SparXpres

Står du overfor et pengebehov, hvor du har du brug for pengene nu og her? I så fald kan SparXpres være et rigtig godt bud på en udbyder, da de udbetaler pengene, så snart at din ansøgning er godkendt.

Med et lån fra SparXpres DK kan du blive få mellem 5.000 og 50.000 kroner ind på kontoen uden at skulle forklare, hvordan lånet skal bruges – her får du fuldstændig frihed til at låne til det, du står og mangler.

Om SparXpres

SparXpres bank er en del af Spar Nord Bank, der er en af de største banker i Danmark med adskillige filialer i hele landet. Siden 1992 har udbyderen udbudt låneprodukter samt andre banktjenester til privatpersoner.

Lån

Og som de utallige anmeldelser er et klart bevis på, er de kendt for at levere en kundeservice af førsteklasse.

SparXpres har hovedsæde og kontor på Adelgade 8 i Skive. Ønsker du at kontakte udbyderen i tilfælde af, at du skulle støde på problemer under selve låneprocessen, kan du gøre dette telefonisk og per mail.

Lån uden sikkerhed på SparXpres

Gennem SparXpres får du mulighed for at låne op til 50.000 kroner med en fleksibel løbetid, som du selv justerer. I skrivende stund giver udbyderen dig mulighed for at vælge en betalingsperiode på enten 12, 24, 36, 48 eller 60 måneder. Det betyder, at du altså kan afdrage på lånet i et tempo, der passer din økonomi.

Til forskel fra mange andre udbydere, er det muligt at få forhøjet dit eksisterende lån hos SparXpres. Det kræver blot, at udbyderen foretager en ny kreditvurdering af dig.

Det eneste, du skal gøre, hvis du ønsker en SparXpres forhøjelse af lån, er at indsende en ny låneansøgning, hvor du oplyser, at du ønsker at forhøje dit eksisterende lån.

SparXpres indfrielse af lån finder sted uden problemer, da du automatisk kan tilmelde dine betalinger til betalingsservice via dit eget SparXpres login. Det betyder, at du aldrig behøver at bekymre dig om at misse en betaling. Og du kan til enhver tid afdrage med mere end aftalt, hvis du ønsker at betale dit lån ud før tid.

Krav for at kunne låne hos SparXpres

Før at du kan komme i betragtning til et lån hos SparXpres, er der først og fremmest et par basale krav, du skal overholde.

Kravene er som følger:

  • Du skal være fyldt 18 år
  • Du skal have en fast årlig indtægt på mindst 125.000 kr.
  • Du må ikke være registreret i hverken RKI eller Debitorregistret
  • Du skal vurderes kreditværdig af SparXpres

Overholder du disse få, basale betingelser, er du allerede godt på vej mod et hurtigt og billigt lån. Nedenfor tager vi et nærmere kig på, hvordan du bærer dig ad med at indsende din låneansøgning.

Sådan søger du om et lån på SparXpres

Har du aldrig optaget et online lån før, så fortvivl ikke. Selve ansøgningsprocessen på SparXpres er ganske ligetil, og formularen kan udfyldes og indsendes på kun få minutter.

Når du klikker dig ind på udbyderens hjemmeside, bliver du først mødt af en smart låneberegner, der lader dig justere dit ønskede lånebeløb samt den månedlige ydelse. Dette gør det nemt og bekvemt for dig at justere dit ønskede lån således, at det passer til din situation.

Kviklån

Når du er tilfreds, er det tid til at klikke dig videre til ansøgningsformularen, hvor du skal angive et par oplysninger omkring dig selv og din økonomi. Her skal du blandt andet opgive, om du er registreret i RKI, og om du har optaget lån hos andre banker.

Først når alt er tilstrækkeligt udfyldt, kan du indsende din ansøgning med hjælp fra dit NemID.

Til forskel fra mange andre låneudbydere, har du dog også mulighed for at indsende din ansøgning via e-mail uden at anvende dit NemID. I stedet skal du dog sørge for at indsende en kopi af gældsbrevet samt legitimation i form af en kopi af dit pas eller kørekort.

Hurtigt svar på din ansøgning

SparXpres er godt klar over, at du sikkert står og har brug for pengene her og nu. Derfor er der ingen lange behandlingstider, og du kan forvente at modtage svar på din ansøgning inden for maks. 24 timer.

Hurtig lån

Hvis du har angivet din e-mail adresse under ansøgningsprocessen, vil du få svar på e-mail. Hvis du dog ikke har angivet din e-mail, vil du i stedet blive ringet op.

Så snart din ansøgning er godkendt, vil SparXpres gå i gang med at udbetale lånet. Det betyder, at du kan se frem til at modtage pengene på din konto inden for senest 3 hverdage – og herefter er det helt op til dig, hvordan de skal bruges.

SparXpres kontakt

Du kan kontakte SparXpres alle ugens hverdage på 9616 1300 i tidsrummet 10:00-16:00 og via e-mail på info@sparxpres.dk. Hvis du har spørgsmål relateret til din låneaftale, bør du altid huske at oplyse dit konto/lånenummer i din henvendelse.

Hjem » SparXpres

Seneste nyheder