Spargo Finans

Spargo Finans anmeldelse

Siden oktober 2017 har Spargo Finans været kendt for deres fordelagtige lånetilbud og vilkår, de kan tilbyde privatpersoner. Det er derfor ikke mærkeligt, at flere og flere danskere vælger at realisere deres drømme ved hjælp af denne populære udbyder.

Nedenfor tager vi et nærmere kig på, hvad du kan forvente, hvis du vælger at optage et Spargo Finans lån.

Om Spargo Finans

Spargo Finans er hurtigt blevet en af de mest populære danske lånevirksomheder og har kontor på Østre Stationsvej 1-5 i Odense. Virksomheden er en del af L’EASY A/S, der også er kendt for at tilbyde andre låneprodukter- og tjenester online, såsom via PayMark Finans og L’EASY Minilån.

lån

Med et lån hos Spargo Finans får du et alsidigt forbrugslån, der giver dig den luft i økonomien, som du måske står og drømmer efter. Når du låner gennem Spargo Finans DK, kan du desuden glæde dig over den økonomiske frihed, du får. Du kan nemlige bruge pengene præcis, som det passer dig – uanset om du låner 10.000. kroner eller maksimumsbeløbet på 150.000 kroner.

Spargo Finans bevilger kun lån til kreditværdige personer – og de opfordrer deres kunder til at låne ansvarligt, så de ikke optager et lån, der vil vælte deres økonomi.

Derudover vil de altid foretage et kredittjek af din private situation og økonomi, før de kan bevilge dig et lån. Dette er for at sikre, at du reelt set har mulighed for at betale pengene tilbage som aftalt.

Spargo Finans – Lån op til 150.000 kr. uden sikkerhed

Hos Spargo Finans kan du låne fra 10.000 kroner og helt op til 150.000 kroner uden kravet om sikkerhedsstillelse. Her får du altså en udbyder, der både henvender sig til dig, der har brug for den helt store finansiering og dig, som måske kun står og mangler et par ekstra tusinde kroner at gøre godt med.

Hvad enten du har brug for det helt store lånebeløb eller blot ønsker et mindre lån, bestemmer du helt selv, hvordan pengene skal bruges. Når de tikker ind på din NemKonto, efter din låneansøgning er godkendt, er der ingen, der blander sig i, hvordan pengene skal bruges.

Selvom du låner helt op til 150.000 kroner, skal du hverken eje værdier eller risikere at miste disse, hvis du ikke kan tilbagebetale beløbet indenfor tidsfristen. Du undgår altså at stille bil, bolig og andre ejendele som sikkerhed for lånet.

smslån

Præcis som det er muligt for dig at justere dit ønskede lånebeløb, giver Spargo Finans dig også mulighed for selv at tilpasse løbetiden. Minimumsperioden er på 24 måneder, hvor den maksimale løbetid er på hele 120 måneder.

Det betyder, at uanset om du har planer om at indfri lånet før tid eller ønsker at afdrage i et stille og roligt tempo, er der rig mulighed for begge måde. Du kan altså selv skræddersy dit lån, så det passer til din økonomi.

Nemt at ansøge hos Spargo Finans

At ansøge om et lån hos Spargo bliver ikke nemmere. Klik dig blot ind på udbyderens hjemmeside, hvor du finder en smart låneberegner. Her kan du nemt og enkelt justere de forskellige søgeparametre alt afhængig af din situation.

Det er også her, du kan tilpasse lånebeløbet og løbetiden, således at du ender med et lån og en månedlig ydelse, der passer til din økonomi.

Når du er tilfreds, skal du blot klikke dig videre til ansøgningsformularen, der kan udfyldes på kun få minutter.

Her skal du angive et par enkelte oplysninger om dig selv og din økonomi, hvorefter du er klar til at underskrive ansøgningen med dit NemID.

I dag er det nødvendigt at underskrive låneaftaler på nettet med dit NemID.

Det giver nemlig udbyderen mulighed for at foretage et kredittjek af din situation øjeblikkeligt. Herudfra kan de hurtigt vurdere, om du er økonomisk stabil og derved er i stand til at tilbagebetale lånet.

lån penge hurtigt

Hvis alt ser fint ud og din ansøgning godkendes, vil Spargo Finans begynde at behandle udbetalingen af dit lån, hvilket betyder, at du modtager pengene på din konto senest hverdagen efter godkendelse.

Krav til låntagere hos Spargo Finans

Inden du indsender din ansøgning, bør du først og fremmest sikre dig, at du overholder de enkelte betingelser og krav, som Spargo Finans stiller til deres kunder.

Kravene er som følger: 

  • Du skal være mindst 21 år
  • Du skal have et CPR-nummer
  • Du skal have folkeregisteradresse i Danmark
  • Du må ikke allerede have eksisterende lån hos Spargo Finans
  • Du skal vurderes kreditværdig

Hvis du lever op til disse krav, er du kun få klik væk fra et hurtigt lån hos Spargo Finans. Held og lykke med din låneansøgning!

Spargo Finans kontakt

Skulle du få brug for at kontakte Spargo Finans i forbindelse med spørgsmål eller problemer under selve låneprocessen, er det naturligvis også fuldt ud muligt.

Du kontakter enten udbyderen ved at ringe til deres kundeservice på telefon 99 99 95 35 eller ved at skrive en e-mail til kundeservice@spargofinans.dk

Her kan du forvente at modtage svar inden for maks. 24 timer.

Hjem » Spargo Finans

Seneste nyheder