LånLet

LånLet skal ikke vide, hvad du skal bruge pengene til – og det er meget enkelt at søge et lån hos LånLet.

Lånlet

Hos LånLet låner du fra 10.000 og helt op til 50.000 kroner, som bliver udbetalt hver dag kl. 14:00. Løbetiden bevæger sig indenfor en grænse fra 12-72 måneder, som du helt selv kan vælge ud fra, hvordan dit behov og din økonomi, ser ud.

Læs her, inden du ansøger om dit lån hos LånLet.

Bag om LånLet

Det er den danskejede koncern Basisbank, der står bag LånLet. Basisbank har mange års erfaring på det online lånemarked, og kan derfor tilbyde dig ansvarlige og pålidelige låneprodukter.

LånLet er altså en låneformidler, du trygt og sikkert kan låne hos. Udbyderen udmærker sig især ved den nemme og hurtige låneproces, der foregår 100% online direkte fra deres hjemmeside.

Lån penge

LånLet har i sinde at gøre det let for danskerne at låne penge online. Derfor har de først og fremmest fokus på, at gøre din låneproces så simple og nem, som muligt.

Men dermed ikke sagt, at alle og enhver kan få godkendt et lån. Der er nemlig også vigtigt for LånLet, at alt foregår på en ansvarlig og forsvarlig måde. Alle låneansøgninger bliver derfor gennemtjekket af LånLet, så du det kun er kreditværdige ansøgere, der kan få bevilget et lån.

Har du brug for vejledening i løbet af din låneproces, kan du altid kontakte LånLet på tlf: 70 20 58 22, hvor en kyndig medarbejder vil sidde klar til at hjælpe dig.

Fordele hos LånLet

LånLet er en udbyder af online forbrugslån, hvilket indebærer en række fordele. Dertil kommer særegne vilkår hos LånLet, som måske kan bestå af de helt rette fordele for dig.

Fordelene hos LånLet inkluderer: 

 • Få svar straks efter, at du har indsendt din ansøgning
 • Modtag hurtigt pengene på din NemKonto
 • Tilvælg en tryghedsforsikring, der bl.a. sikrer dig, hvis du skulle gå hen og blive arbejdsløs
 • Forhøj din lånebeløb løbende, hvis du har behov for flere penge
 • Lån penge allerede som 18-årig

Vil du gerne nyde godt af de fordele, som et pengelån hos LånLet indbefatter, skal du blot udfylde og indsende en online lånenansøgning på deres hjemmeside.

LånLet – krav til dig som låntager

Da det skal være let at optage et lån hos LånLet, bliver der ikke stillet mange krav til dig sammenlignet med de lån, du søger om i banken.

Du skal ikke pantsætte værdier som sikkerhed for lånet – og så blander LånLet sig ikke i, hvordan du tiltænker at bruge pengene. Derudover skal du uploade og indsende dokumentation på indkomst.

Kviklån

Dog er det ikke alle, der kan få et lån bevilget.

Du skal kunne imødekomme følgende krav: 

 • Være fyldt 18 år
 • Have fast bopæl i Danmark
 • Ikke være registreret som skyldner i RKI eller Debitor Registret
 • Have fast indtægt

Udover at opfylde disse krav, er det også væsentligt, at LånLet vurderer dig kreditværdig. De foretager derfor en grundig kreditvurdering af dig og din økonomi, før du kan få det grønne lys. Din kreditvurdering baseres på informationerne i din ansøgning samt dine skatteoplysninger, der bliver indhentet fra SKAT, når du underskriver ansøgningen med dit NemID.

Du skal dog ikke frygte misligholdelse af oplysninger. Al din data blive nemlig krypteret, hvilke sikrer dig, at din oplysninger ikke ender i de forkerte hænder.

Sådan ansøger du hos LånLet

Har du besluttet dig for, at et lån hos LånLet er den rette løsning til dig, skal du bare sende en ansøgning afsted.

Du søger 100% uforpligtende og uden gebyrer

Du kan derfor altid vælge at ignorere det lånetilbud, du får tilsendt, hvis det ikke er noget for dig alligevel.

Bedste sms lån

Vil du indsende en låneansøgning til LånLet, skal du først og fremmest tilgå deres hjemmeside. Her bliver du bedt om at vælge lånebeløb og løbetid, hvorudfra lånets potentielle pris bliver vist.

Når du er tilfreds med lånebeløb, løbetid og pris, skal du trykke på “Ansøg her”, som leder dig ind til den egentlige ansøgning.

Her skal du udfylde: 

 • Hvorvidt du er registreret i RKI eller Debitor Registret
 • Dine bankoplysninger
 • Telefonnummer og e-mail adresse
 • Oplysninger om dig, heriblandt alder, indkomst, jobssituation og civilstatus

Har du alle de nødvendige oplysninger ved hånden, tager det ikke mere en 5-10 minutter at udfylde ansøgningen og indsende den med dit NemID.

LånLet lover, at du får svar indenfor 15 minutter, hvorefter du vil få pengene overført, så de står på din konto den efterfølgende hverdag.

Forberedelse

Vil du sikre dig selv en nem og hurtig ansøgningsproces, bør du have alle de relevante informationer klar. Disse inkluderer indkomstoplysninger, din årlige indtægt før SKAT og månedlig indtægt efter SKAT.

Derudover anbefaler vi, at du kun søger om et lånebeløb, som din økonomi kan holde til. Derfor bør du have fastlagt et budget, før du søger, så du kender til dine udgifter og dit rådighedsbeløb.

Kontakt LånLet A/S

 • LånLet A/S
  Teglholm Allé 15
  2450  København SV
 • CVR.nr. 27 38 3 742
 • Tlf: 70 20 58 22
 • Åbningstider: Mandag – fredag: 08:00 – 21:000. Weekend: 10:00 – 17:00.

På LånLets hjemmeside kan du også livechatte med en dygtig medarbejder indenfor åbningstiden, hvis der skulle opstå spørgsmål og tvivl i forbindelse med dit lån.

Hjem » LånLet

Seneste nyheder