dig mulighed for at refinansiere dine smålån og kreditkortgæld, hvilket i sidste ende oftest bliver den billigere løsning for dig.

Privatlån

Santander Billån – lån op til 100.000 kr.

Santander Bank udmærker sig især ved at tilbyde online billån til forbrugere. Her kan du låne op til 100.000 kroner af bilens værdi til en lav debitorrente, der starter fra 4,85%.

Din rentesats bliver bestemt ud fra bilens pris, årgang og din kreditvurdering.

På Santanders hjemmeside kan du benytte en låneberegner, hvor du indtaster:

 • Hvor meget bilen koster
 • Hvor stort et beløb, du selv vil lægge i udbetaling
 • Bilens alder
 • Din ønskede løbetid

Når du har indtastet disse oplysninger, får du fremvist en vejledende ydelse, du skal betale for billånet hvert år.

Et Santander billån er til dig, der vil optage et billigt billån uden om banken.

Finansiering af bil

Santander Privatlån – 2 forskellige muligheder

Hos Santander kan du vælge mellem to forskellige privatlån:

 • Lån fra 10.000 – 100.000 kroner til en variabel debitorrente fra 9,95%
 • Lån fra 50.000 – 350.000 kroner til en variabel debitorrente fra 3,90%

Santander tilbyder både privatlån til mindre forbrug og større investeringer.

Santander online – uden sikkerhed

Santander tilbyder yderst konkurrencedygtige privatlån, hvor du har mulighed for at låne fra 10.000 kroner til hele 350.000 kr. Derudover stilles der ingen krav til, at du skal stille dine ejendele som bil, bolig eller lignende i sikkerhed, hvilket i den grad gør lånet mindre risikabelt for dig.

Når du låner på Santander online, stilles der heller ingen krav til, hvordan du skal bruge lånet. Uanset om du derfor drømmer om en ferie til sydens sol og varme, en ny computer eller en grundig renovering af hele boligen, kan du altså bruge pengene som det passer dig.

Hvorfor vælge Santander lån?

Santander er blandt de absolut mest populære online låneudbydere – og det er der mange gode grunde til.

Er du stadig i tvivl, finder du nedenfor 5 gode grunde til, hvorfor du bør vælge Santander Bank som din udbyder.

 • Lån uden sikkerhed og dokumentation
 • Brug pengene som det passer dig
 • Få svar på din ansøgning efter senest et par få hverdage og modtag pengene dagen efter, hvis lånet bevilges
 • Mulighed for at tegne en såkaldt Safe-forsikring på lånet i tilfælde af, at du skulle miste din indtægt
 • Lang løbetid på op til hele 15 år

Benyt Santander låneberegner i din ansøgningsproces

Det er ingen sag at ansøge om et Santander lån – og du behøver ikke at være eksisterende kunde hos banken i forvejen. Det betyder, at du kan komme i gang på kun få minutter.

Da alt foregår elektronisk, skal du hverken bøvle med papirarbejde eller dokumentation. Det eneste, du skal have klar, er dit NemID, som også bruges til at underskrive en potentiel låneaftale. Vær dog opmærksom på, at Santander vil bede om en kopi af dit sygesikringsbevis, hvis du har hemmelig adresse.

Når du klikker dig ind på udbyderens låneafdeling, bliver du mødt af deres Santander låneberegner, hvor du selv kan justere, hvor meget du ønsker at låne og hvor lang en løbeperiode, lånet skal strække sig over.

Her vil du også blive oplyst om alle omkostninger forbundet med dit ønskede lån. Når du er tilfreds, skal du blot opgive et par basale oplysninger om dig og underskrive formularen med dit NemID.

KviklånAnsøg hos Santander online og få hurtigt svar

Når du har indsendt din ansøgning, kan du se frem til at modtage svar inden for et par hverdage – og bliver dit lån bevilget, vil udbetalingsprocessen finde sted med det samme, og pengene vil gå ind på din konto senest den næste hverdag. Her er altså ingen lange ventetider, hvilket er ideelt for dig, der står og har brug for pengene nu og her.

Når dit lån er bevilget, vil du modtage et Santander login hvor du nemt og overskueligt kan holde styr på din låneaftale. Her kan du – når dit eksisterende lån er indfriet – også ansøge om at forhøje dit lån. Samtidig kan du holde styr på samtlige betalinger og se, hvornår lånet er betalt ud.

Krav til dig som låntager

Til forskel fra mange andre udbydere, kan langt de fleste optage et lån gennem Santander.

Faktisk stiller de kun ganske få krav til deres låntagere:

 • Du skal være fyldt 18 år
 • Du skal have et CPR-nummer samt folkeregisteradresse i Danmark
 • Du må ikke være registreret i RKI eller Debitorregistret
 • Du må ikke have udstående gældsposter hos Santander i forvejen

Sådan ansøger du hos Santander DK

Lyder et lån fra Santander som noget for dig? I så fald kan du glæde dig over, at det kun tager få minutter at indsende en ansøgning.

Når du har klikket dig ind på Santanders hjemmeside, skal du blot udfylde en kort ansøgningsformular som beskriver din finansielle situation. Her skal du angive et par basale oplysninger om dig selv, herunder dit navn og adresse, din indtægt og dit ønskede lånebeløb.

Der er som sagt intet behov for fysisk dokumentation, da Santander automatisk foretager en elektronisk kreditvurdering af dig. Sørg derfor for at sikre dig, at du har udfyldt alle oplysninger korrekt, da eventuelle fejl i formularen vil påvirke din ansøgning negativt.

Du underskriver din ansøgning med dit personlige NemID – så husk at have dit nøglekort parat.

Vurderes du kreditværdig, modtager du svar på din ansøgning efter maks. et par hverdage. Her vil du også modtage dit eget personlige Santander login, som du kan bruge til at holde styr på dit lån og eventuelle andre tjenester og aftaler, du har indgået med Santander.

Santander Consumer Bank DK: Adresse og kontakt

Santander bank Danmark har kontor på Stamholmen 147 i Hvidovre, hvor deres dygtige Santander kundeservice altid står klar til at hjælpe dig, hvis du skulle støde på problemer under låneprocessen.

Kontoret har åbent alle hverdage i tidsrummet 09:00-16:00 og kan kontaktes direkte på 70 21 90 11.

Hjem » Santander Consumer Bank

Seneste nyheder