Turbolån

TurboLån er en af de nyere låneudbydere på det danske marked, men har allerede på kort tid opnået stor popularitet blandt forbrugere. Udbyderen giver dig mulighed for at låne op til 10.000 kr. til netop det, du står og mangler – og her er ingen lange ventetider, da du får svar på din låneansøgning med det samme!

Hvem ejer Turbolån?

Det er Repay Finance, der ejer og står bag Turbolån Danmark og udbyderen har hovedsæde på Vestergade 18E i København K.

Kontakt Turbolån Danmark

Har du spørgsmål eller brug for hjælp under låneprocessen, kan du til enhver tid kontakte Turbolåns dygtige team, som sidder klar til at hjælpe dig. Udbyderen tilbyder gratis hjælp og vejledning alle ugens dage, således at du kan gå i gang med at starte din låneansøgning.

Lån penge hurtigt

En anden klar fordel ved Turbolåns kundeservice er deres online chat. Hvis du har brug for hjælp men af den ene eller anden grund ikke har mulighed for at kontakte dem telefonisk, kan du altid chatte med en medarbejder direkte via hjemmesidens chat-funktion, hvor en rådgiver altid sidder klar til at tage imod din henvendelse.

Det bør derudover også bemærkes, at Turbolån udbetaler penge og behandler ansøgninger og henvendelser alle årets dage – altså også helligdage.

Turbolåns åbningstider er som følger:

 • Mandag-Fredag: 09:00-19.00
 • Lørdag & Søndag: 09:00-16:00

Kontaktoplysninger: 

 • Telefon: 4422 4045
 • E-mail: info@turbolaan.dk

Lån op til 10.000 kr. med dit Turbolån login

Når du optager et lån gennem Turbolån, får du fuld fleksibilitet til at bruge pengene til det, du står og mangler eller har brug for. Udbyderen blander sig nemlig aldrig i, hvordan pengene skal bruges.

Bedste minilån

Med korte udbetalingstider og en låneperiode på op til 60 måneder, er udbyderen især ideel for dig, der har brug for længere tid til at tilbagebetale lånet.

Rigtig mange udbydere af små lån på under 10.000 kr. tilbyder nemlig kun korte låneperioder, men hos Turbolån kan du i princippet afdrage på dit lån over fem år hvis nødvendigt – og så snart at dit eksisterende lån er betalt ud, kan du igen låne hos udbyderen via dit Turbolån login!

Ansøg om dit Turbolån på farten

En klar fordel ved at optage et lån gennem Turbolån er, at du kan ansøge uanset hvor du befinder dig.

Det eneste du behøver for at komme i gang med låneprocessen på Turbolån Danmark, er dit NemID – og i princippet kan du indsende din ansøgning fra mobilen eller din tablet, hvis du har brug for penge mens du er på farten.

Turbolåns website er også optimeret til brug på din mobile enhed. Dette gør det muligt for dig at tjekke og holde styr på din låneaftale, også når du ikke befinder dig foran din computer. Det eneste du skal bruge for at logge ind, er dit NemID.

Sådan låner du på Turbolån

At optage et lån på Turbolån bliver ikke nemmere – også selvom, at du måske aldrig har optaget lån på nettet først.

Lån penge

Følg blot nedenstående trin for at komme i gang med låneprocessen:

 1. Opret din bruger på Turbolån: Når du opretter din bruger på Turbolån.dk, indhenter udbyderen automatisk alle nødvendige oplysninger om dig via dit NemID. Med dit Turbolån login kan du bruge din konto til at indsende låneansøgninger, foretage tilbagebetalinger på dit eksisterende lån og holde styr på, hvad du skylder.
 2. Vælg det ønskede lånebeløb: Når din bruger er oprettet, kan du gå i gang med at indsende din låneansøgning. På Turbolån er det muligt at låne at låne så lidt som 100 kr. og op til 10.000 kr., og udbyderen oplyser altid om samtlige omkostninger og gebyrer forbundet med lånet, så du bliver aldrig ubehageligt overrasket. Det er også i dette trin at du tilpasser den ønskede låneperiode, således at du kan afdrage i et tempo, der passer dig.Når du har justeret og tilpasset den ønskede låneaftale efter dine behov, skal du underskrive og godkende låneaftalen med dit NemID.
 3. Modtag dine penge på din NemKonto: Herefter går det stærkt. Når Turbolån har oprettet og godkendt låneaftalen, bliver pengene sendt til din NemKonto – og her kan du glæde dig over, at du vil modtage dem senest 24 timer efter, at låneansøgningen er blevet godkendt.

Turbolån trods RKI – er det muligt?

Som Turbolån selv skriver på deres website, går de ind for ansvarlig långivning. Derfor er det heller ikke muligt at optage lån hos udbyderen, hvis du er registreret i RKI eller Debitor Registret.

Hvis du som låner allerede har problemer med eksisterende gældsposter, kan endnu et lån potentielt medvirke til, at du ender med at stifte endnu større gæld, som ikke kan betales tilbage.

At låne dig penge som RKI registreret er derfor ikke kun en for stor risiko for Turbolån, men kan også sætte dig i en endnu vanskeligere økonomisk situation.

Vær opmærksom på, at så snart at du slettes fra RKI, kan du frit ansøge om et lån hos Turbolån.

Krav til dig som låntager

Udover at du ikke må være registreret i RKI eller Debitor Registret, er der også visse andre krav som du skal opfylde, hvis du ønsker at optage et lån gennem Turbolån A/S.

De er som følger:

 • Du skal som minimum være fyldt 20 år.
 • Du skal have et dansk CPR-nummer og være bosiddende i Danmark.
 • Du skal have en NemKonto, hvortil lånet kan udbetales.
 • Du skal have et dansk mobilnummer og en aktiv e-mailadresse.
 • Du må ikke have aktive, ubetalte lånposter hos Turbolån i forvejen.

Se anmeldelse af Turbolån på Trustpilot

Det er altid en god idé at se brugeranmeldelser, da det kan give dig indblik i kunders egne erfaringer med en given virksomhed. På Trustpilot kan kunder bedømme Turbolån ved at give 1-5 stjerner og samtidigt skrive en anmeldelse.

Tjek Turbolån ud på Trustpilot og få indsigt i kunders oplevelse med låneudbyderen.

Hjem » Turbolån

Seneste nyheder