Føniks Privatlån

Med et privatlån fra Føniks kan du låne op til hele 175.000 kroner, uanset om du er ny eller tilbagevendende kunde. Herudover kan du glæde dig over, at rentesatsen er relativ lav.

Har du brug for lidt ekstra penge på kontoen nu og her – uden ubehagelige overraskelser – kan et lån gennem Føniks Privatlån være den ideelle løsning.

Privatlån

Fordele hos Føniks Privatlån:

  1. Lav variabel rente fra 9,90-19,56%.
  2. Hurtig betjening og udbetaling af lånet, så snart låneansøgningen er godkendt (senest indenfor 1-2 hverdage)
  3. Lån op til hele 175.000 kroner uden at skulle dokumentere for, hvordan lånet skal bruges

Bag om Føniks Privatlån

Føniks Privatlån er en forholdsvis ny låneudbyder, der hører ind under DER Privat Finans, som også er en del af L’easy koncernen.

Her får du altså en udbyder med masser af erfaring på det online lånemarked, og du kan derfor låne med fuldstændig ro i sindet.

Kviklån

L’easy er efterhånden blevet kendt for deres attraktive lånetjenester på det online marked, men der er alligevel en del punkter, der gør, at et Føniks lån skiller sig ud fra mængden.

Først og fremmest bør det fremhæves, at alle kunder får præcis den samme rente uafhængig af kreditværdighed og lånebeløb.

Lån hos Føniks Privatlån

Som en af de få låneudbydere på markedet, giver Føniks også deres kunder mulighed for at låne de helt store lånebeløb. Her kan du som både ny og tilbagevendende kunde låne fra 10.000 kroner og op til 175.000 kroner, såfremt du opfylder deres krav.

Når du klikker dig ind på udbyderens hjemmeside, bliver du mødt af en smart låneberegner, der gør det nemt for dig at beregne dit lån og de involverede omkostninger.

Føniks Privatlån er naturligvis fuldstændig transparent, så du vil hverken støde på skjulte omkostninger eller ubehagelige overraskelser undervejs.

Lån penge

Du kan nemt og hurtigt justere både lånebeløbet og løbetiden, således du ender med et lån, der passer ind i din økonomi.

Hos Føniks Privatlån kan du nemlig vælge en løbetid på op til hele 120 måneder. Ønsker du en kortere løbetid, kan du også vælge enten at afdrage lånet over en periode på f.eks. 24 eller 72 måneder. Du bestemmer altså helt selv, hvor lang løbetiden skal være for dit lån.

Du kan selvfølgelig også vælge at indfri lånet før tid, hvis det skulle blive muligt. Dette sker naturligvis uden ekstra omkostninger, da der Føniks Privatlån ikke opkræver et indfrielsesgebyr ved afbetaling af lånet før tid.

Du bestemmer selv, hvordan pengene skal bruges

Til trods for, at det er muligt at optage et forholdsvis stort lån gennem Føniks Privatlån, er der ingen, der blander sig i, hvordan du har tænkt dig at bruge pengene.

Det giver dig en enorm frihed til at realisere netop dine finansieringsdrømme, uden at du bliver nødt til at angive, hvordan lånet skal bruges.

Når du låner penge gennem banken, vil du i mange tilfælde blive bedt om at stille sikkerhed for lånet. Det betyder, at du normalt skal opgive enten din bolig eller andre værdigenstande i pant, således at banken er bedre stillet i tilfælde af, at du ikke kan betale lånet tilbage.

Selvom det selvfølgelig er yderst vigtigt, at du overholder din låneaftale, sætter Føniks Privatlån ingen krav til, at du skal stille sikkerhed for lånet – og du kan altså låne med ro i sindet.

Lån lynhurtigt med dit NemID

Føniks Privatlån er en af de hurtigste låneudbydere på nettet. De lover, at du får svar på din ansøgning inden 60 minutter – men i langt de fleste tilfælde, vil du mere eller mindre modtage svar med det samme.

En betydelig fordel ved online lån hos Føniks Privatlån er, at du underskriver din låneansøgning med dit NemID. Dette gør det muligt for udbyderen at tjekke din kreditværdighed på rekordtid, hvorefter du hurtigt modtager svar.

Lån penge hurtigt

Får du det grønne lys på din ansøgning, skal du ligeledes underskrive den tilsendte lånekontrakt med dit NemID.

Herefter vil Føniks Privatlån overføre pengene efter kun 1-2 hverdage, hvis du underskriver kontrakten inden for udbyderens normale åbningstid.

Føniks Privatlån kontakt

Skulle du have brug for at tage kontakt til Føniks Privatlån, har du selvfølgelig mulighed for det. Her står deres dygtige kundeservice klar til at hjælpe dig i tilfælde af, at du sidder inde med spørgsmål eller har brug for hjælp under selve låneprocessen.

Udbyderen har kontor på Østre Stationsvej 1-5 i Odense C og kan kontaktes på telefonnummer 99 99 92 22 alle ugens hverdage eller via e-mail på foeniksprivatlaan@foeniksprivatlaan.dk.

Hjem » Føniks Privatlån

Seneste nyheder