Pengeautomaten

Hos Pengeautomaten kan du låne til både små og store drømme. Beløbsgrænsen ligger mellem 10.000 – 250.000 kroner, som du låner helt uden at pantsætte ejendele, såsom bil og bolig.

Det vil sige, at du kan låne store beløber uden sikkerhed.

Bemærk! Pengeautomaten eksisterer i dag under Ikano Bank (se anmeldelse). Her låner du med lignende vilkår og priser. Gå til Ikano Bank her.

Vil du vide mere om Pengeautomaten, skal du blot læse med her.

Lån Penge nemt i Pengeautomaten

Søger du et SMS lån med udbetaling med det samme og en simpel låneproces?

Du kan ret nemt låne penge i Pengeautomaten.

Vi har her samlet de informationer, der er værd at vide om Pengeautomaten og om deres låneprodukter. Få svar på dine spørgsmål, inden du søger et lån hos Pengeautomaten.

Lånebeløb hos Pengeautomaten

Du kan søge om et lån fra 10.000 kroner og op til 250.000 kroner.

Hvis du er gift, skal din partners oplysninger også med på ansøgningen. Dette er kun en fordel for jer, da I herved kan opnå en bedre rente.

Lån nu

Det skyldes, at kreditvurderingen bliver foretaget på baggrund af jeres samlede indkomst. Derfor vil jeres kreditværdighed også være betydeligt højere, hvilket bevirker bedre lånevilkår.

Løbetid

Den maksimale løbetid på et lån i Pengeautomaten varierer afhængig af lånebeløbet. Her kan du se hvor lang løbetiden må være på forskellige lånebeløb:

LånebeløbMax løbetid
5.000 – 19.00060 måneder
20.000 – 24.00066 måneder
25.000 – 29.00084 måneder
30.000 – 39.00096 måneder
40.000 – 49.000108 måneder
50.000 – 69.000120 måneder
70.000 – 89.000132 måneder
90.000 – 250.000144 måneder

Som du kan se i tabellen, bliver den længste løbetid på 12 år tildelt dig, der låner de helt store beløber. Du kan dog selv vælge, om du ønsker en kortere løbetid.

Vi anbefaler generelt, at du ikke beslutter dig for en løbetid, måske kunne gøres kortere. Det skyldes, at du skal betale renter hver måned. Vælger du derfor en lidt kortere løbetid, slipper du også for at betale renter i længere tid end højest nødvendigt.

Lån uden sikkerhed hos Pengeautomaten

Der skal IKKE stilles sikkerhed for lånet – uanset hvor stort et lånebeløb, du søger om. Du kan altså låne store summer på helt op til 250.000 kroner uden at stille genstande af værdi som sikkerhed.

I banken er det ikke udsædvanligt, at du skal pantsætte bil og bolig, hvis du vil låne over 100.000 kroner. Således sikres banken nemlig en form for betaling, hvis du ikke kan betale lånet tilbage igen. Derudover kan banken kræve, at du rent faktisk ejer værdigenstande som hus, bolig og aktier, så sikkerhedsstillelse er muligt.

Hos Pengeautomaten slipper du dog for alt dette. Her ser det være nemt og overskueligt at låne til større investeringer.

bedste kviklån

Hvem kan låne hos Pengeautomaten

Hos Pengeautomaten er det vigtigt, at alt foregår på ansvarlig vis. Derfor har de opstillet en række basale krav, du (som minimum) skal kunne imødekomme, hvis du vil låne hos udbyderen.

Kravene til dig: 

  • Din personlig indkomst skal være over 225.000 kroner årligt
  • Du skal have fast arbejde, være på efterløn eller pensioneret
  • Du må IKKE være registreret i RKI eller Debitor Registret.
  • Du skal bo i Danmark

Kan du opfylde kravene, er du et skridt tættere på at få bevilget et lån hos Pengeautomaten. Men glem ikke, at der også bliver foretaget et kredittjek af dig på baggrund af dine skatteoplysninger. Det er denne kreditvurdering, der afgør, hvorvidt du kan blive godkendt til et lån. Derudover bestemmes din specifikke rentesats også ud fra kredittjekket.

Det siger derfor sig selv, at jo bedre en kreditvurdering, desto bedre lånevilkår vil du også få tilbudt.

Krav til alder

For at søge et forbrugslån hos Pengeautomaten skal du være fyldt 25 år. Det er en relativ høj aldersgrænse sammenlignet med andre lånevirksomheder. Men da du skal være fyldt 25 år, bliver der også stillet færre krav til din privatøkonomi.

Ansøgnings- og svartid

Det tager ca. 15 minutter at udfylde ansøgningsskemaet, som du tilgår direkte fra deres Pengeautomatens hjemmeside.

Du modtager typisk svar indenfor ganske få minutter, hvorfor du hurtigt får besked på, om du er godkendt eller ej.

Er godkendelsen i hus, bliver pengene overført til din konto snarest muligt – ofte indenfor 1-2 hverdage.

Ansøg hos Pengeautomaten – hvad med dokumentation?

Der er ikke et krav at vedhæfte dokumentation til din ansøgning. Det vil sige, at du ikke skal uploade og indsende dokumenter som budgetter, lønsedler og årsopgørelse.

Dog skal du bruge disse oplysninger til at udfylde felter i ansøgningen. Her bliver du nemlig bedt om at oplyse om beskæftigelsesforhold og årlig indkomst før og efter SKAT.

Inden du ansøger, vil du således gøre det nemmere for dig selv, hvis du har årsopgørelse og de seneste to lønsedler klar. Hvis I er to, der søger, gælder det for begge ansøgere.

Oplysninger om Pengeautomaten

Pengeautomaten Ikano Bank, filial af Ikano Bank SE, Sverige Stationsparken 24, 2600 Glostrup

CVR.nr. 28 14 83 21

kassekredit
Hjem » Pengeautomaten

Seneste nyheder