Zaplo

Zaplo – Sikkert og bekvemt

Har du et ønske om at låne penge med hurtig udbetaling? Og vil du have muligheden for at sammensætte et lån med en løbetid, der passer til dit budget?

Så kan det være, at Zaplo er den ideelle udbyder for dig.

Et Zaplo lån lader dig låne mellem 5.000 – 25.000 kroner som ny kunde – og du kan samtidig glæde dig over, at du kan bruge pengene helt, som det passer dig.

Om Zaplo DK

Der er ingen tvivl om, at Zaplo er en af de mest serviceorienterede låneudbydere på nettet – og det er de mange positive Zaplo anmeldelser på nettet også et klart bevis på. Til trods for at udbyderen stadig er forholdsvis ny på markedet, har Zaplo styr på tingene.

Forbrugslån

Zaplo har siden deres etablering stræbet sig efter at levere en ny type forbrugslån, hvor der skal være fokus på:

  • en kortere bindingsperiode,
  • større fleksibilitet,
  • en god kundeoplevelse.

Derfor kan du selvfølgelig også kontakte deres dygtige Zaplo kundeservice, hvis du skulle få brug for hjælp under låneprocessen.

Zaplo kviklån

Et lån fra Zaplo giver dig mulighed for at låne op til 25.000 kroner. Og da minimumsbeløbet er på 5.000 kroner, henvender udbyderen sig især til dig, der har brug for et hurtigt og lille lånebeløb. Uanset hvilket beløb, du har brug for, kan du selv regulere din ønskede løbetid gennem Zaplos smarte låneberegner.

Du kan derved selv vælge den månedlige ydelse, som du skal betale hver måned.

Kviklån

At lån penge Zaplo kan næsten ikke være nemmere. Udover at kunne ansøge om dit lån gennem din computer, hvor du tilmed underskriver låneaftalen, har du også mulighed for at låne via din smartphone eller tablet. Med dit eget Zaplo login kan du altså altid holde styr på din låneaftale og kommende betalinger, uanset hvilken enhed du anvender.

Mulighed for afdragsfrie måneder

Vi kan alle komme ud for situationer, hvor vores økonomi er strammere end normalt. Det behøver dog ikke at blive et problem, når du låner gennem Zaplo, da udbyderen tilbyder op til 12 afdragsfrie måneder.

Hvis du ikke har råd til at betale din normale månedlige ydelse, kan du i stedet logge ind på din personlige profil og anvende funktionen ”afdragsfri måned”.

Dette resulterer i, at du i denne måned ikke skal betale af på dit lån, men i stedet kun betale et afdragsfrit gebyr.

Med denne mulighed, kan du således få en hel del mere luft i budgettet i perioder, hvor du måske ikke har meget at gøre godt med.

Krav til dig som låntager

Før du kan komme i betragtning til et lån hos Zaplo, er der visse krav, du først og fremmest skal overholde.

  • Du skal blandt andet være fyldt 20 år, have dansk folkeregisteradresse og et gyldigt NemID.
  • Derudover skal du angive et dansk telefonnummer samt have en dansk bankkonto.

Du skal desuden vurderes kreditværdig af Zaplo.

Det betyder, at du ikke må være registreret i Debitorregistret, hvorfor det ikke er muligt at optage et Zaplo lån trods RKI.

Lån penge over SMS

Det skyldes, at Zaplo løber for stor en risiko ved at låne dig penge, hvis du allerede er indehaver af ubetalte gældsposter.

Hvor stort et lån, du kan få bevilget hos Zaplo, afhænger af din overordnede kreditværdighed. Du kan derfor godt komme ud fra, at din ansøgning om den maksimale lånegrænse afvises – men at et mindre beløb kan bevilges.

Nemt at låne hos Zaplo

På Zaplo kan du, uanset lånebeløb, navigere dig gennem låneprocessen på kun få minutter.

Det eneste, du skal gøre, er at følge nedenstående 3 trin:

  • Trin 1: Klik dig ind på Zaplos hjemmeside, hvor du bliver mødt af en kort ansøgningsformular.

Her skal du angive et par basale oplysninger om dig selv og din økonomi. Nogle oplysninger (herunder dine bankoplysninger) skal du indtaste manuelt, hvorimod andre oplysninger bliver indhentet automatisk, når der foretages et kredittjek.

  • Trin 2: Hav dit NemID ved hånden, som skal bruges til at underskrive din låneansøgning.

Når dette er gjort, vil du modtage svar næsten øjeblikkeligt. Bliver din ansøgning godkendt, kan du se frem til at modtage din Zaplo udbetaling ganske kort tid efter – og senest dagen efter, hvis du søger inden kl. 15:30 på en hverdag.

  • Trin 3: Se frem til at modtag dit bevilgede lån på din konto – og brug nu pengene, som det passer dig.

Herefter kan du også logge ind på din personlige Zaplo profil, hvor du nemt og bekvemt kan holde styr på dine udbetalinger og afdrag.

Kontakt Zaplo

Zaplo kontakt kan foregå enten telefonisk på 78 79 53 53 alle ugens hverdage i tidsrummet 08:00-16:00.

Derudover kan du desuden chatte med en dygtig medarbejder i realtid på Zaplos egen livechat – og det er selvfølgelig også muligt at sende dem en e-mail på info@zaplo.dk. Her kan du forvente svar inden for 2 hverdage.

Hjem » Zaplo

Seneste nyheder