SMS lån RKI

SMS lån og RKI

Står du i RKI er det ikke muligt at få et SMS lån. Ferratum, Vivus, Folkia og andre som tilbyder sms lån stiller følgende krav:

Du må ikke være registreret i RKI eller Debitor Registeret

Hvad gør du så hvis du står i RKI? RKI (Ribers Kredit Information) som nu hedder Experian giver mulighed for at blive slettet. Det kræver at du indfrier din gæld først. Du er derfor nødt til at finde en bank eller låneinstitut, som kan sætte sig ind i din situation.

SMS lån

Hvis din økonomi er blevet bedre og der er luft til at afdrage på et lån, så vil det være oplagt at tilbyde dine kreditorer at indfri din gæld. Måske går de med til at modtage en procentdel af lånet og til gengæld give dig en saldokvittering til hel og fuld indfrielse af ethvert mellemværender det har været mellem jer. Det betyder at du bliver gældfri og efterfølgende kan blive slettet af RKI. Herefter er det igen muligt at leve et normalt liv og tage et lån når behovet byder sig. Men det er altid vigtigt først at finde ud af om du virkelig har råd til at låne og om det i det hele taget er nødvendigt at gøre det. Lav et budget over din privatøkonomi. SMS lån, som jeg omtaler her er nogle af de dyreste lån på markedet.

Hvis du overvejer, at optage et SMS lån så har vi lavet en stor oversigt over mulige lån. Sammenlign og find det billigste SMS lån her.

Skrevet af
Andreas Linde
Hjem » Nyheder og artikler » SMS lån RKI